Hivatalos Leírás

CADFEM esocaet elősegíti karrier szakképesítések terén szimulációs szemináriumok, online tanulás, és az egyetemi tanfolyam. Ezért az oktatási előmeneteli lehetőségeket lehetővé teszi, hogy erősítse a készségek sokféle CAE-felelősség, függetlenül attól, hogy a szimulációs szoftver használata. Ebből a célból, mi együtt professzorok és elismert ipari szakemberek, akik hozzák szakértelemmel a különböző egyetemek és szakmai területeken.

Azzal, hogy részt oktatási előmeneteli lehetőségeket lehetőséged van arra, hogy előre a szimuláció szakértelmét a legújabb technológiát vagy, hogy kitöltsék a tudás rést a szemináriumokon. A program kínálata biztosan előnyös a munka minőségét, amely lehetővé teszi, hogy végre nagyobb hatékonyságot, a kreativitás és az innováció. Önnek lehetősége van arra, hogy javítsa a karrier, ami viszont hatással lesz a saját személyes jólét és az elégedettség a rövid távú, és végső soron hatással életed pozitívan hosszú távon. Elvégre, ha kiad egy jelentős része az életed a munka.

A karrier-integrált oktatási lehetőségek sajnos nem ingyenes, de biztosan megéri: a résztvevők megerősítették, hogy a befektetési idő és pénz fizetett ki!

Szimuláció alapú mérnöki / Computer Aided Engineering (CAE) Szimuláció alapú mérnöki következetes használatát szimuláció során a termékfejlesztési folyamat - a kezdeti elemzés az első koncepció ötletek folyamatos felülvizsgálatát és javítását termék tulajdonságait különböző fejlettségű, amíg az optimalizálás gépi feldolgozás vagy más alternatív vizsgálatok. Használata FEM (végeselem módszer) vagy a CFD (Computational Fluid Dynamics) kezdődött néhány évvel ezelőtt, különösen az űrhajózási ágazatban, az autóipar és az építőmérnöki, így manapság a módszereket hoztak létre szinte minden ipari ágazatban, valamint a más alkalmazások, mint például az orvostudomány. A jelenlegi módszerek lehetővé teszik, hogy szimulálja a teljes rendszer, és vizsgálják meg a teljes termék reális nagynyomású forgatókönyvek előre.

Szimulációk segítenek szert holisztikus megértését a termék, és válaszoljon a fő kérdés: lehet a termék teljesíti, amit ígért az ügyfél?

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

Oklevél

esocaet Studies by CADFEM

A folyadék (CFD) a kulcsa a sikeres termék innováció. A képzési program átfogó szakértelem a sikeres alkalmazásához. ... [+]

A folyadék (CFD) biztosít számos alkalmazásban megközelítések sikeres termék-innováció: hatékonyságának növelése szivattyúk és turbinák, a hűtés, villamos gép vagy mikrochip, ami csökkenti a gépjárművek üzemanyag-fogyasztásának. végre CFD szimuláció, már nem kihívás, hogy vonja le a következtetéseket az eredményeket a megfelelő következtetéseket, azonban minden eddiginél nagyobb a mérnök. Ez az, ahol a posztgraduális kurzus Computational Fluid Dynamics és átfogó szakértelem a sikeres alkalmazásához - tudományosan megalapozott és praktikus.

Tanulás egy pillantásra

A HSR Hochschule für Technik Rapperswil svájci egyetemi igazolás Computational Fluid Dynamics nem ajánlottak, mivel 2016. Következő lehet megvásárolni modulok hozzáadásával a Mester körű TH Ingolstadt és Landshut HAW a mester fokozatot.... [-]

Németország Grafing
Október 2019
Angol,Német
Részidős oktatás
6 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul