STC Higher Education

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az STC-ről

Az STC felsőoktatási programja kibővítette a bevitelt, és szélesebb kurzusokat kínál, valamint rugalmasabbá teszi tanulmányi programjait. Az STC Felsőoktatás ma vezető multinacionális üzleti és informatikai intézet.

STC felsőoktatás Jelenleg több millió máltai hallgatót kínál a legkorszerűbb képzési lehetőségekkel és tantervekkel a világ vezetőivel, például a Middlesex Egyetemmel, az NCC Education-szel, a Cisco-rel, a Microsoft-szal és a Redhat Linux-szal. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára a nemzetközileg akkreditált képesítések megszerzését helyi tanulással. Ezek a tevékenységek tették STC Felsőoktatási fontos helyi hub azok számára, akik komolyan mérlegeli a szakmai pályafutása a menedzsment, információs rendszerek és az információs technológia. Azoktól a személyektől, akik tanulmányozni szeretnék, hogy karrierlehetőségüket olyan szakemberekké változtatják meg, akik magas szintű képzettséget keresnek az informatikai vagy igazgatási területen. Az STC felsőoktatás Málta legmegbízhatóbb választásává vált.

Az STC Felsőoktatási Máltán elkötelezett a felsőoktatás minőségének és szakszerűségének elkötelezettsége. Nem csak a diákjaink tudományos szempontjait vizsgáljuk, hanem büszkék vagyunk arra, hogy személyes érdeklődést tanúsítunk diákjaink iránt. Mind a munkatársak, mind az oktatók mindig készen állnak arra, hogy segítsék hallgatóinkat az STC felsőoktatásban szerzett tapasztalataikból.

A múlt

A cég 1997-ben alakult, első helyszíne Swatrában, Dingli határában. Korábban a Kormány Computer Center néven ismert. Tizennégy informatikai vállalat egyetértett a máltai kormánygal, és megállapodott abban, hogy létrehoz egy olyan közös vállalatot, amelynek feladata egy hatékony és jövedelmező képzési központ létrehozása, amely egész életen át tartó továbbképzést nyújt az informatikai készségek fejlesztésében.

60575_logos.png

Helyszínek

Pembroke

Address
STC Higher Education
Block D, Giorgio Mitrovich Street

PBK1014 Pembroke, Málta