Le Cordon Bleu University Mexico
Bevezetés
2000 áprilisában a Le Cordon Bleu, folytatva nemzetközi terjeszkedési és növekedési projektjeit, hogy kielégítse a kulináris ipar igényeit, először nyitotta meg főzőiskoláját Mexikóban, stratégiai szövetség révén az Universidad Anáhuac -szal, és ezért mindkét vezető az adott oktatási területeken, biztosítsa a legjobb képzést a kulináris technikákról az országban.
Jelenleg a Le Cordon Bleu México -n, az Universidad Anáhuac Campus Norte -ben 9 hónap alatt megszerezheti a Le Grand Diplôme® -et, amelyet az élelmiszer -ipari szakemberek nemzetközileg elismertek, és amely lehetővé teszi, hogy sikeres karriert alakítson ki a vendéglátóiparban. Ezenkívül Le Cordon Bleu csatlakozott a rangos hagyományhoz az Anahuac Egyetem turizmusának oktatásában és a vendéglátás művészetének kiválóságában, hogy Bachelor of Restaurant Management, International Hotel Management és Gastronomy oktatást folytasson, egy Ausztráliára kifejlesztett programmal.
Helyszínek
- Naucalpan de Juárez
Avenida Universidad Anáhuac,46, 52786, Naucalpan de Juárez