Hivatalos Leírás

Dan Freeman / Unsplash

Avicenna International College (AIC) egy független oktatási intézmény, amelyet eredetileg 1995-ben alapítottak Budapesten. 1995 óta az AIC Európában ismert minőségi oktatás szolgáltatójává nőtte ki magát. Az AIC folyamatosan fejlesztett ki új programokat, és nyitotta meg kapuit több nemzetközi hallgató számára a különféle európai campusokon.

Az AIC programokat kínál nemzetközi középiskolai tanulmányokhoz, valamint középiskolai alapítványi programokat az európai egyetemekre való felkészüléshez. Az AIC emellett FEDE BS, MS és DBA programokat kínál európai fokozat felé.

Küldetés

Avicenna International College felkészíti és oktatja hallgatóit felelősségteljes állampolgároknak, a tanulás élvezeteinek, a tudományos fejlődésnek és a sikeres felsőoktatásnak. A tudás iránti szenvedély és az egész életen át tartó tanulás oktatásunk szerves része.

Az Avicenna egy gondos, biztonságos és rendkívül akadémiai közösség, amelynek középpontjában a „holisztikus megközelítés”, a „problémamegoldás” és az „interaktív tanulás” áll.

Az Avicenna elősegíti az ön és mások kölcsönös tiszteletét, és bevonja a hallgatókat otthonuktól való házépítésbe.

Avicenna International College , amely saját Avicenna-gondolkodású megközelítést és stílust alkalmaz, fokozatú és nem végzettségi tanfolyamokat kínál, miközben tanácsadást nyújt a hallgatóknak és átveszi őket a „híd” koncepcióján.

A nem végzettségi oktatás / képzés, a világnyelvek tanulásának kiterjesztése, a művészeti és karrierképzés, a könyvek és az iskolán kívüli anyagok kiadása, az internet és a multimédia tartalom fejlesztése az AIC feladatai közé tartozik.

Folyamatosan tanulmányozzuk és felismerjük hallgatóink tudományos és tudományos igényeit, modern termékeket és szolgáltatásokat tervezzünk és fejlesszünk ki ezekre az igényekre. Termékeink és szolgáltatásaink minden tanulónk számára elérhetők lesznek.

Avicenna International College elkötelezett amellett, hogy partnere legyen a hallgatók sikerének szerte a világon.

Az AIC hallgatók jövőbeli lehetőségei

Az AIC diploma megszerzése után hallgatóink többsége csatlakozik a legjobb európai, brit és amerikai egyetemekhez, hogy befejezzék tanulmányaikat. Sok egyetem aktívan keresi az AIC hallgatók felvételét az AIC magas szintű oktatásának köszönhetően.

Az AIC más diplomások, akik az ápolás, az informatika, az idegenforgalom és a szállodamenedzsment vagy más területeken végezték el az alapítványi programokat, örülnek, hogy munkát találnak, és jól fizetnek az európai piacon.

A jövő egyeteme

Számos európai, egyesült királyságbeli és észak-amerikai egyetem fogadja be végzős hallgatóinkat. Orvostudományi diplomáink a legjobb egyetemek között szerepelnek, például a Semmelweis Egyetemen (Magyarország), a Szegedi Egyetemen (Magyarország), a Károly Egyetemen (Cseh Köztársaság), a Comenius Egyetemen (Szlovákia), valamint számos más egyetemen Olaszországban, Spanyolországban, Szerbiában, Szlovéniában, Törökország és más országok.

Azok a hallgatók, akik teljesítik az NCUK alapítvány programját, folytathatják az első nemzetközi évet az AIC-n, majd az Egyesült Királyságbeli partneri egyetemen költözhetnek BA / BS vagy MS diplomáik kitöltéséhez.

A következő brit egyetemek GARANCIA és felvételi lehetőség hallgatóink számára, akik angolul és tudományokkal rendelkeznek:

 • Aston University
 • Birmingham Egyetem
 • Bradford Egyetem
 • Bristoli Egyetem
 • Huddersfieldi Egyetem
 • Kent Egyetem
 • Kingston University London
 • Leeds Egyetem
 • Leeds Becket Egyetem
 • Liverpool John Moores Egyetem
 • A Manchester University
 • Manchester Metropolitan Egyetem
 • Queen Mary Egyetem Londonban
 • Salfordi Egyetem, Manchester
 • A Sheffield Egyetem
 • Sheffield Hallam Egyetem
Program oktatási nyelve:
 • Magyar
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Avicenna International College

NCUK - IFY Business Stream kiváló Alapítványév program, amely felkészíti az AIC hallgatókat a garantált belépésre a Partner UK egyetemre, vagy pedig bármely más rangos eu ... [+]

Kiváló Alapítványév Program

NCUK - IFY Business Stream kiváló Alapítványév program, amely felkészíti az AIC hallgatókat a garantált belépésre a Partner UK egyetemre, vagy pedig bármely más rangos európai egyetemen, Ausztráliában vagy az USA-ban. A hallgatók erõs általános és általános ismeretekkel járnak az egyéves tanfolyam során. A jövőbeni egyetemi tanulmányaikhoz kapcsolódó speciális tantárgyakat is biztosítani fogják. Az elődöntő és a záróvizsgakat az NCUK szervezi. A sikeres hallgatók rendkívül értékes NCUK bizonyítványt kapnak.

Az üzleti adminisztrációt és más kapcsolódó területeket a BA és a MA szintjén sok nemzetközi hallgató keresi, különösen olyan országokból, mint India, Nepál, Irán, Törökország és afrikai országok. Ezek a hallgatók szeretnék megismerni az üzleti alapokat egy közismert főiskolán vagy egyetemen, és jó hírű diplomát szerezni. Az NCUK üzleti vállalkozás (IFY) programja biztosítja az Avicenna hallgatóinak, hogy jó minõségû brit egyetemen eljuthassanak és olyan fokozatot szerezzenek, amely sok ajtót nyit meg elõttük. A hallgatók 3 modult vesznek igénybe és egyetemi angol nyelvet vesznek igénybe. Az összes követelmény teljesítése után az NCUK IFY fokozatot ad a sikeres hallgatóknak. Az NCUK segíti az AIC Felvételi Osztályt abban, hogy végzős hallgatóinkat az egyik brit egyetemen helyezzék el.... [-]

Magyarország Budapest
Április 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Avicenna International College

Az NCUK az Egyesült Királyság vezető egyetemeinek világszerte elismert konzorciuma, amely magas rangú oktatási szolgáltatásokat nyújt az Egyesült Királyság és a nemzetköz ... [+]

Magas rangú oktatási

Az NCUK az Egyesült Királyság vezető egyetemeinek világszerte elismert konzorciuma, amely magas rangú oktatási szolgáltatásokat nyújt az Egyesült Királyság és a nemzetközi hallgatók számára, hogy felkészüljenek az Egyesült Királyságra és más egyetemekre. A Nemzetközi Alapítvány Évet (NCUK - IFY) arra tervezték, hogy a nemzetközi hallgatók garantálják a belépést a partner egyetemekbe, és biztosítsák a sikeres tanulmányokhoz szükséges készségeket az 1. és a 2. évben. A programot egy év alatt tanítják, és belső és külső vizsgákkal értékelik. és tanfolyam. Erős akadémiai angol modul (EAP) épül ebbe az alapítványi programba.... [-]

Magyarország Budapest
Szeptember 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Avicenna International College

Az Avicenna Német Alapítvány programját (GFP) azoknak a hallgatóknak tervezték, akik már befejezték a középiskolát, és azt tervezik, hogy folytatják tanulmányaikat egy né ... [+]

A GFP a német nyelvtudás fejlesztésére összpontosít

Az Avicenna Német Alapítvány programját (GFP) azoknak a hallgatóknak tervezték, akik már befejezték a középiskolát, és azt tervezik, hogy folytatják tanulmányaikat egy németországi, osztrák vagy svájci egyetemen, ahol az oktatás nyelve a német. A GFP a hallgatók német nyelvtudásának fejlesztésére összpontosít. Minden jogosult hallgató jelentkezhet erre a kurzusra, de a német nyelv előzetes ismerete nem követelmény.

Bármely AIC Alapítvány programra való jelentkezéshez a következő lépéseket kell végrehajtania:Nyújtsa be az AIC Alapítvány egyik programjának kitöltött jelentkezési űrlapjátFelvételi levélKészítse el a jelentkezési és regisztrációs dokumentumokatTöltse át a tandíjat és a biztosítási díjat az AIC-nekAIC e-mail és kommunikációs rendszerMagyar schengeni vízumUtazási megállapodás... [-]
Magyarország Budapest
Április 2020
Német
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Avicenna International College

Az Avicenna Business Foundation programot (BFP) azoknak a nemzetközi hallgatóknak tervezték, akik már befejezték a középiskolát és szeretnék folytatni Európában az angol ... [+]

A BFP szilárd alapot nyújt az általános és az akadémiai angol nyelvhez

Az Avicenna Business Foundation programot (BFP) azoknak a nemzetközi hallgatóknak tervezték, akik már befejezték a középiskolát és szeretnék folytatni Európában az angol nyelvű egyetemen folytatott tanulmányaikat. A BFP megalapozott alapot nyújt majd a hallgatók számára az általános és a tudományos angol nyelvhez, és bizonyos szintű ismereteket kínál az üzleti élethez kapcsolódó alaptantárgyakról. Pályakezdőink bármely európai vagy észak-amerikai egyetemen jelentkezhetnek.

Az üzleti igazgatás, a közgazdaságtan, a bankügylet, a marketing, a nemzetközi kapcsolatok, a jog és az informatika a marketing területén azon tanulmányi területek közé tartozik, amelyekben az Business Foundation Program (BFP) diplomások választhatják, hogy folytatják-e tanulmányaikat egy angol nyelvű európai egyetemen.... [-]

Magyarország Budapest
Április 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Interview with Alireza Ebrahimi

Interview with Amirreza Khodaparast