Hivatalos Leírás

Rólunk

A Nyelvi Galéria kiváló minőségű nyelvi kurzusokat kínál sok helyen világszerte. Londonban, Manchesterben, Birminghamben, Berlinben, Hannoverben, Vancouverben és Torontóban lévõ iskolákban büszkék vagyunk a nemzetköziségre és a tanulási folyamat interaktív megközelítésére. Minden létesítményünk kényelmesen helyezkedik el a városok központjában, ahol található.

Kisebb osztályméreteink fokozzák az egyéni tanulást, mivel a tanárok személyre szabott figyelemben részesülhetnek. Az iskolák erős közössége azt jelenti, hogy nem lesz probléma a település során, függetlenül attól, hogy melyik helyet választja.

Tanfolyamok

A Language Gallery-ben különböző típusú angol és német nyelvtanfolyamok választhatók felnőtteknek, valamint nemzetközi téli kamaráknak. Kombinálja az osztályokat, hogy a nyelvtanulás intenzívebbé váljon, és kihasználhassa rugalmasságunkat az egyik típusú nyelvtanfolyamról a másikra történő változtatásra, az Ön igényeihez igazodva, felár nélkül.

Módszertanunk

Munkatársaink szánják, hogy a lehető legjobb tanulási élményt nyújtsák, lehetővé téve nyelvi készségeinek virágzását. Tanáraink ösztönzik a pozitív interakciókat, segítve a nyelvet a második természetnek. Vannak tanácsadók is, akik segítenek az út minden lépésében.

Mi tanáraink

Szenvedélyes, jól felkészült és dinamikus - ez a legjobb módszer a tanáraink leírására. Mindannyian volt CELTA vagy TESOL tanárképzés, és sokan rendelkeznek vagy DELTA vagy MA felé dolgoznak.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

Undergraduate Pathway

The Language Gallery in Canada

Az Egyetemi Pathway Program olyan előtanulmányos kurzus, amelyet nemzetközi diákok számára terveznek, akik egyetemi, kanadai vagy németországi egyetemre terveznek tanulmá ... [+]

University Pathway Program

Az Egyetemi Pathway Program olyan előtanulmányos kurzus, amelyet nemzetközi diákok számára terveznek, akik egyetemi, kanadai vagy németországi egyetemre terveznek tanulmányokat, és meg kell felelniük feltételes ajánlatuk nyelv követelményének.

Ez a program segít:

Ismerkedjen meg a megfelelő tudományos és felsőoktatási ismeretekkelAz egyetemi élethez szükséges tanulási stratégiák kidolgozásaFejleszteni kell az osztályteremben belül és azon kívül szükséges funkcionális készségeketMielőtt elkezdené a tanulmányait, telepítsen egyetemi környezetbeTanfolyam követelményekSzintek: A0 és magasabb (a helytől függően)Időtartam: 8-58 hét **... [-]
Kanada Toronto Vancouver
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
8 - 58 hetek
Campus
Bővebben magyarul