Hivatalos Leírás

A MENTORA nyelviskola része a globális HÁLÓZAT

Mentora egy nagy tekintélynek örvendő intézményt a nemzetközi oktatási szektorban. Mi egy serkentő és tudományosan orientált tanulási tapasztalat. Nyelviskolánk található a politikai és történelmi Berlin központjában, közel a népszerű kerület Friedrichshain-Kreuzberg.

Mentora dinamikus és intenzív programok angol és német nyelven kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mi biztosítjuk a személyre szabott, a kommunikáció-orientált és a magas színvonalú nyelvtanfolyamokat diákjaink, akik részesülnek olyan légkört, amely a családi és szakmai ugyanabban az időben.

Minden a mi programok - összhangban a tudományos koncepció - szabott háttérrel és szükségleteinek kielégítése. Mentora nem csak kényelmesen, de emellett jellemző a tapasztalt személyzet és a luxus létesítmények.

BAU Global A BAU Global Network áll felsőoktatási intézmények elterjedt az egész világon. Ez a nemzetközi hálózat várja a diákok a világ minden tájáról, és hozzáfér a helyi erőforrások minden városban, állam és nemzet, hogy fokozza a minőségi felsőoktatás nyújt. A diákok és a diplomások BAU Global képezik tudományos közösség kiterjedő hét országban három kontinensen; Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában. A BAU Global hálózata áll 4 egyetem, 2 nyelviskolák és 6 műhold egyetemen.

BAU Global egyetem kínál több száz egyetemi, posztgraduális és doktori programok az építészet, művészeti, üzleti adminisztráció, tervezés, oktatás, mérnöki, egészségügyi tudományok, az informatika, a jog és az orvostudomány. A munka az egész nemzetközi összefüggésben, BAU Global Network folytat a minőség biztosítása és a fenntartható oktatás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Mentora Sprachschule

Kínálunk intenzív német tanfolyam programja tanulók 16 éves. Ez történik hétköznap 09:00-12:00 és 18:00-09:00. Ez egybevág a Közös Európai Referenciakeret, ezért a 6 rész ... [+]

Kínálunk intenzív német tanfolyam programja tanulók 16 éves. Ez történik hétköznap 09:00-12:00 és 18:00-09:00. Ez egybevág a Közös Európai Referenciakeret, ezért a 6 részre osztott természetesen szinten.

Német A1 szint - Kezdő Német A2 szint - Alapfokú Német B1 szint - Elementary nyelvtudás Német B2 szint - Független nyelvhasználat Német C1 szint - Az illetékes nyelvhasználat Német C2 szint - Native-szerű nyelvi készségek

Megtalálható a pontos leírást az egyes nyelvi szint, a főoldalon a tanfolyamok.

Minden szinten van osztva két részre - A1 / 1 és az A1 / 2, A2 / 1 és A2 / 2, B1 / 1 és B1 / 2 stb - Minden, hogy részei elmúlt 4 hétben. Befejező egy teljes szint lesz szükség 8 hét összesen.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul