Hivatalos Leírás

Új Otthon otthonról távol

A diákok szeretettel hívják a campusot a "buborék" -nak - egy nemzetközi angol nyelvű mikrokozmosznak Európa közepén, ahol több mint 100 ország diákjaival élni és tanulni fog. Jacobs szemeszterét követően a campus minden sarkát egy kedvelt memóriához kötik. Legyen ez az ülések csoportja a csendes tanösvény sarka mellett, ahol egész éjszaka töltötted keményen, nevetett barátaiddal és rendelte a pizzát 3: 00-kor.

Legyen ez a Campus Green kicsi dombja, amelyet te és barátai használtak a kávézó tálcákra, amikor az első hó esett télen. Legyen ez a fa a kollégiumod előtt, ahol lerakod az első bolgár baráti karkötődet szerencsére. Élet és tanulás az egyetemen azt jelenti, hogy barátai hamarosan úgy érzik, mint a család, és hogy a campus lesz egy új otthont távol az otthontól.

Amikor a látogatók az egyetemre érkeznek, a tágas, zöld 34 ha-es campus szépsége lenyűgözi őket. Az egyetem és a futballpálya közepén álló zöld campus vonzza a diákokat, hogy együtt üljenek, napozzanak és sportoljanak kívül.

Merülj a sokszínűségbe

A Jacobs Egyetem oktatási küldetésének fontos eleme a hallgatóknak az interperszonális és interkulturális kompetenciák előmozdítása. Alapítványévként hallgatóként teljes mértékben kihasználhatja az osztályteremben belüli és kívüli sok tanulási lehetőséget. Legyen beleszeret az interkulturális egyetemi környezetbe, vegyen részt a különböző sporttevékenységekben, vagy tagja legyen az egyetem számos társadalmi, kulturális, politikai, akadémiai és vállalkozói klubjának.

A campus lakónegyedei biztonságos, interaktív és inspiráló élménnyel és tanulási élménnyel rendelkeznek: egy kétszobás apartmanban privát szobát kapnak, és közös helyiségekben és egy fürdőszobás lakásban laknak, amelynek tipikusan más nemzetiségű.

A főiskolai kávézókban reggelit, ebédet és vacsorát kínálnak, és nagyszerű helyet biztosítanak barátainak való találkozásra, csevegésre és kikapcsolódásra. Egész napos hozzáférés a legkorszerűbb rekreációs központba az egyetemen és a jól felszerelt tevékenységi területeken, mint például a színházi tér, a sportpályák, a táncterem és a papírstúdió csak egyike annak, gyönyörű campus. A campus a brémai város központjához közel helyezkedik el, egy tengeri multikulturális és vállalkozói város Németország északi részén.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Jacobs University Foundation Year

Ön fiatal, ambiciózus és inspirációt keres? Ön befejezi a középiskolát, az egyetemi élet ízét szeretné, és arra törekszik, hogy többet megtudjon a világról és kultúráiról ... [+]

Ön fiatal, ambiciózus és inspirációt keres? Ön befejezi a középiskolát, az egyetemi élet ízét szeretné, és arra törekszik, hogy többet megtudjon a világról és kultúráiról? Akkor az Alapítvány Év Programja érdekel.

Fontos lépés a tanulás megtervezése és felkészítése az egyetemi jövő számára. Csatlakozzon a Jacobs Egyetem alapítványév programjához, hogy feltárja a különböző tanulmányi területeket, és szerezzen akadémiai tanulási készségeket mielőtt megkezdi a főiskolai diplomát.

Az Ön egyedi akadémiai hátterén, igényein és céljain alapulóan megtervezheti saját alapítványi évfolyami tapasztalatait. Alapítvány évet tanulóként különböző tanulmányi területeken hallgathat egyetemi kurzusokon, és választhat az előkészítő osztályok különböző típusai között, hogy javítsa tudományos képességeit. Továbbá nemzetközi campusunkon él, és élvezheti a diákok életének teljes körét a lakóiskolákban.... [-]

Németország Bremen
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 1 év
Campus
Bővebben magyarul

Jacobs University is ...

Jacobs Graduation 2016

Foundation Year - Get ready for university!