LCI Bogotá

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az LCI Education megnyitotta kapuit a világnak 1959-ben Montrealban, Kanadában. Több mint 50 éve épített egy oktatási modellt, amely átlépi a határokat, és számos kreatív lehetőséget kínál az összes diák számára világszerte.

1997-ben az iskola Kolumbiaba jött, és ma Bogotában és Barranquilla-ban van egyetem.

Az egyetem a világ egyik legnagyobb szakembere, a formatervezés, a konyha és az iparművészet területén.

Tanulj velünk

Ennek a fontos nemzetközi oktatási hálózatnak a része, hogy 5 kontinensen 23 campusot tudjon biztosítani, minőségi képzést biztosítva a különböző pedagógusok és szakemberek számára, a mobilitáshoz, más kultúrák, nyelvek és új barátok ismeretében.

Képzés rövid idő alatt

Akadémiai programaink 6 és 7 félév között, azaz 24 hónap vagy 28 hónapig tartanak, attól függően, hogy milyen pályafutást folytatnak, és akkor diplomázni fognak, és képesek lesznek szakterületére szakosodni az egyik irodánkban a világ bármely részén, vagy diplomát szerezni bármelyik egyetemen amelyek megállapodást kötöttek az Orii-n keresztül.

Diploma (Kanada és Kolumbia)

Amikor megkapja a Kolumbia Oktatási Minisztériumának akkreditált LCI Barranquilla Bogotá diplomáját, akkor megkapja a LaSalle College Montreal oklevelét is, amely tanúsítja, hogy tanulmányait egy nemzetközi intézményben vett részt.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Megjelenítés Diplomák »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Divattervezés és mintázat

Campus Nappali 28 hónapok September 2019 Kolumbia Bogotá

Mindig is akartam, hogy saját gyűjtés vagy vezet egy csapat külföldi termelés, akkor keres egy elismert intézmény, mely eszközt kínál, és a legjobb képzést desempeñarte a divatipar. [+]

SNIES 54739 Bogotá LCI Min. SNIES 91.446 LCI Oktatási BARRANQUILLA Min. Oktatás

Tervezze meg a jövőbeli most!

Mindig is akartam, hogy saját gyűjtés vagy vezet egy csapat külföldi termelés, akkor keres egy elismert intézmény, mely eszközt kínál, és a legjobb képzést desempeñarte a divatipar. Munkavégzés néhány, a legjobb tervezési csoportok a világon, ha fúj, mint szabadúszó tervező?

Ismerje meg előnyök

Előfordult már, álmodott, hogy bővítse a látókörét, és hogy a tehetség, hogy megmutasd, mit tudsz te készült? Meg lehet kezdeni a tanulmányait a kolumbiai és szakosodott Európában.

Mit vársz csatlakozzon közösség?

Karrier kilátások Designer Divat - Fashion Stylist - Fashion Production - jelmeztervező és a divat koordinátor: TV és mozi, bemutatók, színházi és magazinok - A kritikus és a divat tanácsadó. Hogy ez megtörténhet! ELŐNYÖK tanulmányozásának A US ... [-]

Grafikai tervezés, animáció, multimédia és internetes oldalak

Campus Nappali 2 év May 2019 Kolumbia Bogotá

Szeretsz rajzolni, design és látjuk a dolgokat, más perspektíva, mindig is szerettem volna fordulni a gondolatokat egy képregény, számítógépes animáció, vagy hozza létre a képet egy termék? [+]

SNIES 54557 Bogotá LCI Min. SNIES 91.444 LCI Oktatási BARRANQUILLA Min. Oktatás

Tervezze meg a jövőbeli most!

Szeretsz rajzolni, design és látjuk a dolgokat, más perspektíva, mindig is szerettem volna fordulni a gondolatokat egy képregény, számítógépes animáció, vagy hozza létre a képet egy termék?

Ismerje meg előnyök

A Design feltalálja magát minden nap, és látni az új trendeket és lehetőségeket, így egy dinamikus programot, amely megadja számos eszköz segítségével felrobban a kreativitás és a tehetség, a legjobb tanárok és nemzetközi oktatási LCI Oktatási mögött a hálózat.

Mit vársz csatlakozzon közösség?

Hogy ez megtörténhet!... [-]


Művészi smink

Campus Nappali January 2019 Kolumbia Bogotá

Gondolt részét képező show, előadóművészetek és audiovizuális produkciók, a színfalak mögött, és képes lefordítani a kezét egy történetet, jellemez egy karakter vagy hozzon létre több száz valós vagy fantázia szülte helyzetekben az emberek, vagy szereplők? [+]

SNIES Code 103279 LCI Bogotá

Gondolt részét képező show, előadóművészetek és audiovizuális produkciók, a színfalak mögött, és képes lefordítani a kezét egy történetet, jellemez egy karakter vagy hozzon létre több száz valós vagy fantázia szülte helyzetekben az emberek, vagy szereplők?

Ismerje meg előnyök

A LCI Bogotá elérte az új programot, amit szeretni fog, egyedülálló és állítható alkotó tökéletes a munkanap. A program felépítése modulok azaz minden távon időtartama 15 hét, de az alanyok függvényében Specifikusságuk utolsó 8 vagy 6 vagy 12 hetes, és az ötlet is, hogy támogassák őket egyenként.

Mi környezeti értékek és a szakértő tanárok.... [-]


Tájképi és vizuális termelés

Campus Nappali 2 év May 2019 Kolumbia Bogotá

Programunk egyik úttörője megalakult a Nemzetközi iskolák hálózata táj, a platform, hogy találkozzanak és hajtsák végre az európai és egyéb nemzetközi standardokat trendek a tanévben. [+]

SNIES 91392 Bogotá LCI Min. Oktatás

Építsd meg a jövőt!

Szeretné, hogy mögötte létrehozása készlet színház, film és televízió, hogy része legyen egy kreatív csapat, és képes legyen hozzájárulni ötleteit a zenei, művészeti és dramaturgiai események?

Ismerje meg előnyök

Építeni varázslatos világa, és hozzon létre csodálatos, hogy életben maradjanak a játék karakter, egy film vagy egy TV sorozat. Mit vársz csatlakozzon közösség?

Hogy ez megtörténhet!

ELŐNYÖK tanulmányozásának A US

Programunk egyik úttörője megalakult a Nemzetközi iskolák hálózata táj, a platform, hogy találkozzanak és hajtsák végre az európai és egyéb nemzetközi standardokat trendek a tanévben.... [-]


Élelmiszer és étterem gazdálkodás

Campus Nappali 28 hónapok May 2019 Kolumbia Bogotá

Szeretné, hogy nyissa meg a saját éttermében, vagy az főszakács a nagy hotel a világ bármely pontján, létrehozhatunk saját vendéglátó üzlet vagy a munka egy multinacionális élelmiszeripari vállalat? [+]

SNIES 90572 Bogotá LCI Min. Oktatás

Készítse el a jövőben, most!

Ismerje meg előnyök

Szeretné, hogy nyissa meg a saját éttermében, vagy az főszakács a nagy hotel a világ bármely pontján, létrehozhatunk saját vendéglátó üzlet vagy a munka egy multinacionális élelmiszeripari vállalat?

Mit vársz csatlakozzon közösség?

Hogy ez megtörténhet!

ELŐNYÖK tanulmányozásának A US Tanulmány rövidebb idő alatt - Megtanulják, hogyan kell felépíteni saját étterem - készségeket fejleszt ki az a táplálkozással - új tanterv, ahol megtalálja a vegetáriánus konyha, arab és az élelmiszer-styling - szakmai külföldön - tagjai a kolumbiai Academy of Gasztronómia - Mi a saját éttermében LaCademia A diplomások PROFIL ... [-]