Hivatalos Leírás

A Toronto School of Management (TSM) egy olyan iskola, amely számos üzleti, vendéglátó és számviteli kurzust kínál.

Diákok választhatnak az alábbi programok közül:

  • Előkészítő kurzus az ACCA vizsga számára
  • Diploma az üzleti Adminisztráció Co-op program
  • Diploma a Business Management Co-op programban
  • Diploma a vendéglátás és a turizmus menedzsment Co-op program
  • Speciális diploma a vendéglátás és a turizmus menedzsment Co-op program

Észak-Amerika vezető cégei és szervezetei között található az iskola ideális környezetet kínál a diákok számára, akik szívesen merészkednek egy élénk üzleti közösségbe és különböző kulturális tevékenységekbe.

Értékeink és népünk

A következőkre koncentrálunk:

Iparági partnerségeket, amelyek segítenek a karrier-központú, közösségre reagáló oktatás és képzés fejlesztésében.

Teljes körű hitelesítő adatok széles skálája, amelyek sok területen terjednek.

Hatékony tanulási Pathways amelyek segítenek a hitelesítő adatok felépítésében, miközben felismeri az előző tanulást.

Innováció és vállalkozói tevékenység az elméleti, az alkalmazott és a széleskörű tanulás egyedülálló keverékén keresztül, beleértve a munkatapasztalatot és a tapasztalati tanulás és a vállalkozói szellem sokszínűségét.

Látomás

Toronto School of Management : "Az ipar által inspirált, a Student Success által ösztönözve".

Küldetés

Az iparág vezetőivel együttműködve innovatív és karrier-központú programokat tervezünk és kínálunk. Fáradhatatlanul dolgozunk annak érdekében, hogy a hallgatóknak megfelelő tudományos és gyakorlati tapasztalattal és gyakorlati tapasztalattal kell rendelkezniük, hogy ambiciózus embereket oktassanak tovább.

Ahogy mi csináljuk…

A TSoM-ben ugyanolyan fontos, mint a mi dolgunk. Ösztönző, innovatív és pozitív környezetet biztosítunk diákjaink számára, és minden tanárunk kiterjedt gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a megosztáshoz.

értékek

Student-Centred- A legfontosabb prioritás a hallgatók jövőbeli sikere.

Kiválóság - elkötelezettek vagyunk olyan kurzusok felajánlásával, amelyek túlmutatnak a többieken.

Innováció - a vállalkozásokkal való együttműködésünk azt jelenti, hogy mindig új módszereket hozunk létre a hallgatók releváns készségeinek tanítására.

Tisztelet - hisszük, hogy a sokszínűség erőforrás, és védjük hallgatóink és munkatársaink jogait és méltóságát.

Miért tanuljon velünk?

Szakértői Kar, aki támogatja a fejlesztést

Tapasztalt karaink rendelkeznek ipari ismeretekkel, hogy megoszthassák hallgatóikkal, teljes támogatást nyújtva és folyamatosan ellenőrizzék a fejlődést.

Co-Op programok Tanulmányok összekapcsolása valódi munkával

Négy diploma magában foglalja a munkahelyi képzést, integrálja az osztálytermi tanulmányait felügyelt gyakorlati munkatapasztalattal, amely közvetlenül kapcsolódik a tudományos és karrier célokhoz.

Convenient Downtown Toronto Elhelyezkedése

Az iskola kényelmesen található egy fő metróvonalon, közel az üzleti, lakó- és kiskereskedelmi területekhez, biztosítva, hogy mindaz amire szüksége van közel van.

A hangsúly a tapasztalatodra

Folyamatosan ellenõrizzük teljesítményét és elégedettségét annak biztosítására, hogy programja megfelel az akadémiai és személyes fejlesztési igényeinek, valamint továbbra is megfelel az üzleti világ igényeinek.

State of the Art létesítmények

Tágas, légkondicionált tantermünk multimédiás, internetes csatlakozással és audio berendezéssel rendelkezik, amely optimális tanulási környezetet biztosít. Számítógépeinket és ingyenes WiFi-jét használhatja az órákhoz tartozó feladatok elvégzéséhez és a barátaival és családjával való kommunikációhoz.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Toronto School of Management

A digitális marketing szakember Co-op diploma a marketing, a reklám, a PPC marketing modellen keresztül történő kampánymenedzsment, a szociális hálózat és a kutatás segít ... [+]

Digitális marketing szakember Co-op diploma

Ez a program 480 órányi vezetett tanulási órából áll, amelyet 240 óra gyakorlati óra követ. A munkahelyteremtés segít a diákoknak az általuk tanult elméletek gyakorlati üzleti helyzetekben való alkalmazásában. Segítünk a tanulóknak a munkahelyi elhelyezés biztosítására azáltal, hogy interjút küldünk nekik.

A digitális marketing szakember Co-op diploma a marketing, a reklám, a PPC marketing modellen keresztül történő kampánymenedzsment, a szociális hálózat és a kutatás segítségével összpontosít a megfelelő marketingstratégia kialakítására.

Digitális hirdetési kampányok, például bemutatók, webhelyek és közösségi média, brosúrák, jelentések és hírlevelek fejlesztéseHasználjon olyan eszközöket, mint a WordPress, HTML és CSS, Google Adwords és Google AnalyticsTanuld meg az írás fejlesztését és a tartalom létrehozását promóciós célokraTervezze meg és hajtson végre egy sikeres marketingstratégiát a márka pozicionálására, jó hírnevének fenntartására és egy weboldal felépítéséreFelméréseket végezzen a fő érdekelt felek érdekeinek és aggodalmainak azonosítása érdekébenPPC kampányok készítése, optimalizálása és elemzése a Google hirdetésekben és a Bing hirdetésekbenTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számára... [-]
Kanada Toronto
Január 2020
Angol
Nappali
51 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Ez az egyéves program ideális, ha meg akarja tanulni a kiberbiztonság minden aspektusát, például a Blockchain, a Big Data, az IOT, stb. Ez a kurzus lehetővé teszi az ezen ... [+]

Diploma a Cybersecurity Specialist Co-opban

Ez az egyéves program ideális, ha meg akarja tanulni a kiberbiztonság minden aspektusát, például a Blockchain, a Big Data, az IOT, stb. Ez a kurzus lehetővé teszi az ezen a területen széles körben alkalmazott eszközök és technikák gyakorlati tapasztalatainak megszerzését is. .

Ez a program lehetővé teszi, hogy:

Tanulmányozza a számítógépes rendszereket és hálózatokat, és értékelje a kockázatokat annak meghatározására, hogy hogyan lehet javítani a biztonsági házirendeket és protokollokatAz információbiztonsági kockázatok előrejelzése és a szervezetek számítógépes rendszereinek és hálózatai védelmének új módjaiSzámítógépes kommunikáció kezelése több operációs rendszeren keresztülVálaszoljon a biztonsági riasztásokra, fedezze fel és javítsa ki a számítógépes rendszerek és hálózatok hibáitHasználjon technológiákat különféle típusú kibertámadások végrehajtására vagy megelőzéséreTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5,5 vagy azzal egyenértékű, nem angol anyanyelvűek számára... [-]
Kanada Toronto
Január 2020
Angol
Nappali
51 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Ez a kétéves egyetemi diploma a vendéglátás és idegenforgalom alapjairól szóló Co-op programban biztosítja majd a készségeket, amelyek célja a belépési szintű képesítés e ... [+]

Diploma a vendéglátás és turizmus alapjaiban (este)

Ez a kétéves egyetemi diploma a vendéglátás és idegenforgalom alapjairól szóló Co-op programban biztosítja majd a készségeket, amelyek célja a belépési szintű képesítés elérése a vendéglátás és az idegenforgalom irányítása területén. Élvezze az 5% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben kifizeti a tandíjat. A program segít:

A vendéglátás és az idegenforgalom minden területén a nemzeti és a nemzetközi szemszögből nyerjen speciális ismereteketIsmerje meg, hogy ötcsillagos szolgáltatást nyújt ügyfelei igényeinek kielégítése érdekébenTudjon meg többet az alapvető marketing fogalmakról és kifejezésekről, valamint az élelmiszer-higiéniáról és biztonságrólGyakorlati készségek, amelyeket minden iparág értékel, függetlenül attól, hogy milyen szerepe van a készségeket és a kemény készségeket. Meg fog tanulni az iparág változatos terminológiájáról isFedezze fel a pénzügyi ismereteket annak érdekében, hogy sikeresen elemezze és értelmezze a pénzügyi nyilvántartásokat a számlavezetéshezNavigáljon a munkahelyi vadászattal és interjúkészítéssel, valamint segítsen feltárni a szakmai magatartás fontosságát.Tanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 4.5 vagy azzal egyenértékű, nem angol anyanyelvű... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Ez az egyéves egyetemi diploma megadja a készségeket a vendéglátás és a turizmus karrierjének megkezdéséhez és sikeréhez. Élvezze a 3% -os korai madárkedvezményt, ha telj ... [+]

Diploma a vendéglátás és turizmus menedzsment Co-op

Ez az egyéves egyetemi diploma megadja a készségeket a vendéglátás és a turizmus karrierjének megkezdéséhez és sikeréhez. Élvezze a 3% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben fizeti a tandíjat. A program a vendéglátóiparban a legkorszerűbb fejlesztésekre összpontosít, segítve:

Professzionális szállodai kompetenciák kifejlesztése, mint például a hatékony kommunikációs készségek, a jó ügyfélszolgálati készségek, a vezetés és a csapatmunka, biztosítva ezzel, hogy kiváló minőségű termékeket vagy szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinekA felügyelt gyakorlati munkatapasztalat elérése közvetlenül az Ön akadémiai és karrier céljaihoz kapcsolódikLegyen azonnal hatékonynak a vendéglátás és az idegenforgalom területén a különböző vendéglátóipari funkciók elvének és eljárásainak megértése révén, beleértve a recepciós tevékenységeket, a háztartást és az élelmiszer- és italgyártástTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számára... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Az egyetemi diploma az Data Analytics Co-op programban egyéves program, amelynek célja az adatok elemzésére és a hatékony kommunikációra vonatkozó készségek fejlesztése. ... [+]

Diploma az adatelemzésben Co-op

Az egyetemi diploma az Data Analytics Co-op programban egyéves program, amelynek célja az adatok elemzésére és a hatékony kommunikációra vonatkozó készségek fejlesztése. Adatelemző programunk integrálja az osztálytermi tanulást garantált, felügyelt gyakorlati munkatapasztalattal, amely közvetlenül kapcsolódik az Ön tudományos és karrier céljaihoz. Élvezze a 3% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben fizeti a tandíjat. Az általad tanulmányozott adatelemzési témák lehetővé teszik, hogy:

Használja a készségeket az adatelemzés minőségének és hasznosságának fokozására az automatizált adatgyűjtés élvonalában és a hagyományos adatgyűjtési módszerekből kiindulva, hogy lehetővé tegye a módszertanilag megbízható megközelítések kidolgozásátNövelje ismereteit az adatok auditálásának, kezelésének és gyűjtésének elméleti koncepcióiról és gyakorlati alkalmazásairól, valamint pontos eszközeiről és hatékony döntéshozatalárólGyakoroljon gyakorlati tapasztalatokat az adatok kezelésében és elemzésében, hogy tájékozódási és hasznos információkhoz jusson az elemzési szoftverek (például az SQL és az SAS) segítségével, miközben folyamatosan tanítja az elméleti fogalmakat az adatok kezelése és tervezése soránFejleszteni kell a prezentációs készségeket, hogy megkönnyítsék a megállapítások megértését és megalapozott döntéseket hozhassanak a hatékonyság növelésére irányuló folyamatok megértése és nyomon követése érdekébenIsmerje meg a szakmai magatartás fontosságát, és ismerje el a szakmai kompetencia előmozdítására irányuló stratégiákatTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számáraTSoM felvételi teszt ***... [-]
Kanada Toronto
Május 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

A Business Administration egyetemi diploma egyéves co-op program azoknak a hallgatóknak, akik sikeres karriert akarnak az üzleti menedzsment területén. A diplomások szere ... [+]

Diploma az üzleti adminisztráció Co-opban (nappali és esti lehetőségek)

A Business Administration egyetemi diploma egyéves co-op program azoknak a hallgatóknak, akik sikeres karriert akarnak az üzleti menedzsment területén. A diplomások szerepet tölthetnek be különféle területeken, beleértve a marketing, a pénzügyek, az emberi erőforrások és a menedzsment területeit. Élvezze a 3% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben kifizeti a tandíjat.

Képes leszel:

Ismerje meg és ismerje el a sikeres üzleti folyamatok technikáját és elméletét, beleértve a finanszírozás kezelését, a marketing alapelveit, valamint a hatékony stratégiák kialakításátFejleszteni kell a szükséges készségeket és ismereteket, hogy hatással legyenek a munkahelyen, például megértsék a vállalkozások és a különböző helyi, országos és globális környezetek közötti kapcsolatokatHasználja a kognitív és problémamegoldó készségeket a kommunikációs készségek fejlesztése érdekében, és hatékonyan működjön egyénileg és egy csapat részekéntValódi üzleti tapasztalat eléréseTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számára... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Ez az egyetemi diploma ideális azok számára, akik nemzetközi üzleti karriert akarnak folytatni. Ez a képesítés felkészíti a hallgatókat számos területen betöltött szerepe ... [+]

Diploma az üzleti menedzsmentben (nappali és esti lehetőségek)

Ez az egyetemi diploma ideális azok számára, akik nemzetközi üzleti karriert akarnak folytatni. Ez a képesítés felkészíti a hallgatókat számos területen betöltött szerepekre, beleértve a marketing, a pénzügyek, az emberi erőforrások és a menedzsment területeit. Élvezze az 5% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben kifizeti a tandíjat.

Ez a program a nemzetközi üzleti menedzsment legfrissebb fejlesztéseire összpontosít, amelyek segítenek Önnek:

Fejlessze ki a szükséges készségeket és ismereteket, hogy azonnal menedzserként hatékony legyen, valamint javítsa személyes és szakmai készségeit, hogy segítsen elérni céljaitA kognitív és problémamegoldó képességek használata az egyénileg és egy csapat részeként való hatékony működéshez, ideértve az üzleti etikát isKészüljön fel a munkára számos kultúrában és országban, és megértse, hogyan lehet hatékony kommunikációs stratégiákat létrehozniTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számára... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Ez az egyetemi diploma ideális azok számára, akik nemzetközi üzleti karriert akarnak folytatni. Ez a képesítés felkészíti a diákokat a különböző területeken betöltött sze ... [+]

Diploma az üzleti menedzsment kooperációban (nappali és esti lehetőségek)

Ez az egyetemi diploma ideális azok számára, akik nemzetközi üzleti karriert akarnak folytatni. Ez a képesítés felkészíti a diákokat a különböző területeken betöltött szerepekre, beleértve a marketinget, a pénzügyeket, az emberi erőforrásokat és a menedzsmentet. Élvezze az 5% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben fizeti a tandíjat.

Ez a program a nemzetközi üzleti menedzsment legfrissebb fejlesztéseire összpontosít, amelyek segítenek Önnek:

Fejlessze ki a szükséges készségeket és ismereteket, hogy azonnal menedzserként hatékony legyen, valamint javítsa személyes és szakmai készségeit, hogy segítsen elérni céljaitA kognitív és problémamegoldó képességek használata az egyénileg és egy csapat részeként való hatékony működéshez, ideértve az üzleti etikát isKészüljön fel a munkára számos kultúrában és országban, és megértse, hogyan lehet hatékony kommunikációs stratégiákat létrehozniTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számára... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Felsőfokú Diploma

Toronto School of Management

Ez a kétéves egyetemi diploma előkészíti Önt a vendéglátóipar vezető pozíciójára. A program a terület legújabb fejleményeire összpontosít. ... [+]

A vendéglátás és a turizmus menedzsmentjének fejlett diploma

Ez a kétéves egyetemi diploma előkészíti Önt a vendéglátóipar vezető pozíciójára. Élvezze az 5% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben fizeti a tandíjat. A program a terület legújabb fejleményeire összpontosít, segítve:

Professzionális vendéglátás-menedzsment kompetenciák kifejlesztése és a fontos irányítási koncepciók, például operatív stratégiák, teljesítmény- és kontrollrendszerek, hatékony marketinges megközelítések mögötti elvek megismeréseJó ügyfélszolgálat elérése a sikeres vezetés és csapatmunka révén, valamint az egyéni, interperszonális és kollektív szervezeti viselkedés közötti különbség megértéseÉrtékelje és megértse a vezető szerepét a vendéglátás és a turizmus területénTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számára... [-]
Kanada Toronto
Január 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Ez a kétéves egyetemi diploma előkészíti Önt a vendéglátóipar vezető pozíciójára. A program a terület legújabb fejleményeire összpontosít. ... [+]

Speciális diploma a vendéglátás és a turizmus menedzsment Co-op

Ez a kétéves egyetemi diploma előkészíti Önt a vendéglátóipar vezető pozíciójára. Élvezze az 5% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben fizeti a tandíjat. A program a terület legújabb fejleményeire összpontosít, segítve:

Professzionális vendéglátás-menedzsment kompetenciák kifejlesztése és a fontos irányítási koncepciók, például operatív stratégiák, teljesítmény- és kontrollrendszerek, hatékony marketinges megközelítések mögötti elvek megismeréseJó ügyfélszolgálat elérése a sikeres vezetés és csapatmunka révén, valamint az egyéni, interperszonális és kollektív szervezeti viselkedés közötti különbség megértéseÉrtékelje és megértse a vezető szerepét a vendéglátás és a turizmus területénTanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5.5 vagy azzal egyenértékű a nem anyanyelvi angol nyelvű beszélők számára... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Toronto School of Management

Ez egy 31 hetes program, amely 12 hetes co-op elhelyezést foglal magában. Ez a program felkészít egy olyan pozícióra egy szervezeten belül, amely megköveteli, hogy hatéko ... [+]

Bizonyítvány a Business Essentials-ben Co-op

Ez egy 31 hetes program, amely 12 hetes co-op elhelyezést foglal magában. Ez a program felkészít egy olyan pozícióra, amely bármely szervezeten belül megköveteli, hogy hatékonyan foglalkozzon az egyre összetettebb üzleti környezettel.

Ez a program lehetővé teszi, hogy:

Vizsgálja meg a szervezeti struktúrákkal, funkciókkal és viselkedésekkel kapcsolatos különböző fogalmakat annak érdekében, hogy jobban megértse az üzleti egység működésétÉrtékelje, hol és hogyan juthat hozzá a finanszírozási forrásokhoz és a pénzügyi információk felhasználásához szükséges készségekhez a döntő döntéshozatalhozFedezze fel az értékesítésben és a marketingben használt különböző terminológiákat és eszközöket a marketing elvek jobb megértése érdekébenNövelje üzleti kommunikációs készségeit.Tanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5,0 vagy azzal egyenértékű az angol anyanyelvűek számára... [-]
Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
31 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Ez egy 31 hetes program, amely 12 hetes kooperációs elhelyezést tartalmaz. Ez a program felkészíti Önt a szállodák, éttermek vagy más vendéglátó- és turisztikai létesítmé ... [+]

Tanúsítvány az ügyfélszolgálati kiválósági Co-opban

Ez egy 31 hetes program, amely 12 hetes kooperációs elhelyezést tartalmaz. Ez a program felkészíti Önt a szállodák, éttermek vagy más vendéglátó- és turisztikai létesítmények helyzetére.

Tanfolyam követelményekOntario középiskolai diploma vagy azzal egyenértékű * vagy érett hallgató **18 éves vagy idősebbIELTS 5,0 vagy azzal egyenértékű az angol anyanyelvűek számára

* Egy másik ország átiratát, oklevelét vagy bizonyítványát egy Ontario-középiskolai diplomával egyenértékűnek kell tekinteni, ha Ontario OSSD-szinten egy elismert értékelő szolgálattal értékelik.

** Az érett diákoknak át kell adniuk a Wonderlic Scholastic Level Examot... [-]

Kanada Toronto
November 2019
Angol
Nappali
31 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Toronto School of Management

Toronto School of Management elismerte az Arany Tanulási Partner státuszt a Chartered Certified Accountants (Association of Chartered Certified Accountants) (ACCA) által, ... [+]

ACCA részidős tanfolyam

Toronto School of Management elismerte az Arany Tanulási Partner státuszt a Chartered Certified Accountants (Association of Chartered Certified Accountants) (ACCA) által, amely Kanadában több mint 5000 taggal és hallgatóval rendelkezik. Az Arany Tanulási Partner jóváhagyása elismert bennünket egy ACCA Tanulási Szolgáltatóként Kanadában. Az elismerés érdekében az intézményeknek meg kell felelniük az ACCA magas színvonalú előírásainak, ideértve a hallgatói visszajelzések, oktatók, hallgatói vélemények, létesítmények, álvizsgák és még sok más értékelését.

Ez a kurzus eltérően tanítja az ACCA-t, így több tanulmányi órát és értéket ad az alapvető modulokhoz. Ön részesül:... [-]

Kanada Toronto
December 2019
Angol
Részidős oktatás
60 órák
Campus
Bővebben magyarul
Toronto School of Management

Toronto School of Management ACCA által elnyert Silver Learning Partner státuszt kapott. Az Silver Learning Partner jóváhagyása ACCA tanulási szolgáltatónak ismeri el Kan ... [+]

Előkészítő kurzus az ACCA vizsga számára

Toronto School of Management ACCA által elnyert Silver Learning Partner státuszt kapott. Az Silver Learning Partner jóváhagyása ACCA tanulási szolgáltatónak ismeri el Kanadában. A Silver Learning Partner program úgy lett kialakítva, mint egy Pathway a Gold jóváhagyva Learning Partner. Élvezze az 5% -os korai madárkedvezményt, ha teljes mértékben fizeti a tandíjat.

Ez a kurzus eltérően tanítja az ACCA-t, így több tanulmányi órát és értéket ad az alapvető modulokhoz. Ön részesül:

Minőségi órákNagyon tapasztalt oktatókIngyenes ACCA papír újra24/7 online támogatásÚtvonal egy BSc-hez

Campusunk egy licencelt számítógépes vizsgaközpont (CBE) az ACCA globális szervezet számára. A diákoknak lehetőségük van arra, hogy igénybe vegyék az AB, MA, FA és LW papírokat.... [-]

Kanada Toronto
Március 2020
Angol
Nappali
55 hetek
Campus
Bővebben magyarul