English Communication School Malta

Language School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

1988-ban alapították,

Az ECS az egyik első angol nyelvű iskola Máltán és a FELTOM egyik alapító tagja. Egy butikművészeti művelet vagyunk, amely személyre szabott tanulási tapasztalatot nyújt, külön figyelmet szentelve minden diákunknak.

Nyelviskolánk két szomszédos, tipikus máltai házban helyezkedik el, amelyek szakszerűen osztályokká alakultak, hagyva a jellegzetességeket, és ötvözik a hagyományos báját a modern felszereléssel.

Sliema városában található, Málta egyik legnépszerűbb turisztikai területe, csak egy kőhajításnyira van a tengertől. Iskolánk ideális helyen található az üzletek, kávézók, éttermek és strandok közelében.

Munkánk méretének köszönhetően büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk garantálni a személyes kapcsolatot minden diákunkkal.

Iskolánk ISO 9000 tanúsítvánnyal is rendelkezik, minőségi garanciát nyújtva minden szolgáltatásunkban.

A látomásunk

Az ECS célja, hogy támogassa és felkészítse a hallgatók nyelvi eszközeit a kommunikációs akadályok lebontására

Küldetésünk

Az ECS üdvözli az összes korosztály, nemzetiség és különböző életkörülmények hallgatóit, és megtanulják, javítják és elsajátítják nyelvi készségeiket. Az ideális környezetet kínáljuk a tanuláshoz, a magas tudományos színvonalak és a nyugodt barátságos légkör összekapcsolásával.

Az egyéni figyelem a mi fémjelzésünk, és a javulás garantált attól függően, hogy melyik kurzust választja. Ez a megközelítés, valamint a hatalmas tapasztalatok és a különféle tanfolyamok közül választhat, az ECS sikeres angol nyelvű szervezet.

Célunk, hogy a hallgatók otthonos otthont nyújtsanak, és fejlesszék az angol nyelvtudásukat egy olyan környezetben, amely elősegíti a fejlődést, és egyedülálló tanulási tapasztalatot biztosít a hallgatók számára.

Felszereltség és szolgáltatások

Az ECS a diákok elsajátításával készül. Az iskolai helyiségek két blokkból állnak, az osztálytermek mindkét épületben elterjedtek. Diákjaink azonnal beleszeretnek az épület bűvöletébe, ahol az iskola be van kapcsolva.

A főblokkok osztályai teljesen légkondicionáltak. A középső udvarral, érett kerttel, olyan helyiségként működik, ahol a diákok szeretik pihenni és társalgást tanulni az iskolásokkal, mielőtt leckéket vagy szünetet tartanak. A B blokk mozgássérültek számára alkalmas, liftes és játékszobával felszerelt. A diákoknak ingyenes wi-hozzáférést biztosítanak az összes helyiségben.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

  • 18 teljesen felszerelt tanterem
  • Modern taneszközök, beleértve az Interaktív táblákat
  • Kültéri terület, ahol a diákok szocializálódhatnak és pihenhetnek
  • Létesítmények snackek és italok vásárlására
  • Ingyenes olvasókönyv könyvtár
  • Ingyenes wi-fi az összes helyiségben

Csapatunk

Az ECS olyan szakemberekből áll, akik mindig rendelkezésre állnak a diákok támogatására. Minden csapattag elfogadja a nyitott ajtók politikáját, biztosítva a barátságos környezetet és a segítségnyújtáshoz való könnyű hozzáférést, ha szükséges.

A tanulmányok igazgatója több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik az angol nyelvtanulással és tanárképzéssel. Tanáraink mindannyian jól képzettek és képzettek ahhoz, hogy a leckéket a tanulók szintje és igényei szerint alakítsák.

Akadémiai osztályunk minden tagja részt vesz rendszeresen folyamatos szakmai továbbképzéseken, amelyek rendszeres osztályfigyelőket tartalmaznak. Ez biztosítja, hogy az ECS összes óráját a legmagasabb színvonalon szállítják.

Tanfolyamok

Kínálunk egy eklektikusan sokféle angol nyelvtanfolyamot, hogy segíthessünk hallgatóinknak a törekvéseik megvalósításában.

Nyelvi programaink hetente egy testre szabott tananyagot követnek minden hallgatói osztályban, amely magában foglalja a didaktikai anyagokat és a diákok tanulásának maximalizálásához szükséges tevékenységeket, valamint érdekeik fejlesztését.

Általános tanfolyamok lehetnek rövidebbek a diákok szintjének és angol nyelvtudásának javítása érdekében.

Szakmai továbbképzésünk olyan szakemberek számára ajánlott, akik a mai globális angol nyelvű vállalati világban élen járnak.

A vizsgaosztályok az első lépés az angol nyelven tanult posztgraduális programokra való továbblépéshez.

Az ECS-ben elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük tanulóinkat az angol nyelv ismereteinek és megértésének javításában, valamint az önbizalmuk megteremtésében. Diákjaink többnemzetiségűek, és az iskola környezete egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy kölcsönhatásba lépjen a különböző kulturális háttérrel rendelkező emberekkel.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Online Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Tanfolyam: Abitur

Campus Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

Ezek a leckék olyan diákok számára állnak rendelkezésre, akik szeretnék bevonni a vizsga gyakorlatokat a nyelvi ünnepük alatt, a hazafelé irányuló vizsgálat előkészítése során. A leckek összpontosítanak mind a négy készség, nyelvtani felülvizsgálat és általános gyakorlat a vizsga. [+]

Ezek a leckék olyan diákok számára állnak rendelkezésre, akik szeretnék bevonni a vizsga gyakorlatokat a nyelvi ünnepük alatt, a hazafelé irányuló vizsgálat előkészítése során. A leckek összpontosítanak mind a négy készség, nyelvtani felülvizsgálat és általános gyakorlat a vizsga.

Tanfolyam részletei

• Délután 10 tanóra áll rendelkezésre.

• Lecke időtartama: 45 perc

• Kezdés dátuma: hétfő

• A hallgatók maximális száma az osztályban: 15

• Szintek: A1-C2

• Minimális időtartam: 1 hét

• Korosztály: 18

[-]

Tanfolyam: Akadémiai Év Program

Campus Nappali 8 hetek Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

Akadémiai év programunk ideális azoknak a hallgatóknak, akik egy angol nyelvű környezetben folytatják továbbképzésüket. Diákjaink számára lehetővé teszik számunkra, hogy feltérképezzék az egyetemi előmenetelünket, és testreszabhassuk a legjobb csomagot egyedi igényeiknek megfelelően. [+]

Akadémiai év programunk ideális azoknak a hallgatóknak, akik egy angol nyelvű környezetben folytatják továbbképzésüket. Diákjaink számára lehetővé teszik számunkra, hogy feltérképezzék az egyetemi előmenetelünket, és testreszabhassuk a legjobb csomagot egyedi igényeiknek megfelelően. A rugalmasság, a minőség és a hozzá kapcsolódó tananyagok garantálják az élvezetes, alapos tudományos tapasztalatokat, mint a jövő alapjait.

Tanfolyam részletei

• Általános angol 20 reggel

• 10-es vizsgaelőkészítés délután

• Heti Progress Teszt

• Hetente kétéves oktató a tanárral

• Lecke időtartama: 45 perc

• Kezdés dátuma: szeptember... [-]


Tanfolyam: Aspiring Professional Program

Campus Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

A délutánban kínálva ezek a leckék biztosítják a fiatalabb diákoknak a munkahelyen használt angolul való expozíciót és az első lépést szakmai identitásuk fejlesztésében. A tananyag az alapokra helyezi a hangsúlyt, például személyes beszámolók készítésével, folytatással és alapos interjúkészséggel. [+]

A délutánban kínálva ezek a leckék biztosítják a fiatalabb diákoknak a munkahelyen használt angolul való expozíciót és az első lépést szakmai identitásuk fejlesztésében. A tananyag az alapokra helyezi a hangsúlyt, például személyes beszámolók készítésével, folytatással és alapos interjúkészséggel.

Tanfolyam részletei

• Délután 10 tanóra áll rendelkezésre.

• Lecke időtartama: 45 perc

• Kezdés dátuma: minden hétfőn

• A hallgatók maximális száma az osztályban: 15

• Szintek: A1-C2

• Minimális időtartam: 1 hét

[-]

Tanfolyam: Egyéni tandíj

Campus Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

Ezek a kurzusok ideálisak olyan diákok számára, akiknek a tanítási időtartam teljes időtartama alatt egyéni figyelmet igényelnek vagy szeretnek. A pedagógus hallgatók együtt határozzák meg a kurzus konkrét célkitűzéseit, és a leckéket ezután strukturálják, hogy elérjék ezeket a célokat. [+]

Ezek a kurzusok ideálisak olyan diákok számára, akiknek a tanítási időtartam teljes időtartama alatt egyéni figyelmet igényelnek vagy szeretnek. A pedagógus hallgatók együtt határozzák meg a kurzus konkrét célkitűzéseit, és a leckéket ezután strukturálják, hogy elérjék ezeket a célokat. Akár a diákok szeretnék átdolgozni a nyelvtani struktúrákat, vagy javítani a kiejtésüket, az egyéni leckék segítenek abban, hogy előrehaladást érjenek el az angol nyelv azon aspektusaiban, amelyekre valóban a saját tempójában szeretnének összpontosítani.

A diákoknak lehetőségük van csoportos órák reggeli és magánórákra délután, hogy mindkét típusú tanfolyamok előnyeit az osztályban használt különböző kölcsönhatási minták miatt élvezhessék.... [-]


Tanfolyam: Karrierfejlesztés / Angol speciális célokra

Campus Nappali 1 - 2 hetek Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

A mai globális üzleti környezetben a legtöbb cégnek és cégnek írásos vagy beszélt angolul kell kommunikálni. Diákjaink képesek versenyelőnyt biztosítani és felkészülni a karrierlehetőségekre a karrierfejlesztési programainkon keresztül. [+]

Az üzleti szakember számára készült

A mai globális üzleti környezetben a legtöbb cégnek és cégnek írásos vagy beszélt angolul kell kommunikálni. Diákjaink képesek versenyelőnyt biztosítani és felkészülni a karrierlehetőségekre a karrierfejlesztési programainkon keresztül.

Az üzleti angol nyelvtanfolyam célja az üzleti angol nyelvtanfolyam célja, hogy a hallgatók általános ismereteit angolul, külföldi ügyfelekkel, partnerekkel vagy befektetőkkel folytasson, biztosítva a diákjainknak a szükséges eszközöket, hogy növeljék bizalmukat, kitűnjenek és eljussanak teljes potenciáljukat.

Tanfolyam részletei

• Délután 10 tanóra áll rendelkezésre.... [-]


Tanfolyam: Karrier Szakmai és Senior Szakmai Programok

Campus Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

Ezeket a kurzusokat olyan szakemberek számára alakították ki, akik intenzív, koncentrált nyelvtanulást kívánnak választani. Annak érdekében, hogy a diákoknak újra kell-e újrafogalmazniuk a szókincsüket egy találkozó előtt, fel kell fektetniük a hálózatépítésükre vagy új készségeket szerezzenek, a tanfolyamok biztosítják a kívánt eredményeket a hatékony időkeretben. [+]

Ezeket a kurzusokat olyan szakemberek számára alakították ki, akik intenzív, koncentrált nyelvtanulást kívánnak választani. Annak érdekében, hogy a diákoknak újra kell-e újrafogalmazniuk a szókincsüket egy találkozó előtt, fel kell fektetniük a hálózatépítésükre vagy új készségeket szerezzenek, a tanfolyamok biztosítják a kívánt eredményeket a hatékony időkeretben.

Karrier Szakmai kurzus részletei

• Délután 10 tanóra áll rendelkezésre.

• Lecke időtartama: 45 perc

• Kezdés dátuma: minden hétfőn

• A hallgatók maximális száma az osztályban: 1

• Szintek: B1 - C2

• Minimális időtartam: 1 hét

Senior Szakmai kurzus részletei... [-]

Tanfolyam: Mini-csoportok

Campus Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz hasonlóan a Mini-csoportok célja, hogy segítsék hallgatóinkat nyelvtudásuk fejlesztésében csoportos környezetben. Ideális azok számára, akik magasabb szintű egyéni figyelmet szentelnek, az osztályonként kis hallgatók száma biztosítja, hogy a tanár nagyobb hangsúlyt fektessen az egyes tanulók egyéni szükségleteire. [+]

Az általános angol nyelvtanfolyamokhoz hasonlóan a Mini-csoportok célja, hogy segítsék hallgatóinkat nyelvtudásuk fejlesztésében csoportos környezetben. Ideális azok számára, akik magasabb szintű egyéni figyelmet szentelnek, az osztályonként kis hallgatók száma biztosítja, hogy a tanár nagyobb hangsúlyt fektessen az egyes tanulók egyéni szükségleteire. Ez biztosítja a hallgatók számára több gyakorlati lehetőséget és gyorsabb haladást.

Tanfolyam részletei

• Mini-csoport 20 óra

• Mini-csoport 30 óra

• Lecke időtartama: 45 perc

• Kezdés dátuma: minden hétfőn

• A hallgatók maximális száma az osztályban: 6

... [-]

Tanfolyam: Teen Program

Campus Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

Teen Programunk célja, hogy átfogó csomagot kínáljon annak biztosítása érdekében, hogy a diákok a lehető legtöbbet hozhassák ki Máltán. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy új barátaikkal találkozzanak a világ minden tájáról, javítsák angol nyelvtudásukat, és megismerkedjenek az ország legérdekesebb kulturális helyszíneivel. [+]

Teen Programunk célja, hogy átfogó csomagot kínáljon annak biztosítása érdekében, hogy a diákok a lehető legtöbbet hozhassák ki Máltán. A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy új barátaikkal találkozzanak a világ minden tájáról, javítsák angol nyelvtudásukat, és megismerkedjenek az ország legérdekesebb kulturális helyszíneivel.

Teen Programunk célja, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a tandíj és a pihenés között, biztosítva ezzel a tökéletes beállítást a diákok számára egy életre szóló élmény megszerzéséhez.

A csomag részletei

• Általános angol 20 reggel

• Szocio-kulturális program délutánokon és estéken... [-]


Vizsgaelőkészítő tanfolyamok

Campus Nappali 1 hét Nyílt Beiratkozás Málta Sliema

Vizsga tanfolyamok különösen akkor, ha a diákok szeretnének tanulni egy angolul beszélő országban, külföldön dolgozni, vagy tanulmányozni vagy dolgozni a nemzetközi környezetben a saját országában. Az egyetemek vagy a munkáltatók általában minimális pontszámot igényelnek, és tanáraink szorosan együttműködnek hallgatóinkkal annak érdekében, hogy elérjék a kívánt fokozatot. [+]

Vizsga tanfolyamok különösen akkor, ha a diákok szeretnének tanulni egy angolul beszélő országban, külföldön dolgozni, vagy tanulmányozni vagy dolgozni a nemzetközi környezetben a saját országában. Az egyetemek vagy a munkáltatók általában minimális pontszámot igényelnek, és tanáraink szorosan együttműködnek hallgatóinkkal annak érdekében, hogy elérjék a kívánt fokozatot. Az osztályba sorolt ​​anyagok és tevékenységek kifejezetten a vizsgálatra összpontosítanak, amelyek a célzott fejlesztési területekhez igazodnak az optimális eredmények elérése érdekében.

Tanfolyamainkat úgy terveztük, hogy javítsuk hallgatóink önképzési készségét, és biztosítsák számukra azokat az eszközöket, amelyek önállóbb tanulókká válhatnak. A kezdeti szinttől és követelményektől függően az ECS tudományos csapata képes lesz tanácsot adni minden tanulónak a legjobb pályára és az ideális időtartamra ahhoz, hogy elérje a kívánt szintet.... [-]


Kapcsolat

Cím 10, 13, Triq San Piju V
SLM 1424 Sliema, Málta