Saskatchewan Indian Institute Of Technologies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Saskatchewan Indian Institute Of Technologies (SIIT) az Első Nemzetek által irányított oktatási intézmény, amely a tartomány mindössze négy kreditet nyújtó középfokú posztgraduális intézményének egyike, és az egyetlen kreditet nyújtó őslakos intézmény. Saskatchewan Indian Institute Of Technologies tudományos, szakmai és műszaki képzést és szolgáltatásokat nyújt a felnőtt tanulók számára, és támogatja a foglalkoztatást és a karrier növekedését. Az őshonos tanulók állnak az intézet középpontjában, a hallgatói testület több mint 90% -át képviselik.

Célunk, hogy reagáljunk tanulóink igényeire, és olyan programokat biztosítsunk, amelyek tükrözik a jelenlegi munkaerő-piaci igényeket és normákat. Pályakezdőink a sikerhez vannak beállítva, és fel vannak szerelve egy erősen versenyző munkaerőpiacra.

Büszkék vagyunk arra, hogy vezető szerepet tölthetünk be a megtartási arány és a foglalkoztatási eredmények terén. Elkötelezett és professzionális munkatársaink és oktatóink támogatni fogják Önt abban a bátor döntésében, hogy megtegye a következő lépést a jövője felé.

Helyszínek

Fanyarka

Address
Packham Avenue,335
S7N 4S1 Fanyarka, Saskatchewan, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: