ABLE English Language School in Manchester UK

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért válasszon Képes Manchester:

Hozzon létre egy testre szabott angol nyelvtanfolyam!

KÉPES Manchester egyedülálló megközelítést angol nyelv fejlődését azáltal, minden diák a lehetőséget, hogy hozzon létre egy testre szabott kurzus, amely lehetővé teszi számukra, hogy megfeleljen a tanulási célok legyen az szakmai, személyes vagy akadémiai.

Add nekem a skype, hogy megvitassák a mai naptól: skype: alicja_golub

-Affordable Tanfolyamok

KÉPES Manchester elkötelezett amellett, hogy a diákok nem csak a kiváló nyelvoktatás hanem ár-érték arány, ezért van egy világos árképzési struktúra és rendkívül kedvező áron kezdve 5 £ egy óra. Minden tanulónak a lehetőséget, hogy hozzon létre egy testre szabott kurzus, amely lehetővé teszi számukra, hogy megfeleljen a tanulási célokat.

-Experienced, Professional Tutors-

KÉPES Manchester elkötelezett amellett, hogy a diákok nem csak a kiváló nyelvoktatás hanem ár-érték arány, ezért van egy világos árképzési struktúra és rendkívül kedvező áron kezdve 5 £ egy óra.

Diák Beszámolók:

"A megközelítés ARRA Manchester fantasztikus - a rövid idő alatt voltam az iskolában tudtam javítani a teljes angol nyelvtudás, miközben valójában építve az én üzleti angol." -Robert Chojecki "kombinálásával ARRA Manchester tanfolyamok együtt képes voltam elérése a célom elérése zenekar 7 IELTS gyorsabb, mint azt valaha is gondoltam. "-Diego Natali

Angol nyelvi kurzusok Manchester City Centre:

Minden tanulónak a lehetőséget, hogy hozzon létre egy testre szabott kurzus, amely lehetővé teszi számukra, hogy megfeleljen a tanulási célokat.

Manchester megvan minden, és ez sokkal olcsóbb, mint a Londonban élő! Két világszínvonalú labdarúgó klubok, három kiemelkedő egyetemek, a központ az ipari forradalom, az egyik legjobb brit zenekar minden idők mesés vásárlás, felejthetetlen éjszakai élet, fantasztikus éttermek és egy teljesen egyedi keveréke a modern és gótikus építészet. Könnyű szállíthatóság Manchester egy kompakt város, ezáltal a közlekedés körül egyszerűen az egyik legjobb tömegközlekedési szolgáltatások az Egyesült Királyságban.

A multikultúrális Capital Manchester egyik legbarátságosabb városok az Egyesült Királyságban, amely egyesíti Észak-báját és a vibráló multikulturális légkör. A remek helyen, a brit Manchester helyen azt jelenti, hogy a nagyobb városok és látnivalók - Liverpool, Leeds, York, Észak-Wales és a Lake District kevesebb, mint egy óra és fél távol, ami kirándulások és a hétvégi látogatók könnyű és egyszerű.

Percre a reptéri buszok Manchester repülőtér mindössze 20 perces vonatútra a városközponttól és a Liverpool repülőtér kevesebb mint egy óra alatt elérhető.

KÉPES Manchester gondoskodik skáláját kínálja a szállás, hogy megfeleljen a követelményeknek és a költségvetést!

Vendéglátó

Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy megtapasztalják az élet egy igazi angol család. Élet egy angol család azt jelenti, hogy van egy igazi angol merülő élmény, amit kap a lehetőséget, hogy a gyakorlatban a nyelvi készségek anyanyelvi órákon kívül.

Minden Vendéglátó család teljesen átvilágították, és át kell mennie egy kiterjedt interjú folyamatát. Abban ARRA Manchester mi csak a fogadó családok, akik rengeteg tapasztalatot otthont nemzetközi diákok számára. Töltünk sok időt illő hallgatók a jogot a fogadó család, hogy biztosítsa a diákok a legjobb tartózkodás lehetséges.

Vendéglátó van két kategóriába sorolhatók - standard és executive - és elérhető a teljes vagy félpanziós ellátással.

Student Residence

Ez ideális azok számára, akik szeretnének élni egy fiatal és lendületes környezet más diákokkal. A kollégiumok található, közel a város központjában, így könnyű eljutni az iskolába. Ez a szállás típusát kiváló ár-érték arány, mivel a diákok közel számos szolgáltatást és mentheti a szállítási költséggel.

Kollégiumok ideális azok számára, akik szeretnék, hogy némi szabadságot, ahogy jönnek-mennek, ahogy tetszik, és azt is lehetősége van arra, hogy főzzön magának. Élet egy szálló kiválóan alkalmas emberek, akik szeretnek szocializálódnak, mint akkor általában együtt élni 5-6 más emberek, és nagyon gyakran lesznek szerte a világon, így él egy valóban nemzetközi környezetben!

Kollégiumok saját hálószoba fürdőszobával és közös konyha és a nappali.

Diák Apartman

KÉPES Manchester az egyetlen angol nyelv akadémia Manchesterben, hogy képes legyen kínál diákjainak kizárólagos használatára egy diák lakásban. Az apartman található, 20 percre az iskola, és három kétágyas szoba, közös fürdőszobával és konyhával. A közelmúltban felújított, a lakás rendkívül kedvező lehetőség a diákok jönnek, hogy tanulmányozza az ABLE Manchester.

Ez a lakás csak elfoglalt ARRA Manchester diákok így megismerjük a lakótárs, mielőtt megérkezik - mi is próbáljuk egy vegyes nemzetiségű a lakásban, így beszélhetünk csak angolul otthon. Ez ideális azoknak, akik keresik a kedvező árú alternatíva, de szeretné, hogy a biztonsági bérleti megbízható forrásból származnak. A lakás tulajdonosa ARRA Manchester így lehet bérelni mind a hosszú távú és rövid távon.

Privát bérlés

Ha Ön tervezi, hogy maradjon a Manchester hosszabb ideig (azaz több mint hat hónapig), vagy ha élni akarsz egy barát vagy partner, akkor egy magán-kölcsönzés lehet a válasz. Sok lehetőség áll rendelkezésre, hogy megfeleljen minden követelménynek és a költségvetés. KÉPES Manchester tud segítséget nyújt és tanácsot azoknak, akik bérelni egy ház vagy lakás egy privát bérbeadó. Csak jelezzék a foglalás során. Szállodák és szálló Mint egy nagy város, van számos hotel és hostel is elérhető, a hosszú és rövid távon. Manchester belvárosában van egy széles körű szállást, hogy megfeleljen mindenkinek - a luxus, az üzleti és pénzügyi, és már több, mint boldog, hogy tanácsot és foglaljon szállodai tartózkodás részeként a tanulmány csomagot. Van egy nagy szálló közel van az iskolához, ahol privát szobák és ágyak alvás lehet bérelni egy rövid időre.

Helyszínek

Manchester

ABLE Manchester

Address
ABLE Manchester
1st Floor
Swan Buildings
Swan Street

M4 5JW Manchester, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 161 637 3062