Stenberg College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Stenberg College úgy véli, hogy a hallgatói siker maximalizálása magában foglalja a kollégium minden aspektusát és minden pozíciót (nem csak oktatókat) a Marketing és felvételi, fogadás, program tanácsadók és pénzügyi szolgáltatások, oktatók, hallgatók, alumínium szolgáltatások, létesítmények és informatika területén. Stenberg College különféle szolgáltatásokat és programokat kínál, amelyek megkönnyítik a hallgatói sikereket a tanulmányi programokban, a választott karrierjükben, valamint személyes és közösségi életükben. Célunk, hogy vezető szerepet töltsünk be a diákok igényeinek megértésében és az erőforrások, politikák, eljárások, tevékenységek és események, szervezetek stb. Fejlesztésének folyamatos javításában a hallgatói elkötelezettség és a siker maximalizálása érdekében.

A mi történetünk

  • Stenberg College eredetileg 1990-ben alapította Mary Jane Stenberg.
  • 2003-ban a The Education Company Inc. (TEC) megszerezte a Stenberg College .

A TEC-t egy tapasztalt oktatócsoport hozta létre, aki 1979 és 2003 között alapította és működtetette a Digital Imaging and Sound központot (CDIS). A Stenberg College mellett a TEC több más oktatási intézményt is működtet Kanadában, Technológia.

  • 2004-ben Stenberg megnyitotta zászlóshajó campusunkat Surrey-ben.

A kényelmes elhelyezkedésnek köszönhetően csak pár lépésre van a tranzit, a legkorszerűbb létesítményünk az osztálytermeket és a szimulációs laborokat foglalja el.

  • 2006-ban a Stenberg elindította regisztrált pszichiátriai ápolási programunkat; az első kombinált szállítási program a maga nemében a British Columbia.

2008 áprilisában a program 28 sikeres végzettségű első diplomás osztályt állított elő. Mindegyik diplomás regisztrációs vizsgát ültette (a tartomány különböző régióiban), és a kohorsz 100% -os arányt ért el.

  • 2010-ben Stenberg megnyitotta a Surrey-i Early Childhood Education kampányt.

A gyermekgondozási központon belül ez a helyszíni tanterem lehetővé teszi az ECE hallgatók számára, hogy megfigyeljék az elméletet a gyakorlatban.

  • 2011-ben a Stenberg Kardiológiai Technológiai Diploma programja országosan bővült az első, az országon kívüli laboratóriumban, Alberta-ban.
  • 2014-ben a Stenberg zászlóshajója Surrey-ben új, négy új egészségügyi laboratóriumot hozott létre.

Gyakorlati ápolásaink, orvosi laboratóriumi asszisztensünk, Optikus és Egészségügyi asszisztens kohorszok kiadása során ezek a helyiségek szimulációs babákkal, egészségügyi berendezésekkel és még optikai laboratóriummal is rendelkeznek.

  • 2016-ban Stenberg megnyitotta a Vernon és Castlegar műholdak körét.

Ezek az egyetemek vonzzák az Egészségügyi Asszisztenseket, és lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy befejezzék tanulmányaikat és gyakorlataikat a saját közösségeikben.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Health Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Korai gyermekkori oktatás Post-Basic

Campus September 2019 Kanada Surrey

Stenberg College a Post-Basic Infant Toddler és a Special Needs Early Childhood Oktatóprogramot (Dual Diploma) kínálja azoknak, akik már befejezték a korai gyermekkori nevelési alapképzést (Certificate). Az ECE Post-Basic program 28 hét és teljes munkaidő. [+]

Ról ről

Stenberg College a Post-Basic Infant Toddler és a Special Needs Early Childhood Oktatóprogramot (Dual Diploma) kínálja azoknak, akik már befejezték a korai gyermekkori nevelési alapképzést (Certificate). Az ECE Post-Basic program 28 hét és teljes munkaidő.

[-]

Oktatási asszisztens

Campus September 2019 Kanada Surrey

Szeretsz dolgozni a gyerekekkel? Szeretne egy olyan kifizetődő karrier, amely segíti a kihívásokkal küzdő embereket teljes potenciáljuk elérésében? Tekintsen egy karrierjét oktatási asszisztensként. [+]

Ról ről

Szeretsz dolgozni a gyerekekkel? Szeretne egy olyan kifizetődő karrier, amely segíti a kihívásokkal küzdő embereket teljes potenciáljuk elérésében? Tekintsen egy karrierjét oktatási asszisztensként.

[-]

Tanácsadó terapeuta

Campus September 2019 Kanada Surrey

Ha keres egy kedvező pályafutást a személyes fejlődésed tanácsadásában vagy előmozdításában, akkor a Counseling Therapist Diploma Program biztosítja a lépcsőköteleket, hogy segítsen másoknak legyőzni a kihívásokat, elérni céljaikat és javítani az életüket. Megtanulja a valós élethelyzetek megközelítését és megoldását, a megfelelő öngondoskodást, az etikus döntéshozatalt, a kapcsolatok erősítését és más alkalmazható puha készségeket. [+]

Ról ről

Ha keres egy kedvező pályafutást a személyes fejlődésed tanácsadásában vagy előmozdításában, akkor a Counseling Therapist Diploma Program biztosítja a lépcsőköteleket, hogy segítsen másoknak legyőzni a kihívásokat, elérni céljaikat és javítani az életüket. Megtanulja a valós élethelyzetek megközelítését és megoldását, a megfelelő öngondoskodást, az etikus döntéshozatalt, a kapcsolatok erősítését és más alkalmazható puha készségeket.

[-]

Üzleti Diploma Marketing Specializáció

Campus September 2019 Kanada Surrey

A marketing szakirányú üzleti diploma célja, hogy felkészítse Önt az üzleti életben és a vezetésben betöltött különböző karriert, gyakorlati készségeket és ismereteket nyújtva. Erős alapot teremtenek az üzleti kommunikációban (írásban és szóban), üzleti matematikában, értékesítésben és marketingben. Ezenkívül a program erősíti az interperszonális készségeket, hogy segítsen a különböző munkahelyeken való tökéletesen integrálni. Ön is kap az alábbi iparági vonatkozó tanúsítványokat: WHMIS, FoodSafe, ellenséges interakciók kezelése és BC erőszak megelőzése. [+]

Ról ről

A marketing szakirányú üzleti diploma célja, hogy felkészítse Önt az üzleti életben és a vezetésben betöltött különböző karriert, gyakorlati készségeket és ismereteket nyújtva. Erős alapot teremtenek az üzleti kommunikációban (írásban és szóban), üzleti matematikában, értékesítésben és marketingben. Ezenkívül a program erősíti az interperszonális készségeket, hogy segítsen a különböző munkahelyeken való tökéletesen integrálni. Ön is kap az alábbi iparági vonatkozó tanúsítványokat: WHMIS, FoodSafe, ellenséges interakciók kezelése és BC erőszak megelőzése.

[-]

Oklevél

Egészségügyi asszisztens az ESL tanulók számára

Campus September 2019 Kanada Surrey

Egészségügyi asszisztensként támogatást nyújt az idősek számára, és segít nekik fenntartani a függetlenség szintjét, miközben megkönnyítik fájdalmukat és javítják életminőségüket. A diplomások készek dolgozni a kiterjesztett és középfokú gondozási intézményekben, otthoni támogató ügynökségekben, felnőtt nappali ellátásban és segített lakóházakban. Miközben a program diplomások többsége gondoskodik az időseknek, programunk felkészíti Önt arra, hogy gondoskodjon a felnőttek krónikus egészségi állapotának széles köréről. [+]

Ról ről

Egészségügyi asszisztensként támogatást nyújt az idősek számára, és segít nekik fenntartani a függetlenség szintjét, miközben megkönnyítik fájdalmukat és javítják életminőségüket. A diplomások készek dolgozni a kiterjesztett és középfokú gondozási intézményekben, otthoni támogató ügynökségekben, felnőtt nappali ellátásban és segített lakóházakban. Miközben a program diplomások többsége gondoskodik az időseknek, programunk felkészíti Önt arra, hogy gondoskodjon a felnőttek krónikus egészségi állapotának széles köréről.

[-]

Kisgyermekkori nevelés

Campus September 2019 Kanada Surrey

A kora gyermekkori oktatás rendkívül jövedelmező szakma. Nagyobb kereslet van a brit Columbia körzetben a képzett és elkötelezett korai gyermekkori nevelők számára, amely kiemelkedő gondozást és nevelést tud biztosítani a gyermekek számára a születésről az iskolás korig. [+]

Ról ről

A kora gyermekkori oktatás rendkívül jövedelmező szakma. Nagyobb kereslet van a brit Columbia körzetben a képzett és elkötelezett korai gyermekkori nevelők számára, amely kiemelkedő gondozást és nevelést tud biztosítani a gyermekek számára a születésről az iskolás korig.

[-]

Kapcsolat

Cím 102 Avenue,13450
V3T 5X3 Surrey, British Columbia, Kanada