Abbey College Cambridge

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 300 diák 30 országban tanulni velünk. Ezek egyesül egy ambíció, hogy belépjen az egyik legnépszerűbb egyetem az Egyesült Királyságban. Diákjaink és vele együtt a jól képzett, profi személyzet, forma egy egyetemi közösség, amely elkötelezett a kiemelkedő eredmény mindenki számára.

Diákjaink beszélnek az egyetemi környezet iránt, mint egy család. Az első naptól kezdve úgy készülnek, hogy úgy érzi, nagyon szívesen és azon kívül is az órákat. A mi elhelyezés azok új barátokat virulnak valóban befogadó nemzetközi környezetben.

Diákjaink "múlttal önmagáért beszél, és azok eredményének létre munkatársunk, mint az egyik legjobb az Egyesült Királyságban. 2015-ben a mi szintű hallgatók értek el A / B pass aránya 82%, és még lenyűgöző, egy A -A pass aránya 61%.

A helyszín a város Cambridge egy fúzió a mindennapi és rendkívüli. Ez egy olyan város, amely formálta a történelem és továbbra is, hogy a bélyegét a jövőnket.

Történetünk

Mivel Alapítványunk 1994 Abbey College Cambridge vált az egyik legjobb hatodik forma főiskolák nemzetközi diákok az Egyesült Királyságban.

Az általunk kifejlesztett és fenntartott kiváló eredményeket tudományos siker. Diákjaink "kivételes szintű megfelelési arányok azt jelenti, hogy már évek óta következetesen tetején elhelyezett főiskolai rangsorok 1997 óta.

Egyetemi közösségnek jelentősen nőtt ez idő alatt, és most már 340 diák több mint 30 országban, akik tanítják, és támogatja a 90 személyzet tagjai.

Ez alatt a növekedés az oktatási ethosz még nagyon világos: kimagasló mindenki számára. Oktatási ajánlat megváltozott 1994 óta, attól eredetileg tervezett szinten átvéve a diákok most, hogy egy érettségi, alapítvány és egy főiskolai szintű szakosodott igényeinek kielégítésére a nemzetközi diákoknak.

A főiskola neveznek ki egy "Kiváló iskola" a brit iskolai felügyelőség OFSTED eredményeként elérése a legmagasabb fokozat mind a 12 alkotott, tanítás és étkezési minőségű a főiskolán.

2016 júliusáig vállalkoztunk egy új szakasz a fejlesztési mozgatásával egy új egyetlen helyen, a célra épített campus. Az új egyetemi campus úgy lett kialakítva, a személyzet Abbey College Cambridge tökéletesen illeszkedik az igényeihez diákjaink.

Abbey College Cambridge alkotó főiskola apátság DLD Group főiskolák, ami viszont része az Alpha Plus Group.

Szállás

Tól szeptember 2016 Full Board szoba lesz elérhető a helyszínen végezzük az új campus. Ez beszállás szállás lesz ismert "Abbey House" és ki fogja egészíteni a meglévő szálláshelyek rendelkezés.

Főbb jellemzői az Abbey House szállás tartalmazza:

120 tágas fürdőszobás egyágyas szoba a diákok 13 évnél idősebb Egészséges és finom reggeli, ebéd és vacsora ételeket szolgálnak fel a campus menza, széles választéka ételek várják A campus kávé és snack bár Ofsted "kiemelkedő" eddig beszállás rendelkezés Wifi hozzáférés az egész (tartalmazza az üdülési díjat) Kijelölt férfi és női elhelyezés padlók Közös szoba és közös helyiségek, konyhával A helyszínen a biztonsági nap 24 órájában, a hét 7 napján Kulcs-kártya hozzáférés azt jelenti, hogy az elhelyezés emelet csak úgy érheti el a diákok, akik élnek velük

Egyetemi élet

Diákjaink megszerezzék a legjobb tanulmányi eredményeket. Elérjük ezt a szigorú, de az informális oktatás, kis létszámú csoportok, gyakori ellenőrzés és a szakértő tanárok, akik a mindegyikének érdekeit diákjaink a középpontjában mindent csinálnak.

Meggyőződésünk, hogy a diákok, bármilyen korú, nagy dolgokat elérni a saját intelligencia, a képzelet és a kezdeményezés. De azt is gondolom, hogy mi a szerepe, hogy megteremtse a szerkezeteket, amelyekben ez megtörténhet.

A diákok elérjék kiemelkedő eredményeket, mert a tanárok törődnek a jólét és a haladás. Úgy segítsen nekik a bizalmat és a fegyelem és a motiváció szükséges átalakítani, hogy erőfeszítéseket eredményeket.

Személyes oktatók felügyelete tudományos haladás; azok megfelelnek a hallgatók az általuk gondozott minden héten.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapítás Éve » Megjelenítés Előkészítő Év » Megjelenítés Oklevelek » Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapítás Éve

Nemzetközi Alapítvány programja

Campus Nappali 1 év September 2019 Egyesült Királyság Cambridge

Kínálunk diákok három Alapítvány vezető utak, hogy felkészítse őket, hogy tanulmányozza a brit egyetemeken. Minden 3 útvonalat a diákok teljes Core Skills modulok matematika, informatika, Prezentáció, kutatási képességek, és az angol tudományos célokra. [+]

Kínálunk diákok három Alapítvány vezető utak, hogy felkészítse őket, hogy tanulmányozza a brit egyetemeken.

Minden 3 útvonalat a diákok teljes Core Skills modulok matematika, informatika, Prezentáció, kutatási képességek, és az angol tudományos célokra.

Mindhárom útvonal célja, hogy a diákok felkészültsége a legfontosabb fogalmak és elméletek találkozni fognak során alapképzésben.

A Üzlet, Közgazdaságtan és Számviteli alapítvány útvonal magában foglalja a számviteli, üzleti tanulmányok, közgazdaságtan és matematika a vállalkozások számára. Lesz fejleszteni kritikai megértésével szervezetek, a piacok, a verseny és a hozzáadott érték. Tipikus egyetemi kurzusok elérhető ez az irányvonal tartalmazza Pénzügyi és Számviteli, közgazdaságtan, üzleti menedzsment, nemzetközi üzleti, banki és marketing.... [-]


Előkészítő Év

A-szintű tanfolyam

Campus Nappali 18 - 24 hónapok September 2019 Egyesült Királyság Cambridge

A A-szintű képzés tanított több mint 18 hónap, illetve két év. A két év során szeptemberben kezdődik, és a 18 hónapos tanfolyam indul januárban. Hallgatók négy személynél az első évben, és három vagy négy személynél a második évben. [+]

A A-szintű képzés tanított több mint 18 hónap, illetve két év. A két év során szeptemberben kezdődik, és a 18 hónapos tanfolyam indul januárban. Hallgatók négy személynél az első évben, és három vagy négy személynél a második évben. A diákok IELTS (vagy azzal egyenértékű) az alábbi 6.5 is angolul tanulni tudományos célokra első évében az A-szint vizsgálat.

Tantárgyak:

művészet és dizájn biológia üzleti tanulmányok kémia közgazdaságtan Angol Irodalom történelem Matematika és további matematika Modern Idegen nyelvek pszichológia

A-Level Belépési követelmények

Természetesen Start Date és hossza: szeptember (2 év), január (18 hónap) Angol szint (minimum): IELTS 5.5 (vagy azzal egyenértékű) Életkor: 16 - 19 év belépéskor Minősítés: 5 GCSE halad fokozatba C vagy ezzel egyenértékű ... [-]

Oklevél

GCSE természetesen

Campus Nappali 1 - 2 év September 2019 Egyesült Királyság Cambridge

A Abbey College Cambridge GCSE program tanítják időszakon keresztül egy év, két év, és 2017. január tizennyolc hónap. A diák érettségi eredmények rangsorban következetesen jóval meghaladta az Egyesült Királyság átlagától. [+]

A Abbey College Cambridge GCSE program tanítják időszakon keresztül egy év, két év, és 2017. január tizennyolc hónap. A diák érettségi eredmények rangsorban következetesen jóval meghaladta az Egyesült Királyság átlagától.

GCSEs jelentik az első lépést a felé vezető úton egy brit egyetemen. Az egy és két év érettségi kurzusokat egyaránt indul szeptemberben. A tizennyolc hónapos érettségi tanfolyam indul a január 2017.

Kétéves GCSE Tanfolyamok

művészet és dizájn biológia üzleti tanulmányok kémia közgazdaságtan Angol nyelv (1. vagy 2. nyelv) történelem matematika Fizika

Alanyok száma

... [-]

Tanfolyamok

Academic English

Campus Nappali Részidős August 2019 Egyesült Királyság Cambridge

Kínálunk egy sor Academic English kurzusok alapján a tanulók egyéni szükségleteinek és törekvéseinek. [+]

Kínálunk egy sor Academic English kurzusok alapján a tanulók egyéni szükségleteinek és törekvéseinek.

Mi Academic English?

Angol az elsődleges globális üzleti nyelv, a tudományos élet és a nemzetközi kapcsolatok, ez a globális lingua franca. A szintű képzés Abbey College Cambridge és az Egyesült Királyságban tanítani angol nyelven, akkor is az oktatás nyelve a kurzusokat, hogy akkor megy tanulni az egyetemen.

Miért érdemes Academic English?

Míg az általános előnyöket elsajátítása angol nyelven hozza hatalmas, ha az elsődleges cél az, hogy fogadják be a kiválasztott egyetem az Egyesült Királyságban vagy más angol nyelvű országok, akkor köteles bizonyítani bizonyos szintű angol nyelv ismeretét. Ezt általában mutatja a pontszám egy elismert angol nyelvi teszt, mint a IELTS.... [-]


Videók

Why study at Abbey College Cambridge?