Alinguas

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Német nyelvtanfolyam Münchenben

Intenzív nyelvtanfolyamok München - német és számos idegen nyelvek 1992 óta Alinguas hangodat Shoes München Schwabing negyedében kapcsolatba mindazok számára, akik szeretnék megtanulni egy idegen nyelvet, kiváló körülmények között. Különösen, mi szakosodott magunkat, hogy a diákok, akiknek a német egy idegen nyelvet. De természetesen mi is kínál számos más nyelvek angol kínai.

Keres egy intenzív német nyelvtanfolyam Münchenben? Érdekli egy angol tanfolyam, vagy egy nyelvtanfolyam francia, olasz, spanyol, görög, cseh, orosz, szlovák vagy kínai? Érdekli a nyelvtanfolyamok és szeretné, hogy a müncheni tudását akár a semmiből? Ezután fel velünk a kapcsolatot, és iratkozzon fel az egyik kiváló nyelvtanfolyamok Münchenben.

Az Ön előnyei:

  • A hivatalos Telc teszteli az A1-C1 - kisebb csoportok - minősített tandíjat - korrekt árak - nagy siker arány a vizsgák - személyes tanulási környezet - ingyenes internethasználat - Ingyenes cselekvés és kulturális program, júniustól augusztusig - nyári nyelvtanfolyamok gyermekek és tizenévesek.

Helyszínek

München

Address
Language School Alinguas GbR
Hohenzollernplatz 5

D-80796 München, Bajorország, Németország