triOS College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

trió Főiskola segített több, mint 20.000 diák lesz sikeres, munka-kész diplomások több mint 20 éve. trió van bejegyezve, mint a magán karrier főiskola alatt a Private Career Colleges Act, 2005.

Kanadai tulajdonosa és üzemeltetője, triók egy díjnyertes magán karrier főiskola, akiknek a látása, hogy életük jobbá keresztül az információk megosztása és a technológia. trió számtalan karrier-orientált diploma programok az egész 5 karok, amelyek lehetővé teszik a diákok, hogy felfedezzék a gazdagabb, kifizetődő jövőben.

9 kényelmes helyen az egész délnyugati Ontario, triók College 1992-ben alakult által társ-alapítója, aki továbbra is gyakorlati irány és a vezetés.

Alapítók

Frank Gerencser, vezérigazgató

Frank Gerencser a vezérigazgató és a társ-alapítója a triók College Business Technology Egészségügy. Frank egy vezető a Career College szektor szolgáló korábbi elnöke Ontario Szövetsége Karrier Főiskolák és tagja a National Association of Career Colleges, valamint a társ-elnöklő befolyásos bizottságok Foglalkoztatási, Távoktatási International promóció és így tovább. Frank egy diplomát Systems Design Engineering, a University of Waterloo.

Stuart Bentley elnök-vezérigazgatója

Stuart Bentley az elnök és ügyvezető igazgatója a Trios Főiskola. Ő szolgált különböző Microsoft Corporation és CompTIA Learning tanácsadó testületek és a fókuszcsoportok, valamint számos magán-és állami vállalat igazgatótanácsa, beleértve AME Learning Inc. Ezen kívül, Stuart tagja az Institute of vállalati igazgatók. Stuart tart Bachelor of Commerce diplomát McMaster Egyetemen.

Helyszínek

Mississauga

Address
triOS College
6755 Mississauga Rd., Suite 103

L5N 7Y2 Mississauga, Ontario, Kanada