Hivatalos Leírás

Rólunk

Woolich Education (Woolich Ltd) egy MQA bejegyzett intézmény.

Egy ambiciózus és előremutató intézmény vagyunk, amely kihívást jelent az egyezményre, és szenvedélyesen hisz a „WE” fogalmában, amely egy közösség, amely egy közös stratégia keretében közös diákközpontú célkitűzéseket ér el.

A látomásunk

Legyen a világszínvonalú, minőségi oktatási, képzési és globálisan elismert szakmai kurzusok világszintű tanulási szolgáltatója.

Az értékeink

  • Minőség
  • becsületesség
  • Rugalmasság
  • felelősségre vonhatóság
  • Globális gondolkodásmód
  • professzionalizmus

Cégünkről

Woolich Education minőségi képzést és kurzusokat kínál, amelyek megfelelnek a helyi és nemzetközi diákok, az iskolaelhagyók, a vállalkozók és a vállalati vállalatok és a kkv-k alkalmazottainak változó igényeinek.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Woolich Education

A szállodai és vendéglátóipari menedzsment vagy a globális üzleti menedzsment BA- Woolich Education első éve, a vendéglátás-menedzsment diploma egy intenzív, 6 hónapos ta ... [+]

Tanfolyam célkitűzések / tanulási eredmények

A szállodai és vendéglátóipari menedzsment vagy a globális üzleti menedzsment BA- Woolich Education első éve, a vendéglátás-menedzsment diploma egy intenzív, 6 hónapos tanulmányi időszakot foglal magában a Mauritiusi Lucerne-i Woolich Education campuson, és egy gyakorlati, 4 éves szakképzési időszakot. -6 hónap a svájci vendéglátóiparban.

Woolich Education tagja az 1928-ban alapított iskolai Bénédict Mauritius iskolának, amelynek feladata, hogy felnőttképzést biztosítson az emberek számára, akiknek sikerül a siker. A Bénédict Iskola Mauritius egyik legnagyobb magánoktatási szervezete, és évente több mint 15 000 teljes és részmunkaidős diákot tanít.... [-]

Mauritius Port Louis
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Woolich Education

Az 1919-ben alapított vezetői könyvelők (CIMA) a világ vezető és legnagyobb szakmai vezetője a vezetői könyvelőknek. A CIMA segíti a magánszemélyeket és a vállalkozásokat ... [+]

A CIMA-ról

Az 1919-ben alapított vezetői könyvelők (CIMA) a világ vezető és legnagyobb szakmai vezetője a vezetői könyvelőknek.

A CIMA segíti a magánszemélyeket és a vállalkozásokat abban, hogy sikerüljenek felhasználni a vezetői számvitel teljes hatalmát - nem csak a mérleg elszámolását, hanem az üzleti elszámolást is.

Az American Certified Public Accountants (AICPA) Intézetével együtt 2012-ben alakítottuk ki a Chartered Global Management Accountant (CGMA) elnevezést, hogy a tagok számára új erőforrásokat és elismerést biztosítsanak.

A CIMA tananyag az egyedülálló CGMA globális menedzsment számviteli elvek és a CGMA kompetencia keretrendszerén alapul, hogy a magas szintű képességekkel rendelkező személyeket segítse a fenntartható siker elérésében mind az üzleti, mind a pénzügyi területen.... [-]

Mauritius Port Louis
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul