Hivatalos Leírás

2012 óta minden nyáron megnyitjuk az ajtókat a különböző tudományterületeken szerzett műhelyek számára: Fine és Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, Arts Management és Self-Marketing. Mindez Németország legnagyobb és leginkább inspiráló városának szívében.

A szenvedélyes tanárok és edzők csapata támogató környezetet kínál, ahol kihívást jelenthet a kreatív kifejezés és a kritikus gondolkodás, a művészi hang és a vizuális nyelv megtalálása, az ötleteik megvalósítása, a hasonló gondolkodású emberek megosztása és a hálózat létrehozása releváns a karrierje szempontjából.

Csatlakozzon hozzánk, hogy tanuljon Berlinben, és találkozzon a világ minden tájáról érkező művészekkel és kreatívokkal. Inspirálja az egyedülálló hangulatot, fedezze fel érdekeit, és merüljön el a kreativitás nagyvárosába, a világ egyik legnagyobb és legvonzóbb egyetemen.

Jelentkezzen be hírlevelünkre, hogy naprakész legyen .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


Berlin Summer University of the Arts

2012 óta minden nyáron megnyitjuk az ajtókat a különböző tudományterületeken szerzett műhelyek számára: Fine és Performing Arts, Design, Music, Creative Entrepreneurship, ... [+]

Alumni kedvezmények és több foglalás: Örömmel látjuk újra Önöket, és szeretné Önnek 100 EUR-os Alumni kedvezményt fizetni a kurzusdíjért (vagy végső díjért, ha több mint egy tanfolyamra jelentkezik). Azok a résztvevők, akik több kurzusunkra regisztrálnak, 50 EUR kedvezményt kapnak a végső árról.

Információ és regisztráció: www.summer-university.udk-berlin.de

Képzőművészet

01.07–05.07 Átmenetek - rajz és tér

Ez a rajzműhely megvizsgálja a városi berlini átmeneti tereket, és nyílt és értelmező módon kísérletezik a rajzolásra. A hangsúlyt a gyakorlati művészeti munkára helyezik a kritikus diskurzusokkal együtt. Tovább: href = "https://summer-university.udk-berlin.de/?id=352... [-]

Németország Berlin
Nyílt Beiratkozás
Angol
Részidős oktatás
3 - 14 napok
Campus
Bővebben magyarul