Hivatalos Leírás

Bevezetés

A mai verseny munkakörnyezet, hogyan lehet könnyen biztosítani az összes ambíciók? Hogyan lehet megvalósítani a leginkább áhított karrier célok, hagyja el a jelet a világ és a legsikeresebb változata magad? A válasz egyszerű: Szakmai képzés.

Van egy világ a választás, amikor a szakmai képzést, és mindegyik új kapukat nyithatnak.

Morgan International óta kínál testreszabott szakmai képzési megoldások a szakemberek és vállalkozások számára, hogy szeretné, hogy sikeres 1995 óta.

Mivel az első szakmai képzést folytató intézmény a Közel-Keleten, és több mint 21 éves tapasztalattal rendelkezik a képzés 70,000+ szakemberek világszerte, Morgan egy személyre szabott és jó minőségű tanulási teljesítheti a karrier célok. Kínálunk szakmai minősítések, oklevelek, bizonyítványok alapvető műszaki és puha készségek műhelyek vendéglátás igényeihez a pénzügyi, számviteli, emberi erőforrások, a marketing és a logisztika területein.

Minden nagy érv a Morgan a preferált képzési szolgáltató:

Szakértői tapasztalatok és tanácsok: Morgan 21 éves tapasztalattal olyan jelöltek kapnak csak a minőségi képzést szakemberek, akik már elsajátították a leghatékonyabb útvonalat a sikerhez Hálózatépítési lehetőségek több mint 70.000 öregdiák szerte a világon Hatalmas Global Reach: irodák 37 helyen szerte a világon ad jelöltek nagy rugalmasságot átvinni ország közepén tanulmányok és korlátlan támogatást és iránymutatást négy kontinensen Minősített és tapasztalt oktatók Morgan teljes mértékben támogatja a jelölteket kínál segítséget és útmutatást az elejétől a végéig Változatos és rugalmas tanulási lehetőségek: Morgan által választott élő osztályok, önálló tanulás, online videók, mentorálás és felülvizsgálati ülés jelenti jelöltek elfér a tanulás életmód, igényeit és képességeit. A Morgan Promise: Hiszünk benned! És tudjuk, hogy lehet sikeres. Sőt, mi ebben olyan biztos, hoztuk létre a Morgan Promise, ingyenes oktatás megismétlése persze, ha teljes a program, de nem megy át a vizsgán. Leszállás álmai munkáját egyszerűbb lett! Ennek Morgan Alumni, akkor kap szabad hozzáférést, hogy csatlakozzon Morgan Connect online platform célja, hogy kapcsolatba léphessen nagy horderejű vállalkozások szeretnének toborozni tehetséges és minősített szakemberek, mint te.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Morgan International

Tehetségek kiválasztására és megtartására is elfoglalja helyét a tetején a napirend az üzleti, és ez azt jelenti, HR szakemberek most fontosabb, mint valaha ... [+]

SHRM Certified Professional

Tehetségek kiválasztására és megtartására is elfoglalja helyét a tetején a napirend az üzleti, és ez azt jelenti, HR szakemberek most fontosabb, mint valaha.

Az ügy HR

A humán erőforrás területén egyre fontosabb, hogy az üzleti sikerhez. Ez azt jelenti, több lehetőséget, mint valaha a HR szakemberek, hanem a növekvő hangsúlyt tanúsított készségek, hogy vezethet a vállalkozások számára még nagyobb növekedést.

Tökéletes az Ön számára?

Ha a HR, juttatások, felvétel vagy dolgozó egyéb területeken az SHRM-CP szállít készségeket, viheti a karrierjét magasabb. Ha már a felső HR menedzsment, HR-tanácsadás, vagy a vezető fejlesztési szakember, akkor az SHRM-SCP az Ön számára. Kulcspozíciókat a következők:... [-]

Libanon Bejrút Jordánia Amman Szaúd-Arábia Dammam Jeddah Riyadh Kuvait Kuwait város India Pune Hyderabad Chennai New Delhi Kanada Mississauga Vancouver Montreal Franciaország Párizs Svájc Genf Németország Frankfurt Katar Doha Bengaluru Bahrein Manama Egyesült Arab Emírségek Abu Dhabi Dubai Al Ain Oroszország Moszkva Egyiptom Kairó Ukrajna Kijev Kazahsztán Almaty  + 38 Több
Október 2020
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul