Abbey Road Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ÜDVÖZÖLJÜK Abbey Road INTÉZET.

Abbey Road Institute a képzés alapja a következő generációs zenei producerek és hangmérnökök.

Hasznosításával szakértelem és innováció létre Abbey Road Studios és együttműködik a szakértők az iparban tanítunk szakmai egyéves Advanced Diploma in Music Production & Sound Engineering.

Szorosan együttműködünk a mérnökök és a gyártók, hogy hozzon létre egy széles, kezét és élvonalbeli tananyag. Ez felkészíti a diákokat, hogy indítson a karrier a zeneiparban, mint egyedi, mint ők. Mi egyesíti a diákok és csapatunk a zene szeretete és a szenvedély, hogy hozzon létre.

Kimetszett ÖN zenei produkcióra és hangtechnika karrier Egyesült Államokban.

A diákok megtanulják, kreatív élvonalbeli gyártók, műszaki szakemberek, üzletemberek, és megalapozott és tapasztalt nevek szerte a zeneiparban. Úgy dönt, hogy tanulmányozza az Abbey Road Intézet egy életet megváltoztató döntést, és egyszer az élettartam tapasztalat.

A diplomások a jövőben a zene és a zeneipar.

A belenézel a stúdió

A zászlóshajó iskola, az Abbey Road Institute londoni székhelyű Abbey Road Studios Észak-Nyugat-Londonban, szeptemberben indított 2015-ig. Az iskola integrálódik az Abbey Road Studios épületétől, és a diákok egy dedikált oktatási tér és testre szabott stúdióval dolgozni a hét 7 napján. Büszkék vagyunk arra, hogy a fogadó iskolánk egy dinamikus tanítási teret, amely támogatja az összes területen a kurzus. Majd dolgozni felső tartományban, ipari szabvány gépek a profi stúdió.

Áttekintés a tér

Az egész természetesen akkor is hozzáférést biztosít mind a tanítási és kereskedelmi stúdió különböző szakaszaiban, attól függően, hogy a modulok éppen dolgozik. A célra épített létesítmények: egy élő felvétel helyét és szakmai szabványos vezérlő helyiség, két termelési szoba, egy keverő terem és előadótermek egyedi munkaállomások.

A hallgatók férhetnek hozzá az intézet stúdióban egyaránt része az ütemezett oktatás, valamint az órákon kívül időt függetlenül irányított felvétel, a termelés és keverés. Minden hallgató hozzáfér egy hatalmas számítógépes munkaállomás áll rendelkezésre előtt, alatt és után osztály.

Meg lehet kezdeni a projekt a stúdióban, és folytatja a felvételt, szerkesztés és keverés a tanteremben munkaállomások vagy termelési lakosztályokat vagy keverési szoba. Abbey Road Intézet hallgatói lehet benne, hogy a tanulás a legjobb ipari szabvány berendezés az osztályban, és stúdióban. A stúdiók a legkülönbözőbb szoftver és hardver, amely lehetővé teszi különböző hibrid set-up, amely egyaránt praktikus és használható a mai audio termelési környezetben.

Gyakorlati idő álljon rendelkezésre, egyedi alapon és teljes mértékben felügyeli a képzett személyzet. Gyakorlati foglalhatók a diákok heti vagy havi rendszerességgel üzemelési ideje alatt az intézet. Nincs korlátozva, hogy mennyi a gyakorlati idő a tanuló tud foglalni alatt / ő természetesen, kizárólag a készlet erejéig.

Helyszínek

London

Abbey Road Institute

Address
Abbey Road Institute London
Abbey Road Studio
3 Abbey Road

NW8 9AY London, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 20 7266 7397