Abbey College Manchester

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Mi egy nem szelektív, közös oktatási, független főiskolai szívében Manchester városközpontjától. A legtöbb 220 diák tanul az A-szintet, GCSEs vagy a Nemzetközi Alapítvány Program. A mi barátságos, biztonságos, támogató környezetben a diákok elérjék céljaikat, és sikeresen lépni a választott egyetemre. Európában is egyedülálló alternatívát a hagyományos iskolák rugalmas programok és személyre szabott tanulási miközben erős tudományos szellemiség.

Történetünk

Abbey College Manchester 1990-ben alakult, és része az Alpha Plus Group független iskolák és kollégiumok.

Abbey College Manchester most ünnepli fennállásának 25. évfordulóját alatt 2015 és a kifejlesztett egy erős hírnevét a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten a magas színvonalú oktatás, kis létszámú osztályok és erős oktató támogatási rendszer.

A különböző tanfolyamok, hogy megfeleljen az igényeinek egyes diákoknak kínált: Két év A-szintek; Egy év intenzív javítóvizsga A-szintek; Egy év Üzleti Btec; Egy és két év International Foundation Program (Business and Engineering) és egy év GCSEs.

A főiskola található egy modern öt emeletes épület szívében Manchester városközpontjától. Minden tanterem, lakosztályok és laboratóriumok jól felszereltek és forrásokkal, és egy oktatási és tanulási környezet, hogy a tanulók teljesítsék törekvéseit.

Berendezések

Abbey College Manchester egy sor modern eszközök és források segítségével kiváló minőségű tanítás a diákok.

Minden tantermek részesülnek state-of-the-art létesítmények, a korszerű technológiákat, többek között interaktív tábla, laptop és érintőképernyők. Minden osztály fel van szerelve speciális szobák és tankönyvek biztosítunk minden kurzus.

A diákok saját személyi számítógép bejelentkezést és hozzáférést biztosít a hallgató megosztott meghajtón, ahol a tanítás források tárolva vannak. Gyakorlati munka és vizsgálat központi tanítása a biológia, kémia és a fizika, és így az egyes tantárgyak tanítják a modern, testspecifikus laboratórium. Minden szoba felszerelt a legmagasabb szintű, és jól fel van szerelve, hogy a szállítás a széles körű kísérletek és bemutatók ösztönzése tanulásnak.

A kreativitás virágzik a kollégiumon belül Art & Design and Photography tanított elkötelezett, jól felszerelt szobákkal. A diákok arra ösztönzik, hogy kifejezzék magukat módszerekkel terjedő 3D modellezés, a textilipar, a szobrászat és a fényképezés, valamint a hagyományos festészet és a rajz. Van is egy sötét szobába, ahol képeket lehet erősíteni és fejleszteni a diákok. Egy nagy tanulmány központ áll rendelkezésre, mint egy néma és felügyelt kutatási területen. Itt, a diákok használhatják a saját vagy főiskolai laptop személyes munka. Van vezeték nélküli kapcsolat elérhető itt és szerte a főiskolán.

Tanítás és tanulás

Tanítás és tanulás szigorú miközben kreatív és fogékony a tanulók egyéni igény.

Kis osztályok

Úgy véljük, hogy a kis osztályok és a magas színvonalú oktatás a kulcs a sikerhez. Ez a megközelítés nagyon személyes, és azt jelenti, hogy a diákok összpontosított a tanulmányok és kapnak sok figyelmet a tanárok, hogy maximalizálja elérését, és megfelelnek a potenciális. Mellett kis létszámú csoportok tudjuk támogatni a barátságos környezet, amelynek nincs egységes politika létrehozására kapcsolatokat, ahol mindenki az első név feltételek.

Szakértő tanárok

Elkötelezett tanárok kiválóan ismerik alattvalóik és a műszaki jellemzők és a vizsgáztatók a fő vizsgálati lapok vannak jó helyzetben, hogy iránymutatást és támogatást a fejlődő vizsgálat technikával. Tanárok lebontják tárgyak kezelhető részekre, így a hallgatók a munka könnyebben felé fokozat szükséges. A diákok készítik alaposan nyilvános vizsgálatok és erősítés fontos tanulási készségek.

Tanulás az egyetemen

Minden diák menetrenddel, felügyelt tanulmány épített programokat. Tanulmányunkban központjában a diákok dolgoznak csendben, és ez építi a kultúrát a koncentráció és a tisztelet a tanulási mások szükségleteire.

Értékelés és monitoring eljárás

Kis osztálylétszám jelent a tanárok több időt tölthet értékelésekor minden tanuló munkáját, és így a szóbeli és írásbeli visszajelzést a 1-1 alapján. Tanárok értékeli tanulói erőfeszítés és elérését gyakran. Jelentéseket küldenek haza minden félév, és egy olyan írásos észrevételek és adatok kiterjedő részvétel, egyetemi végzettség és a hallgatói erőfeszítést mind az osztályteremben, és a saját idejében. A diákok és a tanárok tükrözik a jelenlegi munka és színvonal azáltal célokat olyan területeken, mint a tantárgyi tudás, időgazdálkodás, revízió technikák és a haladás a tanfolyam. Ez viszont bizalmat épít, és felveti szabványoknak.

Részvétel

Részvételt figyelemmel kísérik a napi bejegyzés és az elején minden óra. A szülők / gyámok a kapcsolatot, ha a tanuló nincs jelen az osztályban.

Helyszínek

Manchester

Abbey College Manchester

Address
5-7 Cheapside
Off King Street

M2 4WG Manchester, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 161 817 2700