LCI Bogotá

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az LCI Education megnyitotta kapuit a világnak 1959-ben Montrealban, Kanadában. Több mint 50 éve épített egy oktatási modellt, amely átlépi a határokat, és számos kreatív lehetőséget kínál az összes diák számára világszerte.

1997-ben az iskola Kolumbiaba jött, és ma Bogotában és Barranquilla-ban van egyetem.

Az egyetem a világ egyik legnagyobb szakembere, a formatervezés, a konyha és az iparművészet területén.

Tanulj velünk

Ennek a fontos nemzetközi oktatási hálózatnak a része, hogy 5 kontinensen 23 campusot tudjon biztosítani, minőségi képzést biztosítva a különböző pedagógusok és szakemberek számára, a mobilitáshoz, más kultúrák, nyelvek és új barátok ismeretében.

Képzés rövid idő alatt

Akadémiai programaink 6 és 7 félév között, azaz 24 hónap vagy 28 hónapig tartanak, attól függően, hogy milyen pályafutást folytatnak, és akkor diplomázni fognak, és képesek lesznek szakterületére szakosodni az egyik irodánkban a világ bármely részén, vagy diplomát szerezni bármelyik egyetemen amelyek megállapodást kötöttek az Orii-n keresztül.

Diploma (Kanada és Kolumbia)

Amikor megkapja a Kolumbia Oktatási Minisztériumának akkreditált LCI Barranquilla Bogotá diplomáját, akkor megkapja a LaSalle College Montreal oklevelét is, amely tanúsítja, hogy tanulmányait egy nemzetközi intézményben vett részt.

Helyszínek

Bogotá

Address
LCI Bogotá Calle 77A # 13-12
Bogotá, Bogota, Kolumbia