ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

Mi szakképzett tanárok vagyunk, akik nemzetközileg elismert és elismert céljuk a professzionális masszőrök kiképzése és a hagyományos thai masszázs (a továbbiakban: Thai jóga masszázs) néven ismert, a nyugati, még mindig gyakorlatilag ismeretlen, megelőző és gyógyító masszázs. Ennek elérése érdekében támogatjuk a Thaiföldön, az ITM-nél a hagyományos thaiföldi karosszéria egyik legmagasabb képzettségű iskoláját. Thai nemzetközi iskolánk az ITM Chiang Mai franchise.

Mi vagyunk az egyetlen teljesen tanúsított, nemzetközileg elismert, hagyományos thai masszázsiskola Németországban többnyelvű tanítással, iskolánkban nincs nyelvi korlát: minden kurzusunk angol, spanyol és német nyelven zajlik!

A hagyományos wellness-központunk a berlini wellness területén elkötelezett, és különféle műhelyeket és visszavonulásokat, valamint thai karosszéria-kezeléseket kínál a házban, hogy gazdagítsa az oktatást és szolgálja a közösséget. ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin nemzetközileg akkreditált oktatási központok szerte a világon, és a tanulás garanciája lehetővé teszi a diákok megismételni a tanfolyamokat annyi alkalommal, amennyit akarnak, teljesen ingyen.

"Fedezze fel az ősi utat az egészségre és a jólétre"

Miért választott minket?

Akkreditáció és elismerés

ITM Thai Hand Nemzetközi tréning masszázs

Tanítási módszerünk szigorúan ragaszkodik a thaiföldi legrangosabb és hagyományos iskolák által alkalmazott technikákhoz, és megfelel a diákok igényeinek magas színvonalú oktatáshoz.

Minden tanfolyam az alapokkal kezdődik. Ezért nincs szükség korábbi tapasztalatra.

Ha szeretné megismerni az iskolánkat, és többet megtudni tanfolyamainkról, örömmel rendezhetjük meg a személyes találkozót. Örömmel állunk rendelkezésére minden kérdésre vagy információra.

A tanítás módja

Tanárképzőink az egyetemes VAK (vizuális, hallási, kinestetikus) tanítási módszert alkalmazzák. Diákjaink megtanulják tanáruk demonstrációinak emulációját gyakorlati gyakorlatok elvégzésében, tanári mozdulataik után, a helyes technika biztosítása érdekében.

Tanusítványok a diákok számára

Az ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin kurzusainak ITM Thai Hand International Training Massage School Berlin megkapják az ITM Chiang Mai által jóváhagyott és engedélyezett bizonyítványokat, amelyeket az Egészségügyi Minisztérium és a Thaiföldi Oktatási Minisztérium elismertek és világszerte elismertek.

Ismételje meg a tanfolyamot annyiszor, amennyit csak akar

Az ITM úgy véli, hogy gyakorol egy nagyon fontos szempontot a Thai Yoga Masszázs tanulására, és a diákok ezért annyiszor ismételhetik meg a tanfolyamokat, amennyit csak akarnak, további költségek nélkül. Emellett a diákok is megtehetik a vizsgaikat, amikor azt gondolják, készek. Az ITM csak a vizsga előtti hallgatóknak ad ki bizonyítványokat.

World Massage Federation (WMF)

Iskolánk tagja: World Massage Federation (WMF)

A WMF-t azért hozták létre, hogy kiterjedjen a masszázs világszerte, képzések, oktatási szemináriumok, táborok és versenyek szervezésével.

Üdvözöljük Berlinben

Berlin, Németország fővárosa, a 13. századra nyúlik vissza. A város viharos 20. századi történelmének emlékére a holokauszt emlékmű és a berlini fal graffitiális maradványai szerepelnek. A hidegháborúban felosztott XVIII. Századi Brandenburgi kapu az újraegyesítés szimbólumává vált. A város művészete és modern látványosságai, köztük az 1963-ban épült arany színű, dombos tetővel ellátott Berliner Philharmonie szintén ismert.

Iskolánk kényelmesen elhelyezkedik Prenzlauer Bergben, a berlini legdivatosabb vidékén, ahol gyaloglás vagy kerékpározás, valamint rejtett foltok felfedezése ajánlott.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Spanyol
  • Német

Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Health Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Thai jóga masszázs terápiás szakképzési program

Campus 1 hónap March 2019 Németország Berlin

Képzeld ... hogy teljesen nyugodt és boldognak érzed magad. Mert van olyan munkája, amely annyira teljesít. Ez fokozza az Ön egészségét és energiáját. Ez kiküszöböli a stresszt, a fejfájást, a hátfájást, a kiégést és az ismétlődő törzs sérülést (RSI). Plusz egy jó jövedelem, miközben részmunkaidőben dolgozik, másokat inspirál, megváltoztatja az életet, és segít az embereknek javítani egészségüket és jólétüket. És mindez nagyon rövid idő alatt. Készen állsz egy erőteljes átalakításra? Olvass tovább. [+]

Tényleg nehéz megtalálni a pozitív változásokat és javítja egészségét és jólétét?

Nagyobb az idő? Gondolkodtál már valaha: szeretnék igazán élvezni a munkámat?

Az egyedülálló Thai jóga masszázs-terápiás programunk az Ön számára, ha:

Keményen dolgozol, és nagyon stresszesnek érzi magátNéha úgy gondolod: ha így folytatnám, kénytelen vagyok kiégniVagy már van kiégés, RSI panaszok, fejfájás vagy hátfájásNagyon keményen dolgozol, és nagyon kevés ideje van ahhoz, hogy megcsináld azokat a dolgokat, amiket igazán szeretszTöbb időt szeretne utazni, vagy a hobbijaid, családod és barátaid számáraMinden nap elveszíted a forgalmat, mert munkába kell menned - nem lenne jó, ha közelebb lennél haza?Néha úgy gondolja: ha csak én lennék a főnököm, akkor létrehozhattam saját munkarendetSzeretne utazni és élvezni a szabadidőt, de nem szabad több szabadságot vállalniTúl kevés elégedettséged van a jelenlegi munkádtól, és gyakran kérdezd meg magadtól: IS IT IT?Szeretne többet jelenteni másoknak és hozzájárulni oly módon, ami teljesíti ÖntSzeretne segíteni másoknakNagyon feszült a stressz, és nyugodtan érezni magadAzt akarod, hogy eltűnjön a fájdalmad és a kellemetlen érzésed: nincs több merev váll, fejfájás, RSI, hátfájdalom stb.Túl sokat gondolsz és elmélyedni szeretnéd a gondolatait és elmédetSzeretne segíteni barátainak / családjának egészségügyi problémáival és stresszszintjévelÖn (fizioterápiás) terapeuta vagy jóga tanár, és szeretné bővíteni szolgáltatásait - de nem igazán tudja, hogyanMeg akarja lendíteni az immunrendszert - ahelyett, hogy mindig hideg lenneOlyan munka, amely teljesíti Önt, és javítja az egészségét... [-]

Kapcsolat

ITM International Training Massage School

Honlap www.thai-hand-berlin.com