Hivatalos Leírás

Dar Loughat egy professzionális nyelvi központ Marokkóban, amely intenzív tanfolyamokat kínál a modern modern arab és a kolloquial marokkói arab minden szintjén egész évben.


2004-ben alapították Tetouan városának szívében Észak-Marokkóban, Dar Loughat gyorsan megalapozott egy erős és elismert hírnevet, mint az arab világ kulturális központja. Ami segített nekünk egy ilyen nagy kezdet volt:/>


Helyünk/>

Ideális helyen, a belvárosi belváros közepén, amelyet az UNESCO világörökségként nyilvánított ki, Marokkó legjobbjait kínáljuk diákjainknak. Az arab nyelvtanulása Tetouan-ban a diákok élvezhetik a város kiváló strandjait, az örökös hegységét és az ötszázados Medinát.


Minőségünk/>

A külföldi oktatással foglalkozó fórum tagja, Dar Loughat folyamatosan nyújtja a legmagasabb színvonalú oktatási szolgáltatásokat. A Dar Loughat-ban a diákok három-nyolc tanulóból álló kis méretű osztályokból, valamint kirándulások széles skálájából, valamint társadalmi és kulturális tevékenységekből állnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a legtöbbet kihozzák nemzetközi tapasztalataikból.


Mi tanáraink/>

Nyelvi kurzusainkat lelkes, többnyelvű, képzett és tapasztalt tanárok adják, kizárólag az arabul beszélő, nem anyanyelvi tanárok számára.


Nemzetközi légkörünk/>

Nagyon változatos és nemzetközi tanuló testületet fogadunk egész évben, érdekes, ösztönző és rendkívül multikulturális tanulási környezetet teremtve.


Szociális programunk/>

Különböző bevándorlási és nyelvi csereprogramokon keresztül napi kapcsolatot biztosítunk diákjainkkal a marokkói életre, lehetővé téve számukra, hogy bővítsék szókincsüket, javítsák beszélt nyelvük teljesítményét és jobban megértsék a helyi kultúrát.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Dar Loughat cross-cultural language center

A hallgatók érdeklődésétől függően a CMA-t az arab vagy a latin szkript használatával lehet tanítani, bár az előbbi nagyon ajánlott, hogy megkönnyítse az életet a napi fe ... [+]

A CMA vagy a "darija" a legelterjedtebb dialektus Marokkóban.

Míg a legtöbb CMA szó megtalálja gyökereit az MSA-ban, a lexikának egy részét spanyol, francia és berber kölcsönzi.

A hallgatók érdeklődésétől függően a CMA-t az arab vagy a latin szkript használatával lehet tanítani, bár az előbbi nagyon ajánlott, hogy megkönnyítse az életet a napi feladatokhoz, mint például a jelek elolvasása és a szerzés.

Az MSA programhoz hasonlóan ez a program három tanulmányi szintből áll.

*** Testre szabtuk anyagainkat, hogy a dialektus funkcionális aspektusait a marokkóiakkal való napi interakciókat szolgálják, nem pedig strukturális szempontjait./>... [-]

Marokkó Tetouan
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Dar Loughat cross-cultural language center

Az MSA programunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen a tanulók érdeklődésének, illetve az általános arab nyelvtanulásnak. Ez biztosítja számukra a szükséges ismeretek ... [+]

Az "al-fus'haa" néven is ismert MSA az arab világban alkalmazott speciális funkciók, azaz az oktatás, az elektronikus és a nyomtatott média és a formális helyzetek.

Habár nem használják interperszonális kommunikációra az arab nyelvű országok bármelyikében, az MSA tanulása a számos szóban forgó regionális és helyi dialektus között, amely jelentősen változik területről területre, a tanulóknak két előnye van.

Először is, egy jó alapítvány az MSA-ban megkönnyíti bármely olyan nyelvjárás megszerzését, amelyet a tanulók később kívánnak tanulni. Másodszor, a helyi dialektusoktól eltérően az MSA könnyen érthető az arab világban.... [-]

Marokkó Tetouan
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul