European Sportsmanagement Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ESMoutside

A szakemberek a szakemberek és minden sportrajongók

Igaz, hogy ez a mottó, szakértők találtak az oktatás, professzionális sport és az üzleti, és megalapította az Európai Sport Management Academy. az alapító kezdeményezője e, speciálisan szabott igényeinek a szakmai és élsportolók tanulmányozása volt, még profi futballista és Dr. Dipl. Sport közgazdász is a tudományos szakértelem. Ezen túlmenően, mindkét partner, Dr. Thomas ROSSBERGER és Daniela ROSSBERGER támaszkodhat, valamint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a vezető német cég.

a deklarált Célpont az ESM ACADEMY egykori vagy még aktív Szakmai és atléták segíts magadon miután a sport karrierje új karrierlehetőségek Sport menedzsment az klubok vagy a gazdaság megnyitni. Tanulás, levált helye és ideje. egy szabott tanulmányi program körülbelül két félév közvetíti az ESM ACADEMY rugalmas, egyszerű, kompakt és szakmai minden szükséges technikai feltételeket a sikeres tevékenységet, mint a sport menedzser, sport igazgató vagy menedzser.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német

Megjelenítés Oklevelek »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

Vizsga sport menedzser

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 2 félév October 2019 Németország Nuremberg

A Certificate in Sport Management felkészíti a tanulókat a vezető pozíciót a professzionális sport. Emellett a saját gyakorlati tapasztalatok, például a szakmai vagy atléták, elengedhetetlen, jelen pillanatban, hogy messzemenő szakértelmet. Ezen okok miatt az Európai Sport Management Academy létrehozott egy kifejezetten az aktív vagy egykori hivatásos sportolók online szak. [+]

A tanulmány a hivatásos sportolók és minden sport szerelmeseinek!

A Certificate in Sport Management felkészíti a tanulókat a vezető pozíciót a professzionális sport.

Emellett a saját gyakorlati tapasztalatok, például a szakmai vagy atléták, elengedhetetlen, jelen pillanatban, hogy messzemenő szakértelmet. Ezen okok miatt az Európai Sport Management Academy létrehozott egy kifejezetten az aktív vagy egykori hivatásos sportolók online szak.

Az elven alapul a "blended learning" (adó oktatási anyagok különböző csatornákon keresztül) fontos tartalmat az irányítás, a marketing, a kommunikáció, a jog és a sport pszichológia közvetíti.

... [-]