Inlingua Malta

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Tudás. Hírnév. Tapasztalat. Minőségét. Ezek azok az okok, amiért minden évben, a diákok a világ minden tájáról, válassza ki a inlingua központ. inlingua büszke arra, hogy az egyik vezető nyelviskola Máltán, amely egy része a globális hálózatának inlingua nemzetközi hisszük alapvető értékei és az iskola a szolgáltató, van, ami megkülönböztet minket a többi angol iskola itt Málta .

Crossing nyelvi akadályok

A kommunikáció a siker kulcsa az élet bármely területén. A közös nyelv az alapja a jó kommunikáció és inlingua nemzetközi szlogenje, átkelés a nyelvi akadályok, közvetíti tökéletesen mi inlingua határozza meg, hogy. Célunk, hogy az idegen nyelvek tanítására a világban, hogy van egy közös nyelvet, amellyel meg tudjuk osztani az életünkben és a nevetés az a világ polgárai Crossing nyelvi akadályok - így a világot.

Mi a dolgok másképp

Abban inlingua Málta, mi nem csak angolt tanítani, tanítjuk angolul a inlingua utat.

A tankönyvek, a nyelvtanulási források és a inlingua módszer a tanítás minden hozzájárulhat a hatékony és eredményes nyelvi képzés.

A inlingua módszer következik alapelveket, melyek középpontjában a nyelv helyett olvasott róla, és biztosak vagyunk abban, hogy ez a megközelítés működik, mert inlingua több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a sikeres nyelvi képzést az emberek az egész világon, így inlingua látszanak a többi nyelviskola Máltán

Azt, hogy ez az egyszerű

Inlingua Málta 36 éves tapasztalattal a tanítás angol mint idegen nyelv és megértjük, hogy egy új nyelv tanulásának lehet megfélemlítő néhány ember számára. Miután a nulláról kell kezdeni, mint egy gyerek megtanult beszélni először esetleg akadályozza meg abban, hogy az első lépést tovább az út a nyelvtanulás.

Minden oktatók teljes mértékben igazolt, sok éves tapasztalat és értik a kihívásokra, amelyekkel a hallgatók szembesülnek az osztályban. Ha angolul tanulni velünk látni fogja, hogy egy új nyelv tanulásának is lehet szórakoztató és stimuláló.

Oktatóink végigvezeti az egész folyamatot, így veszi ezt az új kihívást, és mielőtt te is tudod, akkor beszél angolul könnyen és biztonságosan mert mi valóban tenni, hogy egyszerű!

Jól csinálni

Válassza inlingua Málta a nyelvtanfolyamra, és kap ez jobb az első alkalommal. Tól a legelső nap, akkor kommunikálni angolul, és azonnal elkezdődik javítani és sokkal magabiztosabb és a képességeit.

Az osztályban, oktatóink irányítani, hogy készítsen Helyes mondatokat mind nyelvtanilag és tematikusan, és hamarosan, beszél angolul fog jönni hozzád természetesen. Ahogy a tapasztalatszerzés lesz, hogy kevesebb hibával és gyorsabban tanulnak.

Tehát válaszd inlingua a nyelvtanfolyamok és angolul tanulni Málta utunkat. Majd kap ez jobb mindkét alkalommal!

classroom1.jpg

Nyelviskola Málta

 • inlingua Málta része inlingua International, a legnagyobb szövetsége a magántulajdonban lévő nyelviskola a világon jelenleg, amelynek 309 központok 35 különböző országban szerte a világon
 • Mi vagyunk a második intézmény szervezni Angol nyelvtanfolyamok Máltán. Nyelviskolánk óta működik a szigeten 1980 óta - vagyunk trend alkotói a EFL iparban Máltán
 • Az inlingua módszer, a saját tanítás angol bizonyult hatékony eszköznek sikeres nyelvi képzésben.
 • Minden inlingua angol tankönyvek kifejezetten által kifejlesztett tudományos osztály Svájcban
 • Több mint 300.000 ember évente válasszon egy inlingua nyelvtanfolyamot megtanulni egy új nyelvet
 • 44 légkondicionált tanterem
 • Előadóterem, Junior szoba és DVD-szoba felszerelt interaktív táblák
 • Library / Self-oktatási központ
 • Diák Common Room
 • Ingyenes Wi-Fi az egész épületben inlingua
 • 24 órás sürgősségi Segélyvonal
 • A magántulajdonban lévő inlingua Student Residence található St. Julian
 • Miatt bizonyos korlátozások, az iskola Nem megközelíthető a kerekesszéket kötött személyek. inlingua Malta biztosít One-to-One nyelvi képzés a szálláshely kérésre

Helyszínek

Sliema

Address
inlingua Malta
9, Guzi Fava Street, Off Bisazza Street,
Sliema, SLM 1632
MALTA

Sliema, Málta