International Language School of Poland

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A ILSP használja a modern tanterv, amely feltárja, hogyan kell tanulni angol nyelvtudás leghatékonyabban-kombinálásával angol nyelvű, hallott és olvasott egy támogató tanulási környezet. A lecke rengeteg lehetőséget kínál a diákoknak, hogy használja a nyelvet, mint a játékok, páros munka, csoportmunka, projektek. Van hat szintjét a kurzus kezdőknek (A1) Haladó (C2).

folyosó

Azok a diákok, akiknek céljai oktatási és akik szeretnének angolul tanulni intenzíven, a ILSP programokat kínál lehetőséget, hogy összpontosítson a fejlett szókincs és nyelvtan, javítása beszédértés és beszédkészség és egyéb kapcsolódó témákról. Kínálunk tanfolyamokat IELTS vizsgára felkészítő, tanfolyamok Üzleti angol, Orvosi angol, és az angol Idegenforgalmi.

Az egyes résztvevők szintjén gondosan megvizsgálták megkezdése előtt a kurzus. Diákok kell töltenie egy szintfelmérő tesztet, és szóbeli interjú. Ők is jogosultak minden tananyagok és tájékoztatók szükséges a program által a tanfolyam. A hallgatók hozzáférnek az erőforrás-könyvtár az iskola.

office2 A Nemzetközi Nyelviskola Lengyel személyzettel egy csapat képzett, elkötelezett és tapasztalt tanárok. Garantáljuk, hogy a tanárok szakmailag képzett tanítás angol beszélők más nyelveken. Ők nagyon keményen dolgoznak, hogy érdekes és szórakoztató nyelvi órák. Ők barátságos és mindig szívesen segít.

Azt, hogy a diákok úgy érzik otthon segítve őket a vízumkérelem feldolgozásának, repülőtéri transzferek, szállás és folyamatos támogatást tartózkodásuk alatt. A diákok, akik szívesebben mellett tanul élményeket történelmi és kulturális helyszínek, kínálunk változatos kirándulásokat körül Lengyelországban és Európában. A szociális programok, magas színvonalú szállást, és a támogatást nyújtunk során a diákok tartózkodás segít nekik, hogy maximálisan kihasználja a szabad időt külföldön.


Kínálunk személyes, barátságos és professzionális szolgáltatást és alakítsuk programok megfelelnek a pontos tanfolyam követelményeinek. Látogasson Lengyelország hogy javítsa az angol, hogy új barátokat, próbáld ki az ételeket, megismerhetik az élénk történelem és kultúra, élvezze látogató fenséges hegyláncok, csodálatos tavak és folyók, és gyűjtsük össze az emlékek, hogy tart egy életen át.

Helyszínek

Varsó

Address
International Language School of Poland
ul. Bagatela 10 lok. 30
00-585 Warszawa

Varsó, Mazoviai vajdaság, Lengyelország