Hivatalos Leírás

Az LCI Education megnyitotta kapuit a világnak 1959-ben Montrealban, Kanadában. Több mint 50 éve épített egy oktatási modellt, amely átlépi a határokat, és számos kreatív lehetőséget kínál az összes diák számára világszerte.

1997-ben az iskola Kolumbiaba jött, és ma Bogotában és Barranquilla-ban van egyetem.

Az egyetem a világ egyik legnagyobb szakembere, a formatervezés, a konyha és az iparművészet területén.

Tanulj velünk

Ennek a fontos nemzetközi oktatási hálózatnak a része, hogy 5 kontinensen 23 campusot tudjon biztosítani, minőségi képzést biztosítva a különböző pedagógusok és szakemberek számára, a mobilitáshoz, más kultúrák, nyelvek és új barátok ismeretében.

Képzés rövid idő alatt

Akadémiai programaink 6 és 7 félév között, azaz 24 hónap vagy 28 hónapig tartanak, attól függően, hogy milyen pályafutást folytatnak, és akkor diplomázni fognak, és képesek lesznek szakterületére szakosodni az egyik irodánkban a világ bármely részén, vagy diplomát szerezni bármelyik egyetemen amelyek megállapodást kötöttek az Orii-n keresztül.

Diploma (Kanada és Kolumbia)

Amikor megkapja a Kolumbia Oktatási Minisztériumának akkreditált LCI Barranquilla Bogotá diplomáját, akkor megkapja a LaSalle College Montreal oklevelét is, amely tanúsítja, hogy tanulmányait egy nemzetközi intézményben vett részt.

Programs taught in:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

LCI Bogotá

Mindig is akartam, hogy saját gyűjtés vagy vezet egy csapat külföldi termelés, akkor keres egy elismert intézmény, mely eszközt kínál, és a legjobb képzést desempeñarte a ... [+]

SNIES 54739 Bogotá LCI Min. SNIES 91.446 LCI Oktatási BARRANQUILLA Min. Oktatás

Tervezze meg a jövőbeli most!

Mindig is akartam, hogy saját gyűjtés vagy vezet egy csapat külföldi termelés, akkor keres egy elismert intézmény, mely eszközt kínál, és a legjobb képzést desempeñarte a divatipar. Munkavégzés néhány, a legjobb tervezési csoportok a világon, ha fúj, mint szabadúszó tervező?

Ismerje meg előnyök

Előfordult már, álmodott, hogy bővítse a látókörét, és hogy a tehetség, hogy megmutasd, mit tudsz te készült? Meg lehet kezdeni a tanulmányait a kolumbiai és szakosodott Európában.

Mit vársz csatlakozzon közösség?

Karrier kilátások Designer Divat - Fashion Stylist - Fashion Production - jelmeztervező és a divat koordinátor: TV és mozi, bemutatók, színházi és magazinok - A kritikus és a divat tanácsadó. Hogy ez megtörténhet! ELŐNYÖK tanulmányozásának A US ... [-]
Kolumbia Bogotá
September 2019
Nappali
28 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
LCI Bogotá

Szeretsz rajzolni, design és látjuk a dolgokat, más perspektíva, mindig is szerettem volna fordulni a gondolatokat egy képregény, számítógépes animáció, vagy hozza létre ... [+]

SNIES 54557 Bogotá LCI Min. SNIES 91.444 LCI Oktatási BARRANQUILLA Min. Oktatás

Tervezze meg a jövőbeli most!

Szeretsz rajzolni, design és látjuk a dolgokat, más perspektíva, mindig is szerettem volna fordulni a gondolatokat egy képregény, számítógépes animáció, vagy hozza létre a képet egy termék?

Ismerje meg előnyök

A Design feltalálja magát minden nap, és látni az új trendeket és lehetőségeket, így egy dinamikus programot, amely megadja számos eszköz segítségével felrobban a kreativitás és a tehetség, a legjobb tanárok és nemzetközi oktatási LCI Oktatási mögött a hálózat.

Mit vársz csatlakozzon közösség?

Hogy ez megtörténhet!... [-]

Kolumbia Bogotá
May 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LCI Bogotá

Gondolt részét képező show, előadóművészetek és audiovizuális produkciók, a színfalak mögött, és képes lefordítani a kezét egy történetet, jellemez egy karakter vagy hozz ... [+]

SNIES Code 103279 LCI Bogotá

Gondolt részét képező show, előadóművészetek és audiovizuális produkciók, a színfalak mögött, és képes lefordítani a kezét egy történetet, jellemez egy karakter vagy hozzon létre több száz valós vagy fantázia szülte helyzetekben az emberek, vagy szereplők?

Ismerje meg előnyök

A LCI Bogotá elérte az új programot, amit szeretni fog, egyedülálló és állítható alkotó tökéletes a munkanap. A program felépítése modulok azaz minden távon időtartama 15 hét, de az alanyok függvényében Specifikusságuk utolsó 8 vagy 6 vagy 12 hetes, és az ötlet is, hogy támogassák őket egyenként.

Mi környezeti értékek és a szakértő tanárok.... [-]

Kolumbia Bogotá
January 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
LCI Bogotá

Programunk egyik úttörője megalakult a Nemzetközi iskolák hálózata táj, a platform, hogy találkozzanak és hajtsák végre az európai és egyéb nemzetközi standardokat trende ... [+]

SNIES 91392 Bogotá LCI Min. Oktatás

Építsd meg a jövőt!

Szeretné, hogy mögötte létrehozása készlet színház, film és televízió, hogy része legyen egy kreatív csapat, és képes legyen hozzájárulni ötleteit a zenei, művészeti és dramaturgiai események?

Ismerje meg előnyök

Építeni varázslatos világa, és hozzon létre csodálatos, hogy életben maradjanak a játék karakter, egy film vagy egy TV sorozat. Mit vársz csatlakozzon közösség?

Hogy ez megtörténhet!

ELŐNYÖK tanulmányozásának A US

Programunk egyik úttörője megalakult a Nemzetközi iskolák hálózata táj, a platform, hogy találkozzanak és hajtsák végre az európai és egyéb nemzetközi standardokat trendek a tanévben.... [-]

Kolumbia Bogotá
May 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
LCI Bogotá

Szeretné, hogy nyissa meg a saját éttermében, vagy az főszakács a nagy hotel a világ bármely pontján, létrehozhatunk saját vendéglátó üzlet vagy a munka egy multinacionál ... [+]

SNIES 90572 Bogotá LCI Min. Oktatás

Készítse el a jövőben, most!

Ismerje meg előnyök

Szeretné, hogy nyissa meg a saját éttermében, vagy az főszakács a nagy hotel a világ bármely pontján, létrehozhatunk saját vendéglátó üzlet vagy a munka egy multinacionális élelmiszeripari vállalat?

Mit vársz csatlakozzon közösség?

Hogy ez megtörténhet!

ELŐNYÖK tanulmányozásának A US Tanulmány rövidebb idő alatt - Megtanulják, hogyan kell felépíteni saját étterem - készségeket fejleszt ki az a táplálkozással - új tanterv, ahol megtalálja a vegetáriánus konyha, arab és az élelmiszer-styling - szakmai külföldön - tagjai a kolumbiai Academy of Gasztronómia - Mi a saját éttermében LaCademia A diplomások PROFIL ... [-]
Kolumbia Bogotá
May 2019
Nappali
28 hónapok
Campus
Bővebben magyarul