Hivatalos Leírás

Mi vagyunk a CIEE eLab

Az eLab egy 6 vagy 12 hetes vállalkozási program, amelyet nonprofit, nem kormányzati szervezet, a CIEE vezet. 1947 óta a CIEE több ezer embernek segítette a globálisan egymástól függő és kulturálisan sokszínű világban való élethez és munkához szükséges ismeretek és készségek elsajátítását azáltal, hogy a lehető legátfogóbb, relevánsabb és legértékesebb csereprogramokat kínálja.

Amit csinálunk

Az eLab egy olyan program, amelyben a törekvő vállalkozókat végigvezetik a saját vállalkozásuk indításának folyamatán. Elősegítjük a fiatal vállalkozói szellem fejlődését, akik szerte a világon érkeznek hozzánk, és bemutatják őket a start-up színpadon Londonban vagy Berlinben. A vállalkozóknak gyakorlati készségeket, hálózatépítési lehetőségeket és lépésről lépésre nyújtunk útmutatást, amelyre vállalkozásuk alapjainak felépítéséhez szükségük van.

Ezt a következőképpen végezzük:

  • A lehető legátfogóbb csereprogramok és szolgáltatások felkínálása.
  • Összegyűjtjük a legnagyobb erőforrásokat és a legtapasztaltabb, szenvedélyesebb előadókat és vendég előadókat az induló jelenetben.
  • Annak biztosítása, hogy hetente egyedi és csoportos coaching foglalkozásaink, valamint szakértői mentorálás álljon rendelkezésre az üzleti modellek kiértékelése és fejlesztése érdekében.

Az eLab előnyei

A 6 hetes programunk üzleti modellt és ütemtervet biztosít Önnek, így megvalósíthatja ötleteit, valamint egy hangmagasságot, amelyet bemutathat a potenciális társalapítóknak, befektetőknek és inkubátoroknak. Felmérjük az Ön üzleti céljait és segítséget kell nyújtania a problémákra legmegfelelőbb megoldások megtalálásához. Ráadásul közvetlenül kapcsolatba lépünk az iparág szakértőivel és mentorjaival, valamint az indulási jelenet legnagyobb gondolkodóival. Nem is említve, hogy az itt kapott coaching és útmutatás magabiztosan és készen áll az üzleti vállalkozás megkezdésére.120810_WDBD2788.jpg

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Entrepreneur Lab by CIEE

Hozzon létre és alakítson ki egy életképes üzleti ötletet, majd vigye el azt a koncepcióból a teljes üzleti tervbe és a befektető-kész pályára. Hozzon létre egy olyan üzl ... [+]

Boot tábor a vállalkozók számára

Hozzon létre és alakítson ki egy életképes üzleti ötletet, majd vigye el azt a koncepcióból a teljes üzleti tervbe és a befektető-kész pályára. Hozzon létre egy olyan üzleti problémát, amelyet megoldani szeretne, vagy egy valódi cégtől fogunk gondoskodni, majd kezelni és megoldani a megoldásait. Lengyelítse el önéletrajzát, és értékes bizonyítványt szerezzen, miközben megkapja az induló kultúra ízlését, az alapvető készségeket, és nyerjen nemzetközi élményt.

A kifizetésMeggyőző üzleti tervA befektető kész pálya fedélzetElab tanúsítvány

Programszerkezet

A héted olyan tevékenységekből áll, amelyek a tapasztalati tanulási élmény maximalizálására képesek, beleértve a napi foglalkozásokat és a csoportmunkát, a vendégbeszélgetéseket és a megbeszéléseket, a coachingot és a fireside beszélgetéseket.... [-]

Németország Berlin Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
6 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Take a look inside eLab

eLab - Start building the business of your dreams

Location address
Gneisenaustr. 27
Berlin, Berlin, 10961 DE
Social Media
Location address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
London, Anglia, WC1B 4JP GB