Hivatalos Leírás

Német nyelvtanfolyam Münchenben

Intenzív nyelvtanfolyamok München - német és számos idegen nyelvek 1992 óta Alinguas hangodat Shoes München Schwabing negyedében kapcsolatba mindazok számára, akik szeretnék megtanulni egy idegen nyelvet, kiváló körülmények között. Különösen, mi szakosodott magunkat, hogy a diákok, akiknek a német egy idegen nyelvet. De természetesen mi is kínál számos más nyelvek angol kínai.

Keres egy intenzív német nyelvtanfolyam Münchenben? Érdekli egy angol tanfolyam, vagy egy nyelvtanfolyam francia, olasz, spanyol, görög, cseh, orosz, szlovák vagy kínai? Érdekli a nyelvtanfolyamok és szeretné, hogy a müncheni tudását akár a semmiből? Ezután fel velünk a kapcsolatot, és iratkozzon fel az egyik kiváló nyelvtanfolyamok Münchenben.

Az Ön előnyei:

  • A hivatalos Telc teszteli az A1-C1 - kisebb csoportok - minősített tandíjat - korrekt árak - nagy siker arány a vizsgák - személyes tanulási környezet - ingyenes internethasználat - Ingyenes cselekvés és kulturális program, júniustól augusztusig - nyári nyelvtanfolyamok gyermekek és tizenévesek.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Alinguas

1992 óta kínálja a Alinguas nyelviskola München német nyelvtanfolyamok szerint a Közös Európai Referenciakeret (szint A1-C2) a ... [+]

Német nyelvtanfolyamok Németországban, Münchenben Alinguas nyelviskola - kiváló minőségű, korrekt árak

1992 óta kínálja a Alinguas nyelviskola München német nyelvtanfolyamok szerint a Közös Európai Referenciakeret (szint A1-C2), kiscsoportos (4 -12 résztvevői a nyáron 14), és a célzott vizsgára felkészítés minden nemzetközi vizsgálatok.

Itt a diákok a lehető legjobb eredményt a német nyelvtanfolyam.

Magasan képzett nyelvtanárok tanítanak céltudatos, de nem csak szigorúan a tananyag. Inkább úgy működnek, mint egy edző, és támogatja az optimális tanulókat a tanulási folyamatban.

A személyes beszélgetés egy csésze kávé vagy tea, nagyra értékeljük a folyékonyan. Miután egy ingyenes szintfelmérő teszt német zajlik, ahol szintén lehet találni a nyelvi képesség. Akkor szívesen adnak tanácsot, és megtalálja a megfelelő egyéni teljesítmény cél Intenzív német nyelvtanfolyam, München / Németország.... [-]

Németország München
Október 2020
Nappali
1 - 48 hetek
Campus
Bővebben magyarul