Hivatalos Leírás

Múlt és jelen

A Kolumbia Externado született 1886. február 15-én, a református diktatúra által kiváltott abszolutizmus és az oktatás szabadságának elnyomásaként.

Az egyetemet fiatal nevelő és nevelő Nicolás Pinzón Warlosten alapította, aki a radikális liberális professzorok csoportjának támogatásával olyan intézményt hozott létre, amely kezdete óta lehetővé tette az ötletek tanulmányozását és szabad kifejeződését. Az egyetem üdvözölte a diákokat az ország minden régiójából, gyakorolta a vallási hitvallás és a politikai ideológiák tiszteletét, és előmozdítja a toleranciát, mint a heterogenitáson belüli békés egymás mellett élés elérésének módját.

Az úgynevezett "Externado" (napközi iskola), mert az új intézményt a modern európai oktatási rendszer befolyásolta, amely abban az időben szemben állt a középkori bentlakásos iskolai rendszerrel. A katekizáláshoz rendelt rendszer alkalmatlan egy autonóm személyiség fejlesztésére. Az Externado tehát nyitottságot, tanulmányi és oktatási szabadságot jelent.

Az Externado történelme során elismerte alapítói elveit és értékeit. Rektorai Nicolás Pinzón Warlosten, Diego Mendoza Pérez, Ricardo Hinestrosa Daza, Fernando Hinestrosa és Juan Carlos Henao voltak.

Az egyetem küldetése

Mint az oktatási és társadalomtudományi kutatásokat szolgáló felsőoktatási intézmény, humanisztikus felfogással, az Externado de Colombia Egyetem elősegíti és gyakorolja az élet abszolút tiszteletét.

Az Externado törekvése egy pluralista filozófia keretében valósul meg, amely nyitott minden olyan gondolkodási áramlatra, amely idegen a dogmatizmusra és tiszteletben tartja az összes vallási hitvallást és politikai ideológiát. Az Egyetem a békét és a heterogenitáson belüli előrehaladást elősegítő formulaként támogatja a toleranciát, üdvözli a diákokat az ország minden régiójából, és a sokszínűséget az egyik legfontosabb eszköze.

A Kolumbia Externado bízik és optimista a kolumbiai nemzet életképességéről és a nemzeti identitás újjáépítéséről. Támogatja a latin-amerikai országokkal való integrációt, mint a nemzetközi színtér jelenlétének garantálását, és serkenti az egyetemekkel való együttműködést az egész világon, hogy kapcsolatban maradjon az egyetemes és friss kultúrával.

A jellemzõ liberális szellemben az Externado de Colombia Egyetem elidegeníthetetlen emberi jogként követeli a szabadságot; hisz a demokráciában; harcol a társadalmi jogállamiság javításáért; a társadalmi és gazdasági egyenlőség, valamint az alapvető jogok tiszteletben tartása.

Emellett az egyetem mindig törekedett a diákok integrálódására; arra törekszik, hogy valódi polgárokat alakítson ki a nemzet iránti elkötelezettségükre; teljes egyének, önálló, szakemberek, akiknek nincs megalapozott állami és magán polgári etikája; támogató, hiteles, szorgalmas szakemberek, akik megkülönböztetéstől mentesek, képesek ellenállni a megfélemlítésnek, szembenézni a korrupcióval, és hozzájárulnak a hazai méltóság megmentéséhez.

egyesületek

Az Externado de Colombia Egyetem tagja a következő szervezeteknek:

Kolumbiai Egyetemi Egyesület, ASCUN

Az Egyesület az Egyesület alapítója volt. Rektora 1957 és 1963 között, 1971 és 1977 között volt.

Latin-amerikai egyetemek uniója, UDUAL

Az Externado de Colombia rektor 1976 és 1986 között az UDUAL elnöke volt.

Nemzetközi Egyetemek Egyesülete, AIU

1985 és 1995 között az egyetem rektora volt az Igazgatóság elsődleges tagja.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Universidad Externado de Colombia - School of Management

A feltörekvő piaci kezdeményezések (EMI) olyan programot jelentenek, amelynek célja a feltörekvő gazdaságokban a társadalmi és környezetvédelmi problémák megoldására irán ... [+]

Áttekintés

A feltörekvő piaci kezdeményezések (EMI) olyan programot jelentenek, amelynek célja a feltörekvő gazdaságokban a társadalmi és környezetvédelmi problémák megoldására irányuló tudatosság és új megoldások kialakítása. A programban több mint 134 diák vett részt, akik 43 egyetemistől származnak, akik legalább 29 különböző országban vannak szerte a világon.

Az EMI négy kezdeményezésre épül: A kisvállalkozások átalakítása (TSB), az EMI műhelyek, a piramis alapja (BOP) és a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR), amely a résztvevőket, tanácsadóként játszik, hogy megoldásokat találjanak a kis- és középvállalkozások számára (SME's)... [-]

Kolumbia Bogotá
June 2019
Nappali
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Calle 12 No. 1-17 Este. Bogotá
Bogotá, Bogota, CO
Social Media