Baden-Wuerttemberg Cooperative State University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nemzetközivé egyik legfontosabb stratégiai céljai Baden-Württemberg Cooperative State University Heidenheim.

A vizsgálatok azt mutatták, hogy több mint 35% -a diákok eltölteni egy szemesztert külföldön. Ez a szám jóval az átlag feletti, és az arány a kiutazó hallgatók meghaladja még a nagy egyetemek, mint a Heidelberg vagy Tübingen. Van partner egyetemek világszerte, ahol a diákok akár eltölteni egy szemesztert külföldön Study Exchange, vagy egy szakmai egy nemzetközi cég Work jegyzik.

1974-ben, a öffnet einen internen link im aktuellen FensterUniversity a kooperatív oktatás (ma Baden-Württemberg Cooperative State University) - A német "Berufsakademie" (ma Duale Hochschule Baden-Württemberg) - indult egy új, innovatív projekt a szövetségi állam Baden-Württemberg, a délnyugati Németországban. Azt tervezték, hogy a hallgatók a felsőfokú oktatás alapuló egyedi kombinációja az elméleti tanulmányok és on-the-job képzés. A kéretlen levelek diákok váltogatni tudományos és szakmai képzés, amely biztosítja számukra a lehetőséget, hogy azonnal alkalmazni fogalmak tanult az osztályteremben a munkahelyükre, és cserébe, hogy új ötleteket a képzési vállalatok számára, hogy az egyetem.

Heidenheim University of Cooperative Oktatás által akkreditált brit Open University. Harmadik évben a diákok iratkozhatnak Open University és a diploma megszerzése után helyezést kapnak OU "Bachelor diploma a Kitüntetések" mellett a német "Bachelor".

A kettős rendszer a tanulás

A kettős oktatási rendszer, amely a gyakorlatorientált oktatást egyaránt magában foglaló, a munkaadók, valamint az állami tulajdonban lévő felsőoktatási intézmények, nagy hagyománya van Németországban. "Duale Hochschule Baden-Württemberg" - Baden-Württemberg Cooperative State University - képviseli a meghosszabbítást kettős rendszer a tanulás a felsőoktatás területén.

A University of kooperatív oktatás jóval nagyobb mértékben bővültek hárították a tervezők. A hallgatói létszám növekedése tükrözi a növekvő kereslet a fiatal munkatársak a gyakorlat-orientált oktatási háttérrel az üzleti, ipari és szociális intézmények.

A tipikus munkaadó kínál gyakornoki, hogy a hallgató a cég végső szándéka, hogy figyelembe véve a sikeres egyetemi állandó foglalkoztatást. Tény, hogy közel 90% -a diplomás már a munkaszerződés, amikor ők záróvizsgák.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés Előkészítő Év »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Előkészítő Év

Bridge éves program

Campus Nappali 1 év October 2019 Németország Heidenheim

Baden-Württemberg Cooperative State University Heidenheim vezet be egy új program neve "Bridge" Év. A Bridge Év segíteni fog a nemzetközi diákok felkészülni tanul Németországban DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Württemberg Cooperative State University). [+]

Baden-Württemberg Cooperative State University Heidenheim vezet be egy új program neve "Bridge" Év. A Bridge Év segíteni fog a nemzetközi diákok felkészülni tanul Németországban DHBW (Duale Hochschule Baden-Württemberg - Baden-Württemberg Cooperative State University).

Annak érdekében, hogy tanulmányozza a DHBW mint idegen diák meg kell igazolniuk a német nyelvvel, a érettségivel egyenértékű a német "Abitur", és a képzési szerződést valamelyik tagjánál vállalatok. A Bridge Év Program támogatni fogjuk Önt a pályázati eljárás.

A programról Program időtartama: Október 2015 augusztus 2016 A program arra irányul, hogy a külföldi diákok alig vagy egyáltalán nem ismerik a német nyelvet. Végzetteknek program képes lesz átadni a hivatalos német nyelvtudás teszt (DSH), az egyik követelmény, hogy tanulmányozza a DHBW mint idegen diák. TARTALOMJEGYZÉK Nyelvi képzésBlokk I tanfolyamok A1 és A2 (kezdő), összesen 300 óra Blokk II tanfolyamok B1 és B2 (középfokú), összesen 300 óra Block III előkészítése DSH teszt Interkulturális képzésekNémetország és a németek - Áttekintés a német történelem "Általában a német" - német kultúra és társadalom Képzés pályázatok Program egyes szakokradiákok különböző csoportokba sorolják attól függően, a kari, amelyben azt akarják, hogy beiratkozott - Business Administration, mérnöki vagy szociális munka hallgatók kapnak testspecifikus tanfolyamok, mint a matematika, a fizika, a szociális munka, tudományos munka, prezentációs készség Szakmai / szakmai gyakorlat az egyik együttműködő vállalatok Kirándulások, helyszíni látogatások a helyi cégek, társadalmi események és más tanórán kívüli tevékenységek. [-]