Humboldt-Institut e.V.

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Humboldt-Institut

Az elmúlt 40 évben több mint 60.000 diák több mint 160 országban tanult németül a Humboldt-Institut. Ez teszi a Humboldt-Institut egyik legnagyobb és legtapasztaltabb szolgáltató a német mint idegen nyelv. A törekvés a Humboldt-Institut mindig is a legjobb német nyelvtanfolyamok, és garantálják a gyors és hatékony tanulási minden diák számára. Intenzív német nyelvtanfolyam kínálnak 17 helyszínen szerte Németországban, amelyek közül négy - Berlin Mitte, Constance, Lindenberg és Bad Schussenried - nyitva egész évben. A Humboldt-Institut kínál német nyelvtanfolyamok minden korosztály és nyelvi szint.

Osztálylétszám

Mi osztályok állnak kb. 10 Természetesen a résztvevők. Egy ilyen kis méret azt szeretnénk, hogy győződjön meg arról, hogy az egyéni figyelmet kap minden egyes ember. Ahogy összpontosítani nagyon a kommunikatív megközelítés a nyelvet, bár nem elhanyagolva nyelvtant, mi biztosítja, hogy minden tanuló a beszélgetési és a részt élénken korlátozza a résztvevők száma csoportonként.

Humboldt-Institut eV

Nyelvi szintek

Kínálunk 6 különböző nyelvi szinteket, a teljesen kezdők a nagyon fejlett, vagy, derül ki az Európai Referenciakeret szintje A1-C2.

Menetrend

Egy intenzív kurzus, a felnőttek 5 óra 45 perc minden reggel, kezdve a 8.30-ig tartó 1:00, köztük két szünetek. Hétfőn délután lesz egy tanulsága 14:15-ig 03:00. Kedden és csütörtökön lesz két tanulságot 02:15-ig 03:45.

Tesztek

A kurzus résztvevői egy heti vizsga, amely magában foglalja az összes tananyagot tanítják az előző héten, hogy a diákok és a tanárok egyaránt értékeli az elért haladást a német nyelvet. A végén egy szintet, lesz egy újabb "szintű vizsga", amelyet meg kell telt el legalább 75%-a tudja, hogy előre a következő nyelvi szint.

Házi feladat

A felnőttek is várható, hogy némi házi feladatot minden nap, de akkor még mindig van bőven idő a tanórán kívüli tevékenységek.

Lakossági iskolák

A mi bentlakásos iskolákban a diákok maradnak ugyanazon a campus, ahol van a leckét, ami, persze, sok előnye van a tanfolyam résztvevőinek: ők minden étkezés együtt töltik a délután, este és hétvégén együtt, és így nagyon könnyen őket, hogy a sok új barátot a különböző országok rövid idő alatt.

Gyakorlat német egész nap

Munkatársaink megpróbál létrehozni egy olyan érzésem, hogy egy nagy nemzetközi családnak a Humboldt-Institut, ahol minden diák integrált, és ahol a német az egyetlen beszélt nyelv. Itt az alkalom, hogy a gyakorlatban a célnyelv egész nap, kívül is az osztályteremben, felgyorsítja a tanulási folyamatot hihetetlenül, és növeli a motivációt a diákok.

Helyszínek

Berlin

Humboldt-Institut e.V. (Berlin)

Address
Invalidenstrasse 19
10115 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 7522 988 0

Konstanz

Humboldt-Institut e.V. (Constance)

Address
Mainaustrasse 172
78464 Konstanz, Baden-Württemberg, Németország
Telefonszám
+49 7522 988 0

Lindenberg im Allgäu

Humboldt-Institut e.V. (Lindenberg)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Ellgasser Str. 42,
Lindenberg im Allgäu

88161 Lindenberg im Allgäu, Bajorország, Németország
Telefonszám
+49 7522 988 0

Bad Schussenried

Humboldt-Institut e.V. (Bad Schussenried)

Address
Humboldt-Institut e.V.
Zellerseeweg 11
Bad Schussenried

88427 Bad Schussenried, Baden-Württemberg, Németország
Telefonszám
+49 7522 988 0