Intézmények & Egyetemek Mongóliában

A Legjobb Egyetemek Mongóliában 2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Mongólia. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Mongólia. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Keresés egyetemek Mongólia és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Mongólia, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Mongólia közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

2 Találatok Mongólia

Mongolian University Of Life Sciences

Mongólia Ulaanbaatar August 2019

Being as the sole university, Mongolian University of Life Sciences (MULS) distinctively focuses on education, research, and innovation in the field of life sciences that constitute the core of economy of Mongolia, which offers a wide range of academic programs that nurture the future professionals and leaders for Mongolian society.


Institute of Finance and Economics

Tanfolyamok Alapítás Éve Mongólia Ulaanbaatar Tajvan Nantun District Koreai Köztársaság Pohang-si August 2019 + 3 további