York University - School of the Arts, Media, Performance & Design

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Világunknak egyre nagyobb szüksége van a kreatív gondolkodókra, hogy merész új ötleteket gyújtsanak, átalakító tapasztalatokat találjanak fel, és innovatív megoldásokat dolgozzanak ki a globális kihívásokra. Észak-Amerika egyik legfontosabb művészeti oktatási központjaként a York Egyetem Művészeti, Média-, Teljesítmény- és Designiskolája (AMPD) felszabadítja kreativitását és felkészíti Önt arra, hogy boldoguljon egy olyan világban, ahol a legértékesebb eszköz a kreativitás.

Ez a lehetőség, hogy csatlakozzon Debra Brownhoz (Cirque du Soleil koreográfus), David Quilico-hoz (a Sony / ATV Music Publishing Canada alelnöke), Georgiana Uhlyarikhoz (a kanadai művészet társ kurátora, Ontario Művészeti Galériája) és Hael Kobayashi (ügyvezető) A Sydney-i Műszaki Egyetem Kreatív Intelligencia igazgatója) a York AMPD diplomáját követően egyedülállóan meghatározva, hogy mit jelent ma a kreativitás, és hogyan képzeljük el holnap.

Iskolánk elkötelezett a kiválóság, a kísérletezés és a vezetés mellett. A cselekvéssel történő tanulás a programjaink jellemzője. Intenzív szakmai képzést és elmélyült tudományos tanulmányokat kínálunk tánc, formatervezés, digitális média, film, zene, színház és képzőművészet területén.

De a fegyelmi szigor csak egy része az AMPD-tapasztalatnak. Díjnyertes művészek és a valós tapasztalatokkal rendelkező vezető tudósok irányításával átlépi a művészi média határait, feltárja a feltörekvő technológiákat és felfedezi más területek kreatív oldalát. Gyakorlati tapasztalatokat szerez, felfedezi a karrierlehetőségeket és kapcsolatokat épít a leendő munkaadókkal gyakorlati gyakorlatok, szakmai gyakorlatok és az iskola partnerségei révén a kreatív iparokkal és művészeti szervezetekkel, a Facebook-tól a kanadai színpadig.

Van egy álmod. Itt az ideje, és itt alakíthatja át ezt az álmot új gondolkodásmóddá, kreativitásának új útjaivá és új utakig a sikerhez az érettségi után.

Helyszínek

Toronto

Address
4700 Keele Street
M3J 1P3 Toronto, Ontario, Kanada

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket