Hivatalos Leírás

A St. Thomas Flight Centre személyre szabott, professzionális repülési képzés nyugodt és barátságos környezetben. A érett, elkötelezett, karrier pilótaoktatókat kínál sokféle repülési tapasztalattal. Akár érdekel repülő kikapcsolódásként vagy válasszon a légi közlekedésben, a karrier, a repülés iskola segíthetnek a célok elérésében.

A repülőtér található Highway # 3, 4 km keletre Highbury Ave., mindössze 15 percre délre Highway # 401. Könnyen megközelíthető, hiszen ez biztosítja a túlterhelt repülés képzési környezet. Iskola iroda található a Flight Training Centre és a földi iskolai osztályok tartanak a helyszínen.

A St. Thomas Flight Centre, amely személyre szabott, professzionális repülési képzés nyugodt és barátságos környezetben. A érett, elkötelezett, karrier pilótaoktatókat kínál sokféle repülési tapasztalattal.

1996-ban alakult, a St. Thomas Flight Centre repülési képzés a könnyü Pilot engedély révén a kereskedelmi pilóta szakszolgálati engedély és a Multi-Engine Instrument Ratings. A Flight Centre megadták "Private Career College" állapot Private Career Colleges törvény, 2005, amely teljes képzését kereskedelmi pilóta és pilótaoktatókat. Licenc # 103072.

A repülési képzési program testreszabható, hogy megfeleljen a menetrend. Három osztály 1 oktatók állnak rendelkezésre, hogy tanítsa a repülést oktató Értékelés és hátsó kerék pénztáraknál is rendelkezésre állnak.

Miért Fly?

Hogy az élet sokkal érdekesebb! Tedd magad sokkal érdekesebb! Legyen a pilóta. Embrace az izgalom a nagy ismeretlen. A tanulás repülni egy kihívást, kifizetődő kaland, amely távlatokat.

Amellett, hogy az új készségek elsajátítására, repülő szórakoztató, biztonságos és megfizethető. Micsoda nagyszerű módja az utazásnak. Tapasztalja meg a szabadság megy, ahol akar, amikor akarja. A hétvégi get-a-way vagy egy napos kirándulás kevésbé megterhelő és sokkal szórakoztatóbb.

Karrierlehetőségek bővülnek.

"Ami messzebb downstream, mi kell még, hogy foglalkozzon a megjósolt hiány képzett hajózószemélyzet - a soraiban új diák pilóták továbbra is a puha oldala a nyugdíjazási szövőszék azoknak a helyén van."

Rob Seaman Wings Magazine november 2009 Sok St. Thomas Flight Centre diplomások elérték belépő szintű pozíciókat a kereskedelmi légi közlekedésben .... Légi fényképezés, tűzjelző, teher- és személyszállító szolgáltatást és spray-pilóta. Dedikált, nappali tagozatos hallgatók is elérjék, kereskedelmi pilóta engedéllyel 12-18 hónap. Hol lesz abban az időben?

Teljesítjük az álmok, hogy szeretne repülni kikapcsolódásként, vagy lesz egy kereskedelmi pilóta.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

St.Thomas Flight Centre

Akár akarjuk, hogy repülni kikapcsolódásként, vagy lesz egy kereskedelmi pilóta, a St. Thomas Flight Centre elég nagy ahhoz, hogy Önt és elég kicsi ahhoz, hogy érdekel! ... [+]

Megszerzése pilótaengedélyének két részből áll:

A repülés képzés segít megtanulni és megérteni a teljesítményét a repülőgép. Kezdeti repülési képzés folyik kettős, egy oktató, amíg meg nem ért a versenyképesség olyan szintjét, amely lehetővé teszi, hogy a gyakorlatban egyedül. A hosszú időt vesz igénybe, hogy elérje ezt a szakaszban függ a képesség és gyakoriságot.

Földi iskolai osztályok felkészülni az írásbeli nyelvvizsgára. Osztályok ajánlott minden lehetséges pilóták. A tananyag leegyszerűsíti a repülés elméletének és magyarázza témákat érint, mint a légi jármű szerkezetét, a motor működését, és hogy hogyan kell értelmezni a meteorológiai körülmények között. Egyéb szerves része a program tartalmazza értelmezése kanadai levegő törvény és a fejlődő navigációs ismeretek.... [-]

Kanada Saint Thomas
Szeptember 2019
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Location address
44989 Talbot Line, RR#3
Saint Thomas, Ontario, N5P 3S7 CA