Hivatalos Leírás

ICTQ Vision és értékek

Küldetésünk

"Dolgozunk a személyes fejlődés ösztönzésére"

Iskolánk meghaladja a nyelvi fejlődést.

Törekszünk arra, hogy előmozdítsuk a multikulturális társadalmi tudatosságot, vezetési és prezentációs készségeket; a képességek megszerzéséhez szükséges diákoknak dinamikusan hozzá kell járulniuk a nemzetközi üzleti és munkaközösséghez.

Amit ajánlunk

"Az ICTQ Malta keményen dolgozunk azon, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk a diákjainknak angolul, szórakozással, a lehető legrövidebb idő alatt és elfogadható áron"

A hallgatókat képzett és tapasztalt angol anyanyelvű tanárok vezetik, hogy hatékonyan kommunikáljanak angolul, legyen szó akár személyes fejlődésről.

Dolgozunk arra, hogy a hallgatók számára teljes körű tanulmányi külföldi csomagot kínáljon, bárhol másutt is! A máltai nagyszerű tapasztalatok mellett hatékony angol nyelvű oktatást is kap, amely megnyitja a jövőjét.

Rólunk

ICTQ Malta egy nemzetközi nyelvi iskola, amelyet egy erősen motivált csapat vezet, több mint húsz éves tapasztalattal az EFL iparágban.
ICTQ Malta új technológiákat, módszereket és kiváló szakemberekből álló csoportot hoz létre, akik készek arra, hogy ezt a kalandot magukévá tegyék és a hallgatók számára nagyobb lehetőségeket biztosítsanak az angol nyelvtudásuk és készségeik elsajátításában.

ICTQ Malta Mellieha központjában helyezkedik el, amely Málta legexkluzívabb területe a nyári időszakban. Az iskola közel van az összes fő kényelmi és látnivalókhoz, és csak 1 perc busszal Málta legszebb strandjaira és kristálytiszta vizére.

A fekvése miatt a Mellieha egy csodálatos bázis, hogy fedezze fel a szigeteket Málta északi részén, köztük Cominót és Gozót.

A Mellieha számos vízi sportot és olyan tevékenységeket kínál, mint a snorkeling, búvárkodás, úszás - mindezt elfogadható áron. Míg itt vagy, győződjön meg róla, hogy nézd meg a gyönyörű kék ​​lagúnát, Málta legcsodálatosabb természetes medencéjét és strandját!

Tudományos csapatunk elkötelezett a legjobb tandíj-módszerek teljesítésén. Az angol anyanyelvűség mellett akkreditált képesítéssel rendelkeznek, mint például a TEFL tanúsítvány, a CELTA vagy a DELTA.
Módszertanunk a leckék középpontjába kerül. A tanárok fejlesztik leckéküket annak biztosítására, hogy aktívan részt vegyenek a tanulási folyamatban, és hogy te vagy
maximális lehetőséget adva a kölcsönhatásnak.

A mi célunk:

 • Annak érdekében, hogy hatékonyan tudjunk hatékonyan kommunikálni angolul a képzett és tapasztalt angol anyanyelvű tanárokkal;
 • Biztonságos és barátságos környezetet kínál Önnek, ahol élhet és tanulhat;
 • Egyéni, ellenőrzött és kiválasztott angol fogadó családok vagy magánszállások biztosítása az egyes hallgatók biztonsága és biztonsága érdekében;
 • Annak érdekében, hogy kulturális baráti kapcsolatokat építsen ki, és új üzleti kapcsolatokat találjon meg Önnek.
 • Annak érdekében, hogy Málta lehető legjobb élményt nyújtson.

Miért válassza az ICTQ-t?

 • Aktív kommunikatív nyelvoktatás.
 • A hallgatók igényeinek megfelelő tanítási stílusok teljes integrálása.
 • Hiteles nyelvi lehetőségek.
 • Rugalmas órák egész évben.
 • Érdekes és szórakoztató tevékenységek.
 • Inspiráló tanulási környezet.
 • A modern osztálytermi technológiák széles körű használata.
 • Dedikált ügyfélszolgálat.
 • Szociokulturális integráció.
 • Magas menedzsment-oktatási szabványok.

Miért van Mellieha?

Málta északnyugati részén található, messze a városi élet zavaróitól, a Mellieha nyugodt és termékeny völgyei között, kilátással a sziget legszebb aranyos strandjaira, egy 9000 lakosú vendégszerető közösségben található a legújabb angol nyelv nyelviskola: ICTQ Malta .
A Mellieha a "European Destination of Excellence" (Európai Kiválósági Úticél) elnyerte az Európai Unió számára a tökéletes üdülőhelyet a diákoknak - és a családoknak egyaránt -, hogy Máltán éljen és tanuljon.
A Mellieha népszerű, egész éves vonzereje mind a belföldi, mind a külföldi látogatóknak, akik eltöltik idejüket egy festői helyszínen, amely bővelkedik a szálláshelyek, éttermek, éttermek és autentikus házias ételek széles választékával. Kiváló természeti szépsége miatt a Mellieha ideális az aktív látogatók számára, akik gyalogos, búvárkodási, kerékpáros és ökológiai ösvényeket élveznek, valamint azok számára, akik a történelemben és a kultúrában gazdag területeken pihennek és felszívják a napot.
A Gozo, a Comino és a Szent Pál-szigetek, valamint a múzeumok, kápolnák és erődítmények történelmi gazdagsága mellett a természetes tengerparti kilátásokon kívül sok látnivalója van Mellieha látogatóinak, akik máltai tapasztalataikat gazdagítják, gazdagítják és elevenítik .
Mi több, Mellieha meleg éghajlatot és bőséges napsütést élvez az egész évben, és csak egy rövid autóbusszal vagy komp utazás a különböző lehetőségekre, amelyeket Málta kínál. Ezért Mellieha-nak sokat kell ICTQ Malta a megismerő látogatóhoz, ezért az ICTQ Malta az angol kiválóság központjává választotta.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

ICTQ Malta

Az ICTQ angol iskola az Európai Pilóták Akadémiájával együttműködve létrehozott egy olyan tanfolyamot, amely kizárólag az Aviation érdekelt fiatalok számára készült. A pr ... [+]

Kattintson a BEVEZETÉS MOST !

Az ICTQ angol iskola az Európai Pilóták Akadémiájával együttműködve létrehozott egy olyan tanfolyamot, amely kizárólag az Aviation érdekelt fiatalok számára készült. A program célja a repülési képzés alapjai, valamint a repülés angol. Viszonzásul a hallgató képes lesz megérteni, hogyan repül a repülőgép és hogyan ellenőrzik a légiforgalmat. Meg fogják tanulni az alapvető repülési terminológiát angolul - az égbolt nemzetközi nyelvén. A kurzusba beiratkozott diákok megtapasztalhatják, hogy mit kell tenni, hogy Pilóta legyen. Tehát ez egy olyan hobbi vagy jövőbeni karrier, mint ez az első lépés a helyes irányba!... [-]

Málta Mellieha
September 2019
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

ICTQ Malta

Ha angol nyelvtanulást szeretne használni annak érdekében, hogy mindennapi helyzetekben használhassa, általános angol nyelvtanfolyam tökéletes választás az Ön számára. A ... [+]

ID: GE20Csoportos kurzusKezdõ Az elõzõ szintre, az alapfoktól a haladó szintig

Szeretne növelni a bizalmát? Szüksége van egy nyaralásra? Szeretne valami jó minőségű tanítást?

Ha angol nyelvtanulást szeretne használni annak érdekében, hogy mindennapi helyzetekben használhassa, általános angol nyelvtanfolyam tökéletes választás az Ön számára. A leckék alatt megtanulhatja a társalgási készségeket, kombinálva a szókincs és a nyelvtan, hogy az angol nyelvű kommunikációt sokkal könnyebbé és hatékonyabbá tegye. A kurzus kiválasztása jó módja a szabadidős szórakozásnak a tanuláshoz!

[-]
Málta Mellieha
September 2019
Campus
Bővebben magyarul