dBs Music Berlin

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A zeneipar egyre változik és ha figyelembe vesszük a lehetőségeket az oktatás, ami még fontosabb, mint ami biztos, hogy ad előnyt? Amikor leírjuk dB Zene Berlin a "nem szokványos iskola" beszélünk, hogy csak. A közösség, a helyszínt, a létesítmények, a minőségi oktatás, a megalkuvás nélküli támogatás ... mindez együtt, hogy egy példát szenvedély folyamatban. Ez azt jelenti, nem csak ott van intenzív öröm mindenben, amit teszünk együtt, de azt is, hogy együtt fogjuk bemutatni, hogyan szenvedély a siker kulcsa.

Áttekintés

Az újonnan felújított state-of-the-art létesítmények itt Berlinben csak néhány éves. De építünk ki az örökölt intézményünk, amely már működik 1999 óta az Egyesült Királyságban. 2013-ban nyitottuk dB Zene Berlin hogy diákjaink hozzáférést a sokszínű és létrehozott zenei élet itt található. A különböző jelenet meglepő is! Míg a német főváros híres affinitása a mindent elektronikus, azt is mondhatjuk, hogy ez egy hedonista, ami ösztönzi a széles választékát műfajok és jelenetek.

Akár órákat tartanak a mi stúdiók a történelmi Funkhaus vagy a fő oktatási központ az éjszakai Friedrichshain kerületében, kapsz a kezét a legújabb szerkezet néhány inspiráló helyen. De mi a jó technológia nélkül néhány utasítást? Oktatóink az ipar tapasztalt szakemberek aktív művészeti szcénában. Ezek az Ön számára gyakorlati betekintést, hogyan kell használni a gépeket, és növekszik a saját képességek hatékonyan a karrierjét.

Ha keres egy átfogó bevezetés a Music Production & Sound Engineering vagy Electronic Music Production & Performance, mi egyéves diploma programok tökéletes. Ezek is egy fantasztikus módja annak, hogy újra fokozza a küldetése, mint egy művész, és töltsön egy izgalmas év külföldön.

Ha keres egy nagy értékű akkreditált mértékben, úgy a (Hons) Bachelor, amelynek beadása révén a University of St. Mark & ​​St John az Egyesült Királyságban. A 3 éves vagy 2 éves gyorsított program azok számára, akik szeretnének merülni mélyen fogalmak, elméleti, műszaki szakértelem és gyakorlat.

Tudj meg többet

Kíváncsi rá, mi beszélünk? Iratkozzon fel az egyik Open Days honlapunkon (dbsmusic.net), és jön elénk személyesen.

Nincs mentség, hogy jöjjön Berlin most? Tudjon meg többet arról, hogy milyen lehetőségek akkor lehetett volna DBS Zene Berlin feltárásával profilját itt Bachelor tanulmányok. Vagy érhetünk el ma hozzánk küldött nekünk egy e-mailt: admissions@dbsmusic.net Bízunk benne, hogy a tárgyaláson meg!

Helyszínek

Berlin

dBs Music Berlin

Address
Berlin, Berlin, Németország
Telefonszám
+49 30 29009052