Via Training Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Victoria International Academy augusztusában nyílt meg 2002-ben, és hamarosan kifejlesztette a VIA TESL Diploma programot. A VIA TESL Diploma Program kezdte el használni a jelenlegi tanterv 2003 januárjában. Lilla Capaldo, mi teljes ideje 120 órás program oktató, csatlakozott a VIA TESL Program kari után 2010-ben befejezte a VIA TESL Diploma Program és oktatási ESL Victoria International Academy több éve. Ő hozza gazdag ESL tanítási tapasztalattal a TESL programot, és jelenleg a TESL Program biztos és Gyakorlat biztos.

VIA Training Központ TESOL / TESL természetesen a leghosszabb ideje futó programot a Vancouver-sziget, és mi büszkék vagyunk a tanárok és a tananyag. Mi már évek óta a tanárok képzését, a 10 éves és kiváló hírnévvel. A grads távozni mindent kell kezelni az órákon sikeres és jól felszerelt munkát találni tanítás.

Tanáraink jól szeretett minden diák számára a magas energia- és módja az osztályteremben életre. Élnek sok leckét szimulációk, tanítani a diákoknak tonna hasznos tevékenységek, ösztönözze és támogassa a diákok, ha ez a sor, hogy a tanítási gyakorlat. Ezek kiváló tanácsokat és győződjön meg arról hallgatók készek átadni egy osztályban.

A tanárok a legtöbbet a kiképzést a mi Centre, mert ellentétben sok más tanárképző főiskolák, mi is az ESL iskolában, így a TESL diákok egy esélyt, hogy tartsa be a saját osztályokat, és kölcsönhatásban vannak diákjaink. Ők is egy esélyt, hogy konzultáljon a kanadai angol tanár arról tanítási stílusok. Van egy kis könyvtárat a TESL tanárok konzultálni, számítógépek felhasználásuk osztály vagy a megszakítások és ingyenes W-Fi. Sok diák, hogy felfüggeszti körül óra után óra, és ingyenes kávé közben szörföznek az interneten.

A mi beszélgetés baráti programot, TESL diákok egy esélyt, hogy a tanítási gyakorlat 1-1 diákjaink. TESL diplomások kezdi karrierjét, és építik a órájában a Victoria Interkulturális Egyesület önkéntes programok.

Háttér

Victoria International Academy nyitotta VIA Képzési Központ 2005-ben, mint egy kiterjesztése a ESL kínált programok VIA. A programok által tervezett mester TESL és ESL pedagógusok, VIA Képzési Központ nőtt egy teljes munkaidős TESL program két főállású és két online TESL programok. Alapuló kommunikatív nyelvoktatás (CLT), VIA TESL Diploma programok célja, hogy eléri vagy meghaladja TESL kanadai követelményeknek.

Helyszínek

Victoria

VIA Training Centre

Address
Via Training Centre
1012 Douglas St

Victoria, Brit Kolumbia, Kanada
Telefonszám
+1 250-590-3085

Programok

Az intézmény további kínálata: