Hivatalos Leírás

Mi egy nem szelektív, közös oktatási, független főiskolai szívében Manchester városközpontjától. A legtöbb 220 diák tanul az A-szintet, GCSEs vagy a Nemzetközi Alapítvány Program. A mi barátságos, biztonságos, támogató környezetben a diákok elérjék céljaikat, és sikeresen lépni a választott egyetemre. Európában is egyedülálló alternatívát a hagyományos iskolák rugalmas programok és személyre szabott tanulási miközben erős tudományos szellemiség.

Történetünk

Abbey College Manchester 1990-ben alakult, és része az Alpha Plus Group független iskolák és kollégiumok.

Abbey College Manchester most ünnepli fennállásának 25. évfordulóját alatt 2015 és a kifejlesztett egy erős hírnevét a helyi, nemzeti és nemzetközi szinten a magas színvonalú oktatás, kis létszámú osztályok és erős oktató támogatási rendszer.

A különböző tanfolyamok, hogy megfeleljen az igényeinek egyes diákoknak kínált: Két év A-szintek; Egy év intenzív javítóvizsga A-szintek; Egy év Üzleti Btec; Egy és két év International Foundation Program (Business and Engineering) és egy év GCSEs.

A főiskola található egy modern öt emeletes épület szívében Manchester városközpontjától. Minden tanterem, lakosztályok és laboratóriumok jól felszereltek és forrásokkal, és egy oktatási és tanulási környezet, hogy a tanulók teljesítsék törekvéseit.

Berendezések

Abbey College Manchester egy sor modern eszközök és források segítségével kiváló minőségű tanítás a diákok.

Minden tantermek részesülnek state-of-the-art létesítmények, a korszerű technológiákat, többek között interaktív tábla, laptop és érintőképernyők. Minden osztály fel van szerelve speciális szobák és tankönyvek biztosítunk minden kurzus.

A diákok saját személyi számítógép bejelentkezést és hozzáférést biztosít a hallgató megosztott meghajtón, ahol a tanítás források tárolva vannak. Gyakorlati munka és vizsgálat központi tanítása a biológia, kémia és a fizika, és így az egyes tantárgyak tanítják a modern, testspecifikus laboratórium. Minden szoba felszerelt a legmagasabb szintű, és jól fel van szerelve, hogy a szállítás a széles körű kísérletek és bemutatók ösztönzése tanulásnak.

A kreativitás virágzik a kollégiumon belül Art & Design and Photography tanított elkötelezett, jól felszerelt szobákkal. A diákok arra ösztönzik, hogy kifejezzék magukat módszerekkel terjedő 3D modellezés, a textilipar, a szobrászat és a fényképezés, valamint a hagyományos festészet és a rajz. Van is egy sötét szobába, ahol képeket lehet erősíteni és fejleszteni a diákok. Egy nagy tanulmány központ áll rendelkezésre, mint egy néma és felügyelt kutatási területen. Itt, a diákok használhatják a saját vagy főiskolai laptop személyes munka. Van vezeték nélküli kapcsolat elérhető itt és szerte a főiskolán.

Tanítás és tanulás

Tanítás és tanulás szigorú miközben kreatív és fogékony a tanulók egyéni igény.

Kis osztályok

Úgy véljük, hogy a kis osztályok és a magas színvonalú oktatás a kulcs a sikerhez. Ez a megközelítés nagyon személyes, és azt jelenti, hogy a diákok összpontosított a tanulmányok és kapnak sok figyelmet a tanárok, hogy maximalizálja elérését, és megfelelnek a potenciális. Mellett kis létszámú csoportok tudjuk támogatni a barátságos környezet, amelynek nincs egységes politika létrehozására kapcsolatokat, ahol mindenki az első név feltételek.

Szakértő tanárok

Elkötelezett tanárok kiválóan ismerik alattvalóik és a műszaki jellemzők és a vizsgáztatók a fő vizsgálati lapok vannak jó helyzetben, hogy iránymutatást és támogatást a fejlődő vizsgálat technikával. Tanárok lebontják tárgyak kezelhető részekre, így a hallgatók a munka könnyebben felé fokozat szükséges. A diákok készítik alaposan nyilvános vizsgálatok és erősítés fontos tanulási készségek.

Tanulás az egyetemen

Minden diák menetrenddel, felügyelt tanulmány épített programokat. Tanulmányunkban központjában a diákok dolgoznak csendben, és ez építi a kultúrát a koncentráció és a tisztelet a tanulási mások szükségleteire.

Értékelés és monitoring eljárás

Kis osztálylétszám jelent a tanárok több időt tölthet értékelésekor minden tanuló munkáját, és így a szóbeli és írásbeli visszajelzést a 1-1 alapján. Tanárok értékeli tanulói erőfeszítés és elérését gyakran. Jelentéseket küldenek haza minden félév, és egy olyan írásos észrevételek és adatok kiterjedő részvétel, egyetemi végzettség és a hallgatói erőfeszítést mind az osztályteremben, és a saját idejében. A diákok és a tanárok tükrözik a jelenlegi munka és színvonal azáltal célokat olyan területeken, mint a tantárgyi tudás, időgazdálkodás, revízió technikák és a haladás a tanfolyam. Ez viszont bizalmat épít, és felveti szabványoknak.

Részvétel

Részvételt figyelemmel kísérik a napi bejegyzés és az elején minden óra. A szülők / gyámok a kapcsolatot, ha a tanuló nincs jelen az osztályban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

A-levels

Abbey College Manchester

Több mint 130 diák a hatodik formában, akiknek a többsége szed három vagy négy A-szintek a két éves program AS és A2. Entry függ kielégítő érettségi fokozat általában töb ... [+]

Több mint 130 diák a hatodik formában, akiknek a többsége szed három vagy négy A-szintek a két éves program AS és A2. Entry függ kielégítő érettségi fokozat általában többek között egy sor A *, A, B és C fokozat együtt jó referencia az előző iskola.

Ha tanult AS szintek máshol, és szeretnék, hogy csatlakozzon hozzánk A2 szintek, adunk a legjobb tanácsot, mely kurzusokat venni. Néha szükség lehet átvinni vizsgálat táblák. Ez általában egy egyszerű feladat, és mi is tanácsot tovább ebben a kérdésben. A főiskola tapasztalattal rendelkezik sikeresen lehetővé teszi a hallgatók "átmenet a felső hatodik évben.

Egyes nemzetközi diákok, akiknek angol készségek ítélik nem egészen szinten kell végeznie a két év A-Level program három éves A-Level lehetőség jelenleg. Ez vállalt kissé lassabban a hagyományos Kétéves program.... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Alapítás Éve

Abbey College Manchester

Ez egy teljes munkaidős kurzus célja, hogy felkészítse a tanulókat a nemzetközi közvetlen belépés a legtöbb brit egyetemeken. Ezek az egyetemek közé Bristol, Bath, Manche ... [+]

Ez egy teljes munkaidős kurzus célja, hogy felkészítse a tanulókat a nemzetközi közvetlen belépés a legtöbb brit egyetemeken. Ezek az egyetemek közé Bristol, Bath, Manchester, Sheffield, Leeds, Birmingham, Aston, Nottingham, York, Southampton, University College London, Salford és Mária. Ez általában szállított több mint egy év alatt. Ugyanakkor azt is el kell végezni több mint 18 hónap, vagy két éven belül azok a diákok, akik megfelelnek lassabb ütemben, vagy korábban nem tanult egyenértékű Level 3 (azaz A-Level) előtt.

Ez teljes mértékben által akkreditált NCFE összhangban UK Visa bevándorlási (UKVI) követelményeknek.

Utak

A diákok választhatnak a négy utak, amelyek mindegyike az alapvető készségek és útvonal speciális modulok:... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Abbey College Manchester

A főiskola egyedülálló és rendkívül sikeres egyéves GCSE program a diákok, akik szeretnék átadni közepén GCSE a 11. évben. A diákok képesek akár 6 alanyok és a tanfolyam ... [+]

A főiskola egyedülálló és rendkívül sikeres egyéves GCSE program a diákok, akik szeretnék átadni közepén GCSE a 11. évben. A diákok képesek akár 6 alanyok és a tanfolyam szállítják teljes egészében egy év alatt. Várható, hogy normális körülmények között a diákok fogják 16 éven aluli szeptember 1-jén, az év, illetve a tervezett tanulmány.

A diákok egy alap szoba és egy elkötelezett és tapasztalt vezetője éve, hogy felügyelje a sikeres befejezése során. A diákok a kötelező iskolai korú menetrenddel Személyes, szociális és egészségügyi oktatás (PSHE) és a sport.

Befejezésekor a GCSEs sok diák meghívást a két év A programok előtt.... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Abbey College Manchester

Angol az elsődleges globális üzleti nyelv, a tudományos élet és a nemzetközi kapcsolatok, ez a globális lingua franca. A szintű képzés Abbey College Cambridge és az Egyes ... [+]

Mi Academic English?

Angol az elsődleges globális üzleti nyelv, a tudományos élet és a nemzetközi kapcsolatok, ez a globális lingua franca. A szintű képzés Abbey College Cambridge és az Egyesült Királyságban tanítani angol nyelven, akkor is az oktatás nyelve a kurzusokat, hogy akkor megy tanulni az egyetemen.

Miért érdemes Academic English?

Míg az általános előnyöket elsajátítása angol nyelven hozza hatalmas, ha az elsődleges cél az, hogy fogadják be a kiválasztott egyetem az Egyesült Királyságban vagy más angol nyelvű országok, akkor köteles bizonyítani bizonyos szintű angol nyelv ismeretét. Ezt általában mutatja a pontszám egy elismert angol nyelvi teszt, mint a IELTS.... [-]

Egyesült Királyság Manchester
Augusztus 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul

Abbey College Manchester - The Gold Standard in Education