Humboldt-Institut e.V.

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Humboldt-Institut

Az elmúlt 40 évben több mint 60.000 diák több mint 160 országban tanult németül a Humboldt-Institut. Ez teszi a Humboldt-Institut egyik legnagyobb és legtapasztaltabb szolgáltató a német mint idegen nyelv. A törekvés a Humboldt-Institut mindig is a legjobb német nyelvtanfolyamok, és garantálják a gyors és hatékony tanulási minden diák számára. Intenzív német nyelvtanfolyam kínálnak 17 helyszínen szerte Németországban, amelyek közül négy - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg és Bad Schussenried - nyitva egész évben. A Humboldt-Institut kínál német nyelvtanfolyamok minden korosztály és nyelvi szint.

Osztálylétszám

Mi osztályok állnak kb. 10 Természetesen a résztvevők. Egy ilyen kis méret azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy az egyéni figyelmet kap minden egyes ember. Ahogy összpontosítani nagyon a kommunikatív megközelítés a nyelvet, bár nem elhanyagolva nyelvtant, mi biztosítja, hogy minden tanuló a beszélgetési és a részt élénken korlátozza a résztvevők száma csoportonként.

Humboldt-Institut eV

Nyelvi szintek

Kínálunk 6 különböző nyelvi szinteket, a teljesen kezdők a nagyon fejlett, vagy, derül ki az Európai Referenciakeret szintje A1-C2.

Menetrend

Egy intenzív kurzus, a felnőttek 5 óra 45 perc minden reggel, kezdve a 8.30-ig tartó 1:00, köztük két szünetek. Hétfőn délután lesz egy tanulsága 14:15-ig 03:00. Kedden és csütörtökön lesz két tanulságot 02:15-ig 03:45.

Tesztek

A kurzus résztvevői egy heti vizsga, amely magában foglalja az összes tananyagot tanítják az előző héten, hogy a diákok és a tanárok egyaránt értékeli az elért haladást a német nyelvet. A végén egy szintet, lesz egy újabb "szintű vizsga", amelyet meg kell telt el legalább 75%-a tudja, hogy előre a következő nyelvi szint.

Házi feladat

A felnőttek is várható, hogy némi házi feladatot minden nap, de akkor még mindig van bőven idő a tanórán kívüli tevékenységek.

Lakossági iskolák

A mi bentlakásos iskolákban a diákok maradnak ugyanazon a campus, ahol van a leckét, ami, persze, sok előnye van a tanfolyam résztvevőinek: ők minden étkezés együtt töltik a délután, este és hétvégén együtt, és így nagyon könnyen őket, hogy a sok új barátot a különböző országok rövid idő alatt.

Gyakorlat német egész nap

Munkatársaink megpróbál létrehozni egy olyan érzésem, hogy egy nagy nemzetközi családnak a Humboldt-Institut, ahol minden diák integrált, és ahol a német az egyetlen beszélt nyelv. Itt az alkalom, hogy a gyakorlatban a célnyelv egész nap, kívül is az osztályteremben, felgyorsítja a tanulási folyamatot hihetetlenül, és növeli a motivációt a diákok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Német

Megjelenítés Summer courses » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Nyári kurzusok fiataloknak / tizenéveseknek

Campus Nappali 2 - 8 hetek October 2018 Németország Berlin Bad Schussenried Lindenberg im Allgäu + 2 további

Gyermek- és ifjúsági iskoláinkat gyönyörű tájak vesznek körül, vagy nagyobb városok központjában. A hallgatók biztonsága garantált, függetlenül attól, melyik helyszínt választják. A diákok minden helyszínen elhelyezésre kerülnek a bentlakásos iskolákban. Meersburgban és Lindenbergben családok is elszállásolhatók. [+]

Német nyelvtanfolyamok gyermekek és serdülők számára

A gyermekek a legfiatalabb diákok neve 7 év. Összességében legfiatalabb diákjaink kora 7 és 14 év között van, de biztosítjuk, hogy a legfiatalabb és a legidősebb diákok kora közötti különbség legfeljebb négy év minden iskolában.

A kurzusközpontok helyszínei

Gyermekiskoláink gyönyörű tájak között vannak, akár furcsa kisvárosokban és falvakban, akár a nagyobb városok szélén. Így garantálhatjuk fiatal hallgatók abszolút biztonságát.

Bad Schussenried 10-13 (14-17) év Német tanfolyamok gyerekeknek a Bodeni-tó és a Duna között

Bad Dürkheim 11-14 év Német nyelvtanfolyamok júliusban a történelmi fürdővárosban... [-]


Tanfolyamok

Német kurzusok Berlinben

Campus Nappali Részidős 1 - 52 hetek October 2018 Németország Berlin + 1 további

2014 júniusa óta a Humboldt-Institut legújabb központjában várjuk a tanulókat Berlin központjában. Az első észak-köztársasági körutazásunk számos kulturális benyomást és találkozást kínál Németország legnagyobb nemzetközi és történelmi városában. Ebben a városban verte Németország művészi, politikai és gazdasági szívét. [+]

Német kurzusok BerlinbenAz egész évben megrendezett németországi fővárosban

A szuperlatívák városa

Több mint 3 millió lakosával Berlin nemcsak Németország legnagyobb városa, hanem a legélesebb. A fontos gazdasági, kulturális és oktatási központ számos egyetem, kollégium és kutatóintézet otthona. Minden évben nagyszabású filmfesztiválokon, koncerteken és színházi bemutatókon kerül sor a fővárosban. A leghíresebb látnivalók közé tartozik a Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres bevásárlóutca a Kurfürstendamm mentén.

Berlin egy új fényben

Németország újjászületése óta Németország új és régi fővárosa soha nem látott pompával ragyogott. És a város mágnesessége világhírű volt még a második világháború előtt és Európában felülmúlhatatlan.... [-]


Részmunkaidős tanfolyamok

Campus Részidős 6 - 52 hetek Nyílt Beiratkozás Németország Berlin

Berlinben élsz, és szeretnél németül tanulni vagy javítani a németedet, de nincs időd intenzív tanfolyamra? Ezután a 10 órás résztvevők részmunkaidős tanfolyamai ideálisak az Ön számára. [+]

Részmunkaidős tanfolyamok

Berlinben élsz, és szeretnél németül tanulni vagy javítani a németedet, de nincs időd intenzív tanfolyamra? Ezután a 10 órás résztvevők részmunkaidős tanfolyamai ideálisak az Ön számára. A kurzusok 45 és 45 óra között 4 és 10 óra között zajlanak, és este vagy szombaton tartanak. A részmunkaidős tanfolyamok négyhetes időtartamra foglalhatók.

[-]

Tanfolyam: német a fiatalok számára Lindenbergben

Campus Nappali 2 - 52 hetek October 2018 Németország Berlin Lindenberg im Allgäu + 1 további

A "Tizenévesek" a 13 és 17 év közötti diákok kifejezés. Nincs iskolában több mint 4 éves kor különbség a legfiatalabb és a legidősebb diákok között. Iskolánk Lindenberg külvárosában található, egy kis dombon, gyönyörű kilátással a hegyekre és a városra, amely kevesebb, mint 10 perc sétával elérhető. A tanfolyam központja egy bentlakó iskola, azaz az osztálytermek, a szabadidős létesítmények és a hallgatói kollégiumok egy épületben találhatók. A bentlakásos iskola egy gyönyörű park közepén helyezkedik el, és egy kis erdő mellett található, mindkettő a Humboldt-Institut iskolahelyéhez tartozik. [+]

Német fiatalok LindenbergbenIntenzív tanfolyamok egész évben egy gyönyörű gyalogos tájon

Fedélzeti iskola Lindenberg külvárosában

Iskolánk Lindenberg külvárosában található, egy kis dombon, gyönyörű kilátással a hegyekre és a városra, amely kevesebb, mint 10 perc sétával elérhető. A tanfolyam központja egy bentlakó iskola, azaz az osztálytermek, a szabadidős létesítmények és a hallgatói kollégiumok egy épületben találhatók. A bentlakásos iskola egy gyönyörű park közepén helyezkedik el, és egy kis erdő mellett található, mindkettő a Humboldt-Institut iskolahelyéhez tartozik.

Modern iskolai létesítmény

Sok tanterem nagy, délre néző ablakokkal rendelkezik, lélegzetelállító kilátással az Alpokra és modern felszereléssel. A ház több mint 200 hallgatóval rendelkezik, és csodálatos infrastruktúrával rendelkezik, számos szabadidős lehetőséggel.... [-]


Tanfolyam: német a junior és a tinédzser számára Bad Schussenriedben

Campus Nappali 2 - 52 hetek October 2018 Németország Berlin Bad Schussenried + 1 további

Iskolánk egy modern épületegyüttesben található, egy gyönyörű park és egy tágas szabadidős tér között. Bad Schussenried központja gyalog 5 perc alatt elérhető. Bentlakóiskolaként a tanfolyam központja egyes helyiségekben egyesíti a diákok tantermeket, rekreációs lehetőségeket és diák hálótermeket. [+]

Német gyerekeknek és tizenéveseknek Bad SchussenriedbenEgész évben intenzív tanfolyamok a Duna és a Bodeni-tó között

A gyermekek a legfiatalabb diákok neve 7 év. Összességében a juniorok kora 7 és 14 év között van, de biztosítjuk, hogy a legfiatalabb és a legidősebb diákok kora közötti különbség minden iskolában legfeljebb négy év legyen.

Idilli fürdőváros Németország déli részén

A történelmi kolostor Bad Schussenried idillikusan be van ágyazva a Duna, Iller és a Bodeni-tó gyönyörű dombos tájjába. Ez a vonzó üdülőhely a felső-sváb szívében ideális kiindulópont a különböző kirándulásokhoz, és nemcsak a kulturális műemlékekről, hanem a környező természet szépségéről és hírnevéről, mint iszapfürdőről és gyógyvárosról szól.... [-]


Tanfolyam: német tanfolyam és síelés

Campus Nappali 3 hónapok October 2018 Németország Lindenberg im Allgäu

Sí- vagy snowboard tanfolyamot 1-4 hétig lefoglalhatunk. Hétfőtől péntekig tart az osztály után. Ebben az időben a német tanfolyam órái 30-ról 25-re csökkennek a fiatalok számára, és szombaton a résztvevők napközben nagy síterületet látogatnak meg az Alpokban. A sí- vagy snowboard-tanfolyam díja magában foglalja a síkölcsönzőket vagy snowboardokat, csizmákat, sisakot és liftdíjakat. [+]

Német nyelvtanfolyam és síelés

A síelés az Allgäu életmód része. Ezért építettünk egy sí- és snowboardpincert Lindenbergben lévő tanfolyamunkban, és bérelt síeket vásároltunk. A hóviszonyoktól függően diákjaink részt vehetnek a sí- és snowboard órákon, és decembertől februárig kijuthatnak.

Sí- vagy snowboard tanfolyamot 1-4 hétig lefoglalhatunk. Hétfőtől péntekig tart az osztály után. Ebben az időben a német tanfolyam órái 30-ról 25-re csökkennek a fiatalok számára, és szombaton a résztvevők napközben nagy síterületet látogatnak meg az Alpokban. A sí- vagy snowboard-tanfolyam díja magában foglalja a síkölcsönzőket vagy snowboardokat, csizmákat, sisakot és liftdíjakat.... [-]


Videók

German courses in Lindenberg and Bad Schussenried - Humboldt-Institut

German courses for adults in Constance and Berlin - Humboldt-Institut

Kapcsolat

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Cím Invalidenstrasse 19
10115 Berlin, Berlin, Németország
Honlap http://www.humboldt-institut.org/
Telefon +49 7522 988 0

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Cím Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Németország
Honlap http://www.humboldt-institut.org/
Telefon +49 7522 988 0

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Cím Humboldt-Institut e.V. Ellgasser Str. 42, Lindenberg im Allgäu
88161 Lindenberg im Allgäu, Bavaria, Németország
Honlap http://www.humboldt-institut.org/
Telefon +49 7522 988 0

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Cím Humboldt-Institut e.V. Zellerseeweg 11 Bad Schussenried
88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Németország
Honlap http://www.humboldt-institut.org/
Telefon +49 7522 988 0