Malaysian Institute of Art (MIA)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alapítva 1967-ben, mint egy non-profit szervezet, az intézet képzett ezer hivatásos művészek, tervezők és zenészek számára a kreatív iparágak ebben az országban. Ma, az intézet biztosít egy sor Diploma kurzusok a művészet területén, a design és a zene átfogó és jól megtervezett tanfolyam.

A hangsúly a kreatív képességek elsajátítását, mélyreható kérdezi, fogalmi fejlődés, a kritikus gondolkodás és az informatikai tudás. Az Intézet mindent megtesz, hogy integrálják az informatikai ismeretek és a multi-etnikai kulturális értékek a képzési programok kiszélesítése a tanulás és a kreatív minősége a diákok.

Malajziai Institute of Art (MIA) arra törekszik, hogy a megfizethető és minőségi oktatás a kreatív művészetek azáltal, hogy kedvező környezetet a diákoknak, hogy fejlesszék kreatív lehetőségeit, és törekedjen a művészi kiválóság. Célja, hogy a vonat a kreatív, innovatív, magabiztos és magabiztos hivatásos művészek, tervezők és zenészek igényeinek kielégítésére a nemzeti fejlődés. Az Intézet elkötelezett szükségleteinek kielégítésére az emberi erőforrás biztosításával jól képzett diplomások, akik hozzájárulnak az előrelépés a kreatív ipar.

Helyszínek

Kuala Lumpur

Malaysian Institute Of Art (MIA)

Address
Institut Seni Lukis Malaysia
294-299, Jalan Bandar 11,
Taman Melawati

53100 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia
Telefonszám
+60 3-4108 8100