Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nemzetközivé egyik legfontosabb stratégiai céljai Baden-Württemberg Cooperative State University Heidenheim.

A vizsgálatok azt mutatták, hogy több mint 35% -a diákok eltölteni egy szemesztert külföldön. Ez a szám jóval az átlag feletti, és az arány a kiutazó hallgatók meghaladja még a nagy egyetemek, mint a Heidelberg vagy Tübingen. Van partner egyetemek világszerte, ahol a diákok akár eltölteni egy szemesztert külföldön Study Exchange, vagy egy szakmai egy nemzetközi cég Work jegyzik.

1974-ben, a öffnet einen internen link im aktuellen FensterUniversity a kooperatív oktatás (ma Baden-Württemberg Cooperative State University) - A német "Berufsakademie" (ma Duale Hochschule Baden-Württemberg) - indult egy új, innovatív projekt a szövetségi állam Baden-Württemberg, a délnyugati Németországban. Azt tervezték, hogy a hallgatók a felsőfokú oktatás alapuló egyedi kombinációja az elméleti tanulmányok és on-the-job képzés. A kéretlen levelek diákok váltogatni tudományos és szakmai képzés, amely biztosítja számukra a lehetőséget, hogy azonnal alkalmazni fogalmak tanult az osztályteremben a munkahelyükre, és cserébe, hogy új ötleteket a képzési vállalatok számára, hogy az egyetem.

Heidenheim University of Cooperative Oktatás által akkreditált brit Open University. Harmadik évben a diákok iratkozhatnak Open University és a diploma megszerzése után helyezést kapnak OU "Bachelor diploma a Kitüntetések" mellett a német "Bachelor".

A kettős rendszer a tanulás

A kettős oktatási rendszer, amely a gyakorlatorientált oktatást egyaránt magában foglaló, a munkaadók, valamint az állami tulajdonban lévő felsőoktatási intézmények, nagy hagyománya van Németországban. "Duale Hochschule Baden-Württemberg" - Baden-Württemberg Cooperative State University - képviseli a meghosszabbítást kettős rendszer a tanulás a felsőoktatás területén.

A University of kooperatív oktatás jóval nagyobb mértékben bővültek hárították a tervezők. A hallgatói létszám növekedése tükrözi a növekvő kereslet a fiatal munkatársak a gyakorlat-orientált oktatási háttérrel az üzleti, ipari és szociális intézmények.

A tipikus munkaadó kínál gyakornoki, hogy a hallgató a cég végső szándéka, hogy figyelembe véve a sikeres egyetemi állandó foglalkoztatást. Tény, hogy közel 90% -a diplomás már a munkaszerződés, amikor ők záróvizsgák.

Helyszínek

Heidenheim

Address
Marienstraße 20
D-89518 Heidenheim, Baden-Württemberg, Németország

Programok