Hivatalos Leírás

Cracow School of Art and Fashion Design lengyel diákok számára is megnyílik, akik nyelvi készségeiket javítani kívánják.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) a Krakkói Fashion Week fő szervezője .

98015_97748_cracow1.png

Cracow School of Art and Fashion Design (Lengyelország, Európa) két és fél éves teljes munkaidős programot kínál a nemzetközi diákok számára. Munkatársaink, a különböző művészeti és formatervezési területeken dolgozó szakemberek olyan tanulmányi programot nyújtanak, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy teljes potenciálját felszabadítsa. Több mint 20 éves tapasztalat után az iskola magas színvonalat és kiváló hírnevet szerzett. Számos diákot tudtunk elhelyezni lengyel divatcégekben, a legmodernebb butikoktól kezdve a lengyel tőzsdén jegyzett legnagyobb ipari vállalkozásokig. Egyes diákok munkát találtak a különböző országokban működő nemzetközi vállalatokkal is.

 • Az iskolát a lengyel Kulturális Minisztérium hagyja jóvá, és szerepel a Minisztérium Művészeti Szakkönyvtárában. Az iskola nyitva áll a nemzetközi diákok számára, és az oktatás angol nyelven kerül megrendezésre. Intenzív és átfogó egyetemi oktatásunk a divatban lehetővé teszi a diákok számára, hogy kiváló portfoliót készítsenek.
 • A diplomások diplomát kapnak - divattervező.
 • Az elmúlt évek óta az iskolai diplomások részt vettek a divatiskolák lengyel és nemzetközi versenyein Európában, és számos díjat nyertek el nagy horderejű fuvarozóik számára:
 • Cracow School of Art and Fashion Design (Lengyelország, Európa) az egyetlen privát divat-iskola, amely a díszkori díszletet megkapta - a lengyel divatbemutató és a lengyelországi megkülönböztetett lengyelországi díjak díját.
 • A diplomások számos díjat nyertek lengyel és nemzetközi versenyeken - az utóbbi időben Anka Letycja Walicka megnyerte a London Fashion Culture nemzetközi versenyt, ahol a második és a harmadik helyet a közép-Saint Martins Művészeti és Design Főiskola végezte.
 • Az iskola nemzetközi versenyek partnere: a Fashion Culture (London), a Habitus Baltija (Riga), az Orosz Silhouette (Moszkva), a Mielnica Fashion (Minszk), a Donetsk Divat Napok (Donetsk), a Jeansation (Monte Carlo).
 • A SAPU végzettségei külföldön rangos szakmai gyakorlatokat tartanak és a világ legfelsőbb divatcégein dolgoznak, mint például Alexander McQueen, Balenciaga, John Galliano, Claude Bonucci,
 • 1999-ben a Cracow School of Art and Fashion Design elnyerte a "The Silver Loop" díjat a lengyel divatipar fejlesztéséhez a Poznań International Fair-hez.
 • 1994 óta a Cracow School of Art and Fashion Design több mint 1500 tervezõt oktatott, akik divatcégekkel foglalkoznak Lengyelországban, Európában és a világ többi részében. Sok design saját márkanév alatt, és jelenleg elismerik a divatiparban.
 • A Cracow School of Art and Fashion Design diplomamutatónak és a SAPU diplomások intenzív promóciójának köszönhetően Krakkó városa volt a 23. helyen a világ divatbajnokságának rangsorában 2013-ban, Frankfurti, Bécs és San Francisco.
 • Az SAPU-ról és a diplomásokról szóló cikkeket mind lengyel, mind nemzetközi - Vogue, Collezioni, WGSN, Dexigner stb.
 • Cracow School of Art and Fashion Design Cracow Fashion Awards címet viseli, amely megnyitja a Krakkó Fashion Week-t, és vonzza a lengyel és európai média képviselõit és divatszakembereit.

A SAPU-nál a diákok egy élénk közösség szívében állnak, kreatív energiával élve. Olyan emberek vesznek körül, akik szeretik, amit csinálnak, akiknek vannak ötleteik és tehetségeik, terveik és szenvedélyük. Ami az osztályteremben történik, tükrözi, hogy mi történik minden nap az ipar műhelyeiben, bemutatótermekben és stúdiókban. A divat rendkívül változatos iparág, és eltökéltséget, kemény munkát, rugalmasságot és szenvedélyt kíván a siker érdekében. Iskolánk az önmotívált divatos rajongók iránt érdeklődik és elég érett ahhoz, hogy elkötelezze magát egy olyan pályán, amely mind szélességében, mind mélységében igényel. A hallgatók intenzív oktatást kapnak egyéni figyelem mellett. Az iskola egyetlen helyszínen lehetővé teszi a diákok számára, hogy szabadon és gyakran kommunikáljanak, ösztönözzék az ötletek és viták cseréjét. Az informális, élénk hangulat alkotja a működő művészek közösségét.

Pályakezdő fuvarozói kilátások

Diplomataink a divat minden területén és a divatcégek széles körében dolgoznak, mind a gyártók, mind a kiskereskedők körében. A munkaköri leírások közé tartoznak a tervező vállalkozók, szabadúszó tervezők és tanácsadók, mintavágók, divat újságírók, stylistok, fotósok, illusztrátorok, kereskedők és PR-képviselők. Egyes diplomások saját műhelyeket hoztak létre, és függetlenséget és tiszteletet értek el szakemberként, eladva egyedi készségeiket és munkájukat. A SAPU-n végzett öt tanulmányi félév alatt kiváló műalkotásokat, festményeket, designokat és fényképeket készíthet, amelyek megnyitják az ajtókat Európa legjobb divatiskoláinak, többek között a londoni Saint Martins Művészeti Főiskolának és az Antwerpen Királyi Akadémiájának. képzőművészete.

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design (Lengyelország, Európa) két és fél éves teljes munkaidős programot kínál a nemzetközi diákok számára. Munkatársaink, a különböző m ... [+]

Cracow School of Art and Fashion Design lengyel diákok számára is megnyílik, akik nyelvi készségeiket javítani kívánják.

A helyek száma korlátozott. Nincsenek belépési vizsgák. Az osztályokat angolul tartják.

Cracow School of Art and Fashion Design (SAPU) a Krakkói Fashion Week fő szervezője .

Cracow School of Art and Fashion Design (Lengyelország, Európa) két és fél éves teljes munkaidős programot kínál a nemzetközi diákok számára. Munkatársaink, a különböző művészeti és formatervezési területeken dolgozó szakemberek olyan tanulmányi programot nyújtanak, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy teljes potenciálját felszabadítsa. Több mint 20 éves tapasztalat után az iskola magas színvonalat és kiváló hírnevet szerzett. Számos diákot tudtunk elhelyezni lengyel divatcégekben, a legmodernebb butikoktól kezdve a lengyel tőzsdén jegyzett legnagyobb ipari vállalkozásokig. Egyes diákok munkát találtak a különböző országokban működő nemzetközi vállalatokkal is.... [-]

Lengyelország Kraków
Kérj Információt
Angol,Lengyel
Nappali
5 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Cracow School of Art and Fashion Design

A Kreatív Képzőművészeti Iskola (Lengyelország, Európa) 2 éves teljes munkaidős programja a kiválasztott témával foglalkozó oklevélgyűjteményt választja ki. A diplomások ... [+]

A helyek száma korlátozott. Nincsenek belépési vizsgák. Az osztályokat angolul tartják.

A Kreatív Fotóművészeti Iskola (Lengyelország, Európa) 2 éves teljes munkaidős programja a kiválasztott témával kapcsolatos diplomaművek gyűjteményével zárul. A diplomát a Képzőművészeti Fotóművész kapja. Minden diák bemutatja munkáját egy egyedi kiállításon Krakkó egyik galériájában. Az oktatási filozófia nem az információ feltárása, hanem a kreatív potenciál felszabadítása. Ez személyes figyelem révén érhető el. Az iskola programja olyan módon van kialakítva, amely lehetővé teszi a hallgató számára, hogy tanulmányozza az összes fényképezési technikát. A Kreatív Fotóművészeti Iskolát (Lengyelország, Európa) a Lengyel Kulturális Minisztérium hagyta jóvá, és szerepel a Minisztérium Művészeti Iskola Könyvtárában. A Fotográfiai Iskola egy professzionális számítógéplabor tulajdonosa, amely teljesen felszerelt az Adobe programcsomagjában.... [-]

Lengyelország Kraków
Kérj Információt
Angol,Lengyel
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul