Toronto Film School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Toronto Film School

Toronto Film School a QS World University rangsorában a legjobb filmiskolának minősül, és egy gyors tempójú és rendkívül együttműködő tanulási környezetet kínál, melynek célja, hogy a szenvedélyed folytatásához szükséges elméletet és készségeket élesítse. A Toronto Film School olyan filmekben, designokban, videojátékokban vagy divatban van, ahol talál egy kreatív közösséget, díjnyertes oktatókat és egy társaik hálózatát, akik az Ön által álmodott karrierbe lépnek. Az iskola olyan programokat kínál, mint a Filmgyártás, a Művészet, a VideoGame Design és sok más.

117974_1.jpg

Mi állítja be a Toronto Film School ?

Ipari szakemberek

A díjnyertes és igény szerinti filmkészítők, producerek, operatőrök, divattervezők, videojáték-tervezők és aktív iparági szakemberek mentorálják. Oktatóink a legmodernebb iparági betekintést és legjobb gyakorlatokat, valamint izgalmas hálózati lehetőségeket biztosítanak.

Kereszt együttműködés

A Toronto Film School együttműködhet a kreatív programokból származó diákokkal. Ön is felbecsülhetetlen értékű szakmai kapcsolatokat és iparági hálózatokat fejleszt ki, amelyek segítenek megnyitni az ajtókat a divat- és szórakoztatóipar számára.

Diákjaink díjat nyernek

Toronto Film School hasonló gondolkodású diákok, akik megosztják a kreatív művészetek iránti szenvedélyét, körülvesznek. A rangos testületek, mint például a Festival de CANNES és a Thea Awards által elnyert diákok számos díjazása bizonyítja, hogy kemény munkájukat és elkötelezettségüket a kézművességüknek köszönheti. A Toronto Film School diákjaként kapcsolatba léphet velük és tanulhat tapasztalt oktatóktól.

Valós oktatás

Toronto Film School ismert a díjnyertes diplomások alakításáról, akik az iparág vezetői és kiválóan változnak a kiválasztott területen. Ennek az az oka, hogy a diplomások gyakorlati képességekkel, iskolázottsággal rendelkeznek, és képesek magukat és egy jól körvonalazott portfóliót készíteni.

Pathway

Toronto Film School megérti a jelenlegi és a jövőbeni pályafutását. A Yorkville-i Egyetemmel kötött artikulációs megállapodásunk révén gyorsabban követheted az üzleti adminisztrációs fokozatot, hogy megkapd a kreatív karriered fejlesztéséhez szükséges üzleti készségeket.

Főiskolai helyszín

A Torontóban négy egyetemen, a diákok teljesen elmerülhetnek a városban.

Kis méretű méretek

Kis osztályokban lehetősége van arra, hogy teljes potenciálját elérje egy-egy-egy utasítással és mentorálással. Megfelelő együttműködési környezete is lehetővé teszi az osztálytársakkal való kapcsolatok kiépítését és a kreatív programok közötti diákokkal való együttműködést.

Helyszínek

Toronto

Address
10 Dundas Street E., Suite 704
M5B 2G9 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Address
55 Dundas Street E., floor 4&5
M5B 1C6 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Address
415 Yonge Street, 8th Floor
M5B 2E7 Toronto, Ontario, Kanada

Toronto

Address
1835 Yonge Street
M4S 1X8 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket