Collegium Civitas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Collegium Civitas egy modern, nem állami egyetem található, a Varsó szívében, a legdinamikusabb fővárosa Közép-és Kelet-Európában. A tapasztalat és elkötelezettsége alapítók és a kari tagok szerzett nekünk egy jó hírnevét, mint a legjobb hely, hogy tanulmányozza a nemzetközi kapcsolatok, valamint a társadalmi és politikai tudományok angolul. Mi jogosult arra, hogy a BA és MA fok a különböző programok és doktori fokozatot szociológia.

Collegium Civitas 1997-ben alakult a kezdeményezésére egy csoport jól ismert tudós a Lengyel Tudományos Akadémia (PAS), a legrangosabb lengyel kutatóintézet. Professzorok öt intézetei PAS - Politikai Tanulmányok, filozófia és szociológia, történelem, művészettörténet, és szlavisztika hozzájárult a tapasztalat és tudás létrehozása Collegium Civitas. Mi azon kevesek közé egyetemek Lengyelországban dicsekedhet a szoros kapcsolatot több intézmény a Lengyel Tudományos Akadémia.

A Collegium Civitas minőségű és magas színvonalú oktatást húznak a kapcsolatunkat a vezető előkelőségeket közéletben mind Lengyelországban és külföldön, mint például: újságírók, diplomaták, biztonsági szakértők, piaci és közvélemény-kutató szakemberek és művészek. Collegium Civitas, oktatási hagyomány találkozik a modern megközelítések diákok oktatására! Collegium Civitas volt az első nem állami felsőoktatási intézmény, hogy üdvözöljük a külföldi hallgatókat programok során teljes mértékben angolul.

Azóta a vizsgálati programot angol vonzott több száz nemzetközi diákok a világ minden tájáról. Collegium Civitas volt az első nem állami felsőoktatási intézmény, hogy üdvözöljük a külföldi hallgatókat programok során teljes mértékben angolul. Azóta a vizsgálati programot angol vonzott több száz nemzetközi diákok a világ minden tájáról. A nemzetközi diákok nagyon aktívan mozdította a globális hálózatok és gyakran megtalálható a kulturális programok tervezésében, hogy mindenki részt vegyen. Diákjaink, mint mi, hogy az értéket egy csatlakoztatott, all-inclusive oktatási koncepció. Emiatt kínálunk a különböző szakmai angol nyelvű mentorok.

Helyszínek

Varsó

Collegium Civitas

Address
Plac Defilad 1
00-901 Varsó, Mazoviai vajdaság, Lengyelország
Telefonszám
+48 22 656 71 75