Stenberg College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 28 éve a Stenberg College szakosodott és kiváló volt az egészségügyi és az emberi szolgáltatások oktatásában. Fő kampuszunk Surrey, British Columbia, Vancouver külvárosában és BC második legnagyobb településén található.

Stenberg College a BC kormányának Haladó Oktatási Minisztériuma akkreditálja a Private Training Institutions Branch (PTIB) révén. A PTIB felelős a minőségi szabványok meghatározásáért és a fogyasztóvédelemért. Stenberg College is megkapta a BC kormányzat Oktatási Minõségbiztosítási (EQA) elnevezését, amely a BC márkája vagy "pecsétje" a közép- és középfokú középfokú oktatásnak az állami és magánintézmények számára.

Minden programunkat az iparral együttműködve fejlesztjük ki igényeik kielégítése érdekében, ezért a diplomások sikeresek. A hallgatók több mint 98% -át a diploma megszerzésétől számított 6 hónapon belül foglalkoztatják tanulmányi területen. Kicsi, büszkén kanadai oktatási intézmény vagyunk, kivételes hírnévvel és páratlan elkötelezettséggel a hallgatóink és sikereik iránt.105984_105898_admissions_hdr.jpg

Helyszínek

Surrey

Address
102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, Brit Kolumbia, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket