​Bradford Dance Centre

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Körülbelül Bradford Dance Centre

Bradford Dance Centre található szívében Bradford város központjában. Megállapítást nyert, 2015-ben, hogy egy szakmai, külön tánctér és kreatív hub az emberek a Bradford és a környező területeken. A helyszín és a tánc megnyílik a nagyközönség augusztus 2015.

Az elsődleges céljai a Bradford Dance Centre, hogy előre, ösztönözze és támogassa a tanulás, az oktatás, a képzés és a személyes fejlődés tánc. Elkötelezettek vagyunk, hogy lehetőséget teremtett a tánc minden tagja a közösségnek, életkortól függetlenül, háttérrel, tapasztalattal vagy képesség. Bradford Dance Centre széles választékát kínálja a tanfolyamok és szakmai fejlődési lehetőségeket dance diákok, professzionális táncművészek és tagjai a helyi közösség.

Bradford Dance Centre egy non-profit társadalmi vállalkozás és a regisztrált UK képzést nyújtó néhány az Egyesült Királyság legelismertebb szerv vagy hatóság.

Bradford Dance Centre közelében található a város összes kényelmi és csak egy rövid sétára a vonat- és autóbusz állomások Bradford.

Berendezések

Bradford Dance Centre 4500 négyzetméternyi dedikált tánc tér, három hivatásos tánc, öltözők, egy kis konyha, iroda, tárgyaló tér és a nagy, nyitott kommunális recepció, tökéletes informális összejövetelek és hálózatépítés.

A tánc lesz elérhető felvenni óradíj alapján szeptembertől 2015-ig.

Helyszínek

Bradford

Bradford

Address
114 Sunbridge Rd
BD1 2NE Bradford, Anglia, Egyesült Királyság