Universal Business Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

UBA segített diákok szerezni nemzetközileg elismert iskolai végzettség több mint 6 éve. A mai napig, 2000 diák a világ minden tájáról, amelyre beiratkozott a programok.

UBA már partneri megállapodást kötött különböző egyetemek, amelyek elismert képesítést, hogy a diákok a világ minden tájáról. Az online távoktatási programok UBA nyújt együttműködve különböző egyetemek brit lehetővé teszik, hogy tanulmányozza bármikor, bárhol, és a saját tempójában határok nélkül.

MISSZIÓ:

  • Ahhoz, hogy akkreditált nemzetközi elismerést programok megfizethető áron.
  • Hogy ellátják a hallgatókat az összes szükséges támogatást, hogy sikerül elérésében egyetemi végzettség.
  • Ahhoz, hogy beágyazni a hallgatókat a gyakorlati életben ügyességi vizsgálat felügyeleti és irányítási képességek elérése érdekében a vállalati cél.
  • Hogy vizsgálja diplomások adottságok és lehetőségek válaszul nemzeti és globális igényeket.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Mesterdiplomák » Megjelenítés Oklevelek » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés DBA » Megjelenítés Law LLM » Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Angol ESOL, uk

On-line Campus Részidős Nyílt Beiratkozás Malajzia Johor Bahru

Ez Intenzív angol program magában foglalja az összes alapvető készségek: olvasás, írás, beszéd és hallás, beleértve a nyelvtan és szókincs. A fő hangsúlyt a kurzus gyakorlati kommunikációs felépíteni a szókincs és elősegíti a gördülékeny és a bizalom. [+]

ESOL angol nyelv

A legjobb módja annak, hogy tanulni, vagy javítani az angol az, hogy egy angol beszélők más nyelvek persze, gyakran nevezik ESOL. A kurzus bontani négy domén beszéd, olvasás, írás és hallás. ez is kitér helyesírási, nyelvtani és írásjelek.

Amely kulcsfontosságú területeken az angol nyelvtan, új interaktív ESOL tanfolyam segít fejleszteni az alapvető alapjait, hogy támogassa Önt TEFL vagy TESOL vizsgálatok. Szakértői által kidolgozott, angol nyelven, a tanfolyamok pedagógiai megközelítés együtt hanganyagokat segíthet megmagyarázni kulcsfontosságú alapvető fogalmak az angol nyelvet. A diákok is hozzáférhetnek választható online virtuális tanterem és egy online társadalmi fórum, ahol a diákok kölcsönhatásba egymással és gyakorolják az új angol nyelvtudás.... [-]


Bizonyítvány TEFL-ből lttc, uk

Campus Nappali Részidős 2 - 5 hónapok Nyílt Beiratkozás Malajzia Johor Bahru + 1 további

A befejezése ezt az utat, akkor: Támogatható lesz egy angoltanár egy magániskolában [+]

Ez egy előkészítő tanfolyam TEFL. A Certificate in TEFL tanfolyam az alapvető alkatrészek felszerelésére egy a szükséges készségekkel, hogy földet, hogy első munkahely, mint egy angoltanár egy magániskolában. A program betekintést nyújt a kihívások a tanuló és a tanár szerepe. Az up-to-date és gyakorlati kurzus utat vágyók gyors belépését az oktatási ágazat vagy akik kutatnak angolt mint lehetséges életpálya nélkül kezdetben hatalmas kiadásokat a beruházás.

Természetesen követelmények

Legalább 18 évesnek GCE "O" szintjét a hitel angol vagy azzal egyenértékű külföldi hallgatók, középiskolai végzettség és IELTS 6.5 szükséges, ha nem tartoznak a fenti kategóriákba, de érdekli, kérjük csúcson az összes a képesítések és írni megmagyarázza, hogy miért kell tekinteni. Lehet, hogy arra kérik: menjenek írásbeli angol nyelvvizsgát, és részt venni egy interjúban. A jelentkezési fogják értékelni egy eseti elbírálás alapján.... [-]


Diploma TESOL, uk

On-line Campus Nappali Részidős 3 - 5 hónapok Nyílt Beiratkozás Malajzia Johor Bahru + 2 további

A sikeres kurzus, akkor kap egy 7. szint Diploma Tanítás angol beszélők más nyelvek. Ezt záradékolta OFQUAL jóváhagyott kibocsátó szerv TQUK, olyan szinten a tanulás szintnek megfelelő 7. http://universalbusinessacademy.com/diploma-in-tesol-lttc-uk.html/ [+]

Tanítás angol beszélők más nyelvek (TESOL)

A diploma tanítás angol beszélők más nyelvek (TESOL) kifejezetten azok számára, akik érdeklődnek a angolt, mint második vagy idegen nyelvként. A Diploma TESOL, akkor felkészülni a karrier az angolt, mint második nyelv *, és lesz jogosult részt venni számos tanári karrier. A szakember Diploma TESOL nemzetközileg elismert az Egyesült Királyságban.

Természetesen követelmények

Képzett jelentkezők legalább 18 évesnek való belépéskor, hogy egy hiteles szintű angol nyelvtudás (IELTS 6.5 vagy TOEFL 600), és érdeke angol nyelvoktatás.

Természetesen részletei: http://universalbusinessacademy.com/diploma-in-tesol-lttc-uk.html/... [-]


Nemzetközi üzleti menedzsment diploma és adminisztráció

On-line Campus Részidős 10 - 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Malajzia Johor Bahru + 1 további

Úgy tervezték, hogy a vonat a meglévő, az új és a jövőbeni vezetők létrehozni és futtatni nyereséges vállalkozások az iparban és kereskedelemben [+]

Az üzleti siker ma attól függ, több, mint a képessége, hogy és / vagy értékesítésére. A modern üzleti menedzser vagy rendszergazda is jártasnak kell lenniük a Pénzügy, számlák, az emberi erőforrás, beszerzés, marketing, készletgazdálkodás, irodai, szervezési és szabályozási, számítástechnika, kommunikáció, és nagyon sok más. Ez az egyedülálló program célja nem csak azok számára, akik vezetői munkakörökben az üzleti életben, hanem azok számára is kívánnak létrehozni saját vállalkozást, és a már futó az olyan vállalkozások, szakértői útmutatást, hogy biztosítsa a teljes nyereségesség modern ipar és a kereskedelem. Ez sok értékes "tipp" a sikeres vállalkozások tulajdonosai és vezetői. ... [-]


Posztgraduális diploma üzleti és menedzsment ( Pathway 1 éves MBA)

On-line Campus Részidős 10 hónapok Nyílt Beiratkozás Malajzia Johor Bahru + 1 további

Globálisan elismert szakképzési program, 100% gyakorlati 100% megbízás, nincs vizsga [+]

A Graduate Diploma in Business és Menedzsment tanfolyam 10 modulból áll, és minden modul körülbelül 40 vezetett tanórából áll. Minden modulnak további 30-50 órás tanórája van az opcionális anyagokból, amelyek az ajánlott gyakorlatokból, ajánlott olvasmányokból és internetes forrásokból állnak.

Ez a kurzus legalkalmasabb az olyan egyének számára, akik legalább 25 évesek, és 5 éves vezetői munkatapasztalattal rendelkeznek, és nem rendelkeznek diplomával, hanem MBA-val kívánnak tanulmányozni. A kurzus sikeres befejezése A hallgatók beiratkozhatnak a 7. szintű posztgraduális diploma stratégiai menedzsmentbe.

Pályaépítés

IT az üzleti életbenHatékony kommunikációNagy teljesítményű csapatokVezetői képességekManager Toolkit... [-]

Posztgraduális szinten 7 diploma a stratégiai menedzsment

On-line Campus Részidős 6 - 12 hónapok Nyílt Beiratkozás Malajzia Johor Bahru + 1 további

A sikeres befejezése Posztgraduális diploma Stratégiai menedzsment és az utolsó évre akkreditált posztgraduális szak, a tanulók lesz a készségek, hogy végre egy professzionális vezetői szerepet marketing, számvitel, üzleti tanácsadás, és így tovább. [+]

A Posztgraduális 7. szint Diploma Stratégiai menedzsment egy 30-modul (120 kredit) Persze, körülbelül 40 irányított tanulási órát modult. Minden modul további 30-50 óra tanulás választható anyagok, amelyek tartalmazzák az ajánlott gyakorlatokat, ajánlott irodalom, internetes források, és a saját tesztelés gyakorlatokat.

Miután megkapta a 7. szint Diploma, akkor pályázhatnak egy MBA Top Up természetesenAkár online, akár az egyetemen egy sor brit egyetemek. A top up adag általában áll a végső 60 kredit bármelyik, a dolgozat, vagy egy dolgozat és egy modult.

Ahhoz, hogy beiratkozik erre Level 7 programot, akkor vagy le kell

Egyetemi diplomával, aki több mint 22 éves, vagy nem egyetemi diplomával több mint 24 éves, és legalább öt éves vezetői tapasztalattal. [-]

Videók

UBA - Diploma in TESOL

Universal Business Academy (UBA) 2017 Corporate Video

UBA - 12 months MBA, UK

UBA - 12 months Online MBA, UK

Kapcsolat
Cím
14A, Jalan Harimau Tarom,
Taman Century, 80250
Johor Bahru,

+607-333 5111
www.universalbusinessacademy.com

Johor Bahru, Johor, 80250 MY