Summer School at Bauhaus University Weimar

Bevezetés

Hivatalos Leírás

fejléc

A BAUHAUS NYÁRI EGYETEM

... A nemzetközi nyári program a Bauhaus-Universität Weimar

és kínál tanfolyamokat

  • építészet | Urbanisztikai
  • art | Tervezés
  • Engineering | Környezet
  • NYELVEK

Válasszon a számos nyelvi és speciális tanfolyamok!

... Nyitva a leendő hallgatók, graduális és posztgraduális hallgatók.

Évente mintegy 400 résztvevő 70 országban szerte a világon hozzon létre egy egyedi kultúrák hangulatot. Legyen része a tapasztalat, és barátságok egy életre!

... Egy nagyszerű lehetőség, hogy megismerjék a Bauhaus-Univerität Weimar

és csatlakozni egy nemzetközi hálózat és szélesíteni a kulturális és tudományos látókörét. Hogy ezt a lehetőséget!

... Egy inspirációs forrás és felejthetetlen élmény egy életre szól.

Tapasztalatok, meg fogja tenni a részt vevő Bauhaus Summer School, kapsz új ötleteket és gazdagítsa életedet. Merítsen ihletet!

transzparens

Szeretnél többet megtudni? Fedezze fel a változatos program a tanfolyamok és rendezvények várják a Bauhaus Summer School! Tapasztalja meg a szépség Weimar város Johann Wolfgang von Goethe és a Bauhaus!

Még három jó ok ...

1. A Weimar város

Weimar egy jelképes város gazdag történelme. Weimar kulturális élete tárul között Goethe és Schiller és a Bauhaus között Buchenwald Memorial és a Schloss Ettersburg (csak német nyelven). Keresztül számtalan múzeumok, négy mozikban (csak német nyelven), a Német Nemzeti Színház (csak német nyelven) és a különböző teljesítmény és zenei élet, Weimar több száz esemény minden hónapban.

Bauhaus Nyári Egyetem csatlakozik azokat a lehetőségeket, és létrehoz egy változatos program, amely testre tudja szabni az Ön érdekeit. Ön részt vesz számos verseny csökkentett áron vagy ingyenesen a Bauhaus Summer School ID.

transzparens

2. Az előadók

Minden oktatók tapasztalt, elkötelezett és szakmailag képzett és készen áll, hogy érezd jól magad! Tanulj meg egy nyelvet egy anyanyelvi oktató vagy vegye fel egy speciális témát más módon, egy nyugodt tanulási környezet inspiráló kirándulások, piknikek a parkban, és sok tánc a hagyományos Bauhaus Summer School felek.

Minden az előadók megtesz, hogy segítsen, hogy az idő Weimarban felejthetetlen. Továbbá, minden nyelvi képzésirányítók anyanyelvű tanítási nyelv.

transzparens

3. A RENDEZ

Csapatunk törődik minden résztvevő, ami nyilvánvalóvá válik, mielőtt valaha érkezik Weimar. Mi szívesen veszi a fáradságot, hogy személyesen válaszolni minden kérdésre, és e-maileket. Akár postai úton vagy telefonon, mi mindent megteszünk, hogy segítsen Önnek bármilyen kérdése, észrevétele vagy problémája lehet, hogy.

Mi személyesen találkozunk az érkezés napján, és akkor a ház. Annak érdekében, hogy segítsen kap telepedett, és megismerjék a napi rutin Weimarban, kínálunk egy orientációs nap, mielőtt a tanfolyam kezdődik. Azt is megfeleljen a tutor és a többi résztvevő is. Továbbá, akkor el minket a teljes időtartam alatt Bauhaus Summer School augusztusban a nap 24 órájában.

Bízunk benne, hogy Önt Weimarban és osztozik egy felejthetetlen nyári veled!

Helyszínek

Weimar

Address
Geschwister-Scholl-Straße 15
Room 107

99423 Weimar, Türingia, Németország