Hivatalos Leírás

A Humboldt-Institut

Az elmúlt 40 évben több mint 60.000 diák több mint 160 országban tanult németül a Humboldt-Institut. Ez teszi a Humboldt-Institut egyik legnagyobb és legtapasztaltabb szolgáltató a német mint idegen nyelv. A törekvés a Humboldt-Institut mindig is a legjobb német nyelvtanfolyamok, és garantálják a gyors és hatékony tanulási minden diák számára. Intenzív német nyelvtanfolyam kínálnak 17 helyszínen szerte Németországban, amelyek közül négy - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg és Bad Schussenried - nyitva egész évben. A Humboldt-Institut kínál német nyelvtanfolyamok minden korosztály és nyelvi szint.

Osztálylétszám

Mi osztályok állnak kb. 10 Természetesen a résztvevők. Egy ilyen kis méret azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy az egyéni figyelmet kap minden egyes ember. Ahogy összpontosítani nagyon a kommunikatív megközelítés a nyelvet, bár nem elhanyagolva nyelvtant, mi biztosítja, hogy minden tanuló a beszélgetési és a részt élénken korlátozza a résztvevők száma csoportonként.

Humboldt-Institut eV

Nyelvi szintek

Kínálunk 6 különböző nyelvi szinteket, a teljesen kezdők a nagyon fejlett, vagy, derül ki az Európai Referenciakeret szintje A1-C2.

Menetrend

Egy intenzív kurzus, a felnőttek 5 óra 45 perc minden reggel, kezdve a 8.30-ig tartó 1:00, köztük két szünetek. Hétfőn délután lesz egy tanulsága 14:15-ig 03:00. Kedden és csütörtökön lesz két tanulságot 02:15-ig 03:45.

Tesztek

A kurzus résztvevői egy heti vizsga, amely magában foglalja az összes tananyagot tanítják az előző héten, hogy a diákok és a tanárok egyaránt értékeli az elért haladást a német nyelvet. A végén egy szintet, lesz egy újabb "szintű vizsga", amelyet meg kell telt el legalább 75%-a tudja, hogy előre a következő nyelvi szint.

Házi feladat

A felnőttek is várható, hogy némi házi feladatot minden nap, de akkor még mindig van bőven idő a tanórán kívüli tevékenységek.

Lakossági iskolák

A mi bentlakásos iskolákban a diákok maradnak ugyanazon a campus, ahol van a leckét, ami, persze, sok előnye van a tanfolyam résztvevőinek: ők minden étkezés együtt töltik a délután, este és hétvégén együtt, és így nagyon könnyen őket, hogy a sok új barátot a különböző országok rövid idő alatt.

Gyakorlat német egész nap

Munkatársaink megpróbál létrehozni egy olyan érzésem, hogy egy nagy nemzetközi családnak a Humboldt-Institut, ahol minden diák integrált, és ahol a német az egyetlen beszélt nyelv. Itt az alkalom, hogy a gyakorlatban a célnyelv egész nap, kívül is az osztályteremben, felgyorsítja a tanulási folyamatot hihetetlenül, és növeli a motivációt a diákok.

Program oktatási nyelve:
  • Német

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Humboldt-Institut e.V.

Gyermek- és ifjúsági iskoláinkat gyönyörű tájak vesznek körül, vagy nagyobb városok központjában. A hallgatók biztonsága garantált, függetlenül attól, melyik helyszínt vá ... [+]

Német nyelvtanfolyamok gyermekek és serdülők számára

A gyermekek a legfiatalabb diákok neve 7 év. Összességében legfiatalabb diákjaink kora 7 és 14 év között van, de biztosítjuk, hogy a legfiatalabb és a legidősebb diákok kora közötti különbség legfeljebb négy év minden iskolában.

A kurzusközpontok helyszínei

Gyermekiskoláink gyönyörű tájak között vannak, akár furcsa kisvárosokban és falvakban, akár a nagyobb városok szélén. Így garantálhatjuk fiatal hallgatók abszolút biztonságát.

Bad Schussenried 10-13 (14-17) év Német tanfolyamok gyerekeknek a Bodeni-tó és a Duna között

Bad Dürkheim 11-14 év Német nyelvtanfolyamok júliusban a történelmi fürdővárosban... [-]

Németország Berlin Bad Schussenried Lindenberg im Allgäu
Október 2019
Német
Nappali
2 - 8 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Humboldt-Institut e.V.

2014 júniusa óta a Humboldt-Institut legújabb központjában várjuk a tanulókat Berlin központjában. Az első észak-köztársasági körutazásunk számos kulturális benyomást és ... [+]

Német kurzusok BerlinbenAz egész évben megrendezett németországi fővárosban

A szuperlatívák városa

Több mint 3 millió lakosával Berlin nemcsak Németország legnagyobb városa, hanem a legélesebb. A fontos gazdasági, kulturális és oktatási központ számos egyetem, kollégium és kutatóintézet otthona. Minden évben nagyszabású filmfesztiválokon, koncerteken és színházi bemutatókon kerül sor a fővárosban. A leghíresebb látnivalók közé tartozik a Brandenburgi kapu, a Reichstag és a híres bevásárlóutca a Kurfürstendamm mentén.

Berlin egy új fényben

Németország újjászületése óta Németország új és régi fővárosa soha nem látott pompával ragyogott. És a város mágnesessége világhírű volt még a második világháború előtt és Európában felülmúlhatatlan.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Német
Nappali
Részidős oktatás
1 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Humboldt-Institut e.V.

Berlinben élsz, és szeretnél németül tanulni vagy javítani a németedet, de nincs időd intenzív tanfolyamra? Ezután a 10 órás résztvevők részmunkaidős tanfolyamai ideálisa ... [+]

Részmunkaidős tanfolyamok

Berlinben élsz, és szeretnél németül tanulni vagy javítani a németedet, de nincs időd intenzív tanfolyamra? Ezután a 10 órás résztvevők részmunkaidős tanfolyamai ideálisak az Ön számára. A kurzusok 45 és 45 óra között 4 és 10 óra között zajlanak, és este vagy szombaton tartanak. A részmunkaidős tanfolyamok négyhetes időtartamra foglalhatók.

[-]
Németország Berlin
Nyílt Beiratkozás
Német
Részidős oktatás
6 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Humboldt-Institut e.V.

A "Tizenévesek" a 13 és 17 év közötti diákok kifejezés. Nincs iskolában több mint 4 éves kor különbség a legfiatalabb és a legidősebb diákok között. Iskolánk Lindenberg k ... [+]

Német fiatalok LindenbergbenIntenzív tanfolyamok egész évben egy gyönyörű gyalogos tájon

Fedélzeti iskola Lindenberg külvárosában

Iskolánk Lindenberg külvárosában található, egy kis dombon, gyönyörű kilátással a hegyekre és a városra, amely kevesebb, mint 10 perc sétával elérhető. A tanfolyam központja egy bentlakó iskola, azaz az osztálytermek, a szabadidős létesítmények és a hallgatói kollégiumok egy épületben találhatók. A bentlakásos iskola egy gyönyörű park közepén helyezkedik el, és egy kis erdő mellett található, mindkettő a Humboldt-Institut iskolahelyéhez tartozik.

Modern iskolai létesítmény

Sok tanterem nagy, délre néző ablakokkal rendelkezik, lélegzetelállító kilátással az Alpokra és modern felszereléssel. A ház több mint 200 hallgatóval rendelkezik, és csodálatos infrastruktúrával rendelkezik, számos szabadidős lehetőséggel.... [-]

Németország Berlin Lindenberg im Allgäu
Október 2019
Német
Nappali
2 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Humboldt-Institut e.V.

Iskolánk egy modern épületegyüttesben található, egy gyönyörű park és egy tágas szabadidős tér között. Bad Schussenried központja gyalog 5 perc alatt elérhető. Bentlakóis ... [+]

Német gyerekeknek és tizenéveseknek Bad SchussenriedbenEgész évben intenzív tanfolyamok a Duna és a Bodeni-tó között

A gyermekek a legfiatalabb diákok neve 7 év. Összességében a juniorok kora 7 és 14 év között van, de biztosítjuk, hogy a legfiatalabb és a legidősebb diákok kora közötti különbség minden iskolában legfeljebb négy év legyen.

Idilli fürdőváros Németország déli részén

A történelmi kolostor Bad Schussenried idillikusan be van ágyazva a Duna, Iller és a Bodeni-tó gyönyörű dombos tájjába. Ez a vonzó üdülőhely a felső-sváb szívében ideális kiindulópont a különböző kirándulásokhoz, és nemcsak a kulturális műemlékekről, hanem a környező természet szépségéről és hírnevéről, mint iszapfürdőről és gyógyvárosról szól.... [-]

Németország Berlin Bad Schussenried
Október 2019
Német
Nappali
2 - 52 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Humboldt-Institut e.V.

Sí- vagy snowboard tanfolyamot 1-4 hétig lefoglalhatunk. Hétfőtől péntekig tart az osztály után. Ebben az időben a német tanfolyam órái 30-ról 25-re csökkennek a fiatalok ... [+]

Német nyelvtanfolyam és síelés

A síelés az Allgäu életmód része. Ezért építettünk egy sí- és snowboardpincert Lindenbergben lévő tanfolyamunkban, és bérelt síeket vásároltunk. A hóviszonyoktól függően diákjaink részt vehetnek a sí- és snowboard órákon, és decembertől februárig kijuthatnak.

Sí- vagy snowboard tanfolyamot 1-4 hétig lefoglalhatunk. Hétfőtől péntekig tart az osztály után. Ebben az időben a német tanfolyam órái 30-ról 25-re csökkennek a fiatalok számára, és szombaton a résztvevők napközben nagy síterületet látogatnak meg az Alpokban. A sí- vagy snowboard-tanfolyam díja magában foglalja a síkölcsönzőket vagy snowboardokat, csizmákat, sisakot és liftdíjakat.... [-]

Németország Lindenberg im Allgäu
Október 2019
Német
Nappali
3 hónap
Campus
Bővebben magyarul

German courses in Lindenberg and Bad Schussenried - Humboldt-Institut

German courses for adults in Constance and Berlin - Humboldt-Institut