VARIA - Polish Language Center

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Varia ott 13 év. Megtanítjuk a lengyel. És csak a lengyel nyelvet.

Február 2004. Krakkóban, hó sodródik és ziiiimno. Janek, Maria, Carlos, Tassilo, Lena ... Egy álom vált valóra. Megvan az első kilenc csoport diák!

Szeptember 2016 év. Búcsúzunk variowe ünnep. Izlandtól Ausztráliáig, New York és Kamcsatka ... További 200 ember azt mondta, hála nekünk lengyel. Az utolsó félévben beiratkozási csoportok. Mint minden évben a mi tanfolyamok megfelelnek az állandóan elfoglalt üzletemberek, mi lengyel rajongók, szeretők - motivált, és keres „egzotikus” nyelv amatőrök - nyelvészek.

Van 13 éves, van valami ünnepelni. A diákok közel 90 országban a világon, nagy tanítók és a hangulat.

Kiválasztani a színt

Csoportos és egyéni tanfolyamok, üdülési és félév, intenzív és hétvégi, felkészülés tanúsítás és oktatási specifikus nyelvi készségek. Külön kérésre is témájú kurzusok (üzleti, műszaki, orvosi ...). Megtanítjuk minden szinten. Ön választja ki az intenzitás és a napszaktól. Mindig talál egy tanfolyamot maguknak.

BESZÉD, BESZÉL, BESZÉL ...

A tanítás a lengyel nyelv a legfontosabb számunkra, hogy kommunikálni. Azt szeretnénk, hogy az ismert szókincs és nyelvtani szerkezetek voltak elsősorban funkcionális, és a diákok az osztályban volt sok lehetőséget hétköznapi beszélgetést. Minden osztály, beleértve a kezdő szinten tartják csak lengyel. Ez az eljárás az eredmények meglepően gyorsan - ami nagyban növeli a motivációt a diákok.

Lengyel ÖNNEK

Az órák nem minden. Az iskola is igaz Varia Varia-TIONS kulturális.

Ez az éghajlat találkozó kávézókban és klubokban, felfedezni a művészeti Kazimierz kerületben, séta a titokzatos Hegyalja, filmeket nézni és a kultikus lengyel ... Lengyel közös modellezés „ruszin gombóc.”

Azt akarjuk, hogy Krakkó és a lengyel kultúra segített neked „rendezni” a lengyel és inspirált, hogy folytassa a tanulást.

LENGYEL MEGÍTÉLT

Mi három-győztesek a díjat Krakkó Élet a magas színvonalú kurzusok és a győztes a rangos díjat Sonntag Aktuell az innovatív megközelítést oktatási turizmus. Mintegy iskolánk és diákjaink, számos cikket és televíziós programok.

Helyszínek

Krakkó

Address
ul. Michałowskiego 2/3
31-126 Krakkó, Łódźi vajdaság, Lengyelország