Entrepreneur Lab by CIEE

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi vagyunk a CIEE eLab

Az eLab egy 6 vagy 12 hetes vállalkozási program, amelyet nonprofit, nem kormányzati szervezet, a CIEE vezet. 1947 óta a CIEE több ezer embernek segítette a globálisan egymástól függő és kulturálisan sokszínű világban való élethez és munkához szükséges ismeretek és készségek elsajátítását azáltal, hogy a lehető legátfogóbb, relevánsabb és legértékesebb csereprogramokat kínálja.

Amit csinálunk

Az eLab egy olyan program, amelyben a törekvő vállalkozókat végigvezetik a saját vállalkozásuk indításának folyamatán. Elősegítjük a fiatal vállalkozói szellem fejlődését, akik szerte a világon érkeznek hozzánk, és bemutatják őket a start-up színpadon Londonban vagy Berlinben. A vállalkozóknak gyakorlati készségeket, hálózatépítési lehetőségeket és lépésről lépésre nyújtunk útmutatást, amelyre vállalkozásuk alapjainak felépítéséhez szükségük van.

Ezt a következőképpen végezzük:

  • A lehető legátfogóbb csereprogramok és szolgáltatások felkínálása.
  • Összegyűjtjük a legnagyobb erőforrásokat és a legtapasztaltabb, szenvedélyesebb előadókat és vendég előadókat az induló jelenetben.
  • Annak biztosítása, hogy hetente egyedi és csoportos coaching foglalkozásaink, valamint szakértői mentorálás álljon rendelkezésre az üzleti modellek kiértékelése és fejlesztése érdekében.

Az eLab előnyei

A 6 hetes programunk üzleti modellt és ütemtervet biztosít Önnek, így megvalósíthatja ötleteit, valamint egy hangmagasságot, amelyet bemutathat a potenciális társalapítóknak, befektetőknek és inkubátoroknak. Felmérjük az Ön üzleti céljait és segítséget kell nyújtania a problémákra legmegfelelőbb megoldások megtalálásához. Ráadásul közvetlenül kapcsolatba lépünk az iparág szakértőivel és mentorjaival, valamint az indulási jelenet legnagyobb gondolkodóival. Nem is említve, hogy az itt kapott coaching és útmutatás magabiztosan és készen áll az üzleti vállalkozás megkezdésére.120810_WDBD2788.jpg

Helyszínek

Berlin

Address
Gneisenaustr. 27
10961 Berlin, Berlin, Németország

London

Address
46-47 Russell Square, Bloomsbury
WC1B 4JP London, Anglia, Egyesült Királyság