Mentora Sprachschule

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A MENTORA nyelviskola része a globális HÁLÓZAT

Mentora egy nagy tekintélynek örvendő intézményt a nemzetközi oktatási szektorban. Mi egy serkentő és tudományosan orientált tanulási tapasztalat. Nyelviskolánk található a politikai és történelmi Berlin központjában, közel a népszerű kerület Friedrichshain-Kreuzberg.

Mentora dinamikus és intenzív programok angol és német nyelven kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mi biztosítjuk a személyre szabott, a kommunikáció-orientált és a magas színvonalú nyelvtanfolyamokat diákjaink, akik részesülnek olyan légkört, amely a családi és szakmai ugyanabban az időben.

Minden a mi programok - összhangban a tudományos koncepció - szabott háttérrel és szükségleteinek kielégítése. Mentora nem csak kényelmesen, de emellett jellemző a tapasztalt személyzet és a luxus létesítmények.

BAU Global A BAU Global Network áll felsőoktatási intézmények elterjedt az egész világon. Ez a nemzetközi hálózat várja a diákok a világ minden tájáról, és hozzáfér a helyi erőforrások minden városban, állam és nemzet, hogy fokozza a minőségi felsőoktatás nyújt. A diákok és a diplomások BAU Global képezik tudományos közösség kiterjedő hét országban három kontinensen; Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában. A BAU Global hálózata áll 4 egyetem, 2 nyelviskolák és 6 műhold egyetemen.

BAU Global egyetem kínál több száz egyetemi, posztgraduális és doktori programok az építészet, művészeti, üzleti adminisztráció, tervezés, oktatás, mérnöki, egészségügyi tudományok, az informatika, a jog és az orvostudomány. A munka az egész nemzetközi összefüggésben, BAU Global Network folytat a minőség biztosítása és a fenntartható oktatás.

Helyszínek

Berlin

Mentora Sprachschule

Address
Heinrich-Heine Straße 27
10179 Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 30 40032434