Hivatalos Leírás

Mintegy Accent International

Accent International

Executive és Szakképzési

Accent egy kis, speciális szervezet. Bár dolgozunk a nagyvállalatok, hogy soha nem kell több, mint 25 tanfolyam résztvevői a mi tanfolyamok Bicton College. Ez szándékos, mert hisszük, hogy korlátozni kell az embereknek a száma, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy egy személyes, testre szabott szolgáltatást, és válaszoljon az igényeket a résztvevők.

A résztvevők érett felnőttek - vezetők és a szakemberek, akiknek szükségük van, hogy gyors haladás az egyes területeken.

A tanulmányi programok általában angol, üzleti angol vagy Specialist angol.

Általános angol lehetnek Socializing, Utazás, Általános Communications, tanulási célokra.

Üzleti angol nézd meg General Business Language vagy workfocused témák, mint a pénzügy, értékesítés, marketing, emberi erőforrások, termelési, logisztikai, stb

Specialist English megvizsgálni olyan területeken, mint számviteli, banki, építési, mérnöki, biztosítási, jogi, orvosi, Petroleum, gyógyszerészet, technológiák.

Különleges képességek az értekezletek, tárgyalások, előadások, jelentés-írás, az interkulturális tudatosság, konferenciákon.

Bevezetés

Accent 1988-ban alakult, mint egy speciális tanácsadó és angol nyelvi képzés szervezése a cégek, vezetők, menedzserek és szakemberek. Azóta már szorosan együttműködött a vállalati ügyfelek és magánszemélyek a világ minden tájáról, hogy a képzés megoldásokat nyelvi problémák, és segít nekik, hogy kihasználják a lehetőségeket, amelyek rendelkezésre állnak a globális piacon.

Angol kétségtelenül a nemzetközi kommunikáció nyelve az üzleti és szakmai világban. Cégek és magánszemélyek, akik hozzá English azok más képességek hirtelen képes elvégezni a nemzetközi - új piacok megnyitása, globalizálódó tevékenységekkel, ami igaz a kultúrák közötti kommunikáció, a tanulás más országok és javítása mind a vállalati kilátások és a karrier.

Accent dolgozik a következő területeken: speciális angol nyelvi képzés, a vállalati programok, teljes merítés tanfolyamok, tréning, tanfolyam design, egy-egy, kiscsoportos és kombinált képzési forma, speciális szemináriumok, szimulációk, igényfelmérés és tanácsadás.

FILOZÓFIA

A filozófia Accent lehet összefoglalni: „személyes, szakmai, minőségi képzést.”

Személyes - mert bár Accent működik nemzetközileg, a center kicsi, és a résztvevők száma korlátozott óvatosan. Ezáltal biztosítani tudjuk a személyes figyelem és formatervezés tanfolyama egyedi igényeknek megfelelően.

Szakmai - mert Accent használ képzett és tapasztalt oktatók, akik általában képzettséggel és tapasztalattal a speciális területeken, mint az üzleti, pénzügyi, tudományos és informatikai - amellett, hogy a nyelvoktatás képesítést.

Minőség - mert Accent elkötelezett a minőség - a képzés, az anyagokban, a mi létesítmények, a szállás és az ügyfél-vállalat kapcsolatok. Hisszük, hogy minden része a képzési program egyaránt fontos - a kapcsolatfelvételtől a végső jelentést.

Gyakorlat - mert Accent használják dolgozó üzletemberek, cégek és szakemberek. Minden szolgáltatás alapulnak képzési módszereket, nem tanít. A légkör egy Accent természetesen teljesen más, mint egy iskola - a megközelítés, a kapcsolatok és a környezet alkalmas komoly, érett felnőttek szakmai szükségességét angol.

A minőség garanciája

Accent elismerten hatékony a British Council - amely rendszeresen ellenőrzi minket, és gondoskodik arról, hogy a magas színvonalú továbbra is teljesülnek. Accent is tagja az angol UK, amely a szakmai szervezet az angol nyelv Ipari és biztosít egy másik minőségű monitort. Végül tagjai vagyunk BusinessEnglishUK ami a szakember szervezet üzleti angol szolgáltatók.

Ezek az elismert garanciát a minőség.

Az igazi garancia, azonban az ügyfeleink elégedettsége és természetesen a résztvevők, az időt dolgoztunk együtt a vállalatok és a résztvevők, akik visszatérnek több képzés Accent.

A Fókuszban a képzés Excellence

Accent-ben alapította egy edző - és a kiváló képzés középpontjában a szervezet. Csapatunk az oktatók erősen támogatja a irodai személyzet, amely biztosítja az infrastruktúrát és a platform az edzőink, hogy magas színvonalú programokat minden tanfolyam résztvevője.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Accent International

Bizonyos nyelvet sajátos szükségleteit ... [+]

Bizonyos nyelvet sajátos szükségleteit

Két hetes programok

Angol Medicine

Az orvosok és orvostanhallgatók, ez persze úgy néz ki a nyelvet az általános és speciális területei Medicine. General Practice, a szakterületek, például onkológiai, bőrgyógyászati, nőgyógyászati, szülészeti, Cardiac-, Thoracic-, ENT- és Neuro, műtét és sok más műszaki, összetett és érzékeny nyelvi területeken.

Angol törvény

Az ügyvédek, közjegyzők, ügyvédek és Joghallgatók, a szakember angol törvény egy összetett, de szükséges készség. Függetlenül attól, hogy a hangsúly a polgári, büntető, Company, Család, Chancery, International Fiscal Nyilvános vagy az emberi jogok, a tanfolyam segít az adott nyelvet és készségek szükségesek. ... [-]

Egyesült Királyság Kelet-Budleigh
Angol
Nappali
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Accent International

Úgy tervezték, hogy az Ön igényeinek. Szakterületek tól Z-ig. ... [+]

Úgy tervezték, hogy az Ön igényeinek. Szakterületek tól Z-ig.

Egyedi Intenzív tanfolyamok

Egyedi intenzív kurzusok, hogy a leginkább személyes, személyre szabott és egyedi tervezésű programok angol nyelvű képzését Accent.

Tanfolyam tartalom

A tananyagot az egyes programok pontosan mi a tanfolyam résztvevője akar! Az oktatók tanácsot ad, de a végén, a döntés a résztvevő. Egy ndil.idual program, akkor tanulni mind általános, valamint szakember angolul. Általános angol lehetnek munka pontosságát és folyékonyan beszél, hallgat, olvasás és írás, vagy ezek közül bármelyik. Meg lehet összpontosítani kommunikatív képesség, vagy lehet koncentrálni pontosságot megértés, vagy olvasás angolul egyéni igényeinek. Specialist English is eiclude különböző munkaterületek - minden területen az üzleti, például, vagy szakmai területeken, mint a gyógyászat, jog, reklám, gyógyszeripar, mérnöki, stb Ezen túlmenően, a munka konkrét ismeretek, mint a találkozók, tárgyalások. Előadások, telefonálni vagy jelentés Writi-ig lehet képezni az egyes tanfolyamok - részeként szélesebb terv vagy különös hangsúlyt az egyhetes programot. ... [-]

Egyesült Királyság Kelet-Budleigh
Angol
Nappali
Részidős oktatás
40 órák
Campus
Bővebben magyarul
Accent International

Úgy tervezték, hogy az Ön igényeinek. Szakterületek tól Z-ig. ... [+]

Úgy tervezték, hogy az Ön igényeinek. Szakterületek tól Z-ig.

Kis csoportos oktatás

Kiscsoportos tanfolyam minimum 2, maximum 4 résztvevő a hasonló szintű. Csoportok tenyésztett alapján kapott információk a jelentkezési lapot és a kezdeti igényfelmérés. Alkalmanként egy résztvevő számára telefonált, hogy ellenőrizze a szintet. Az értékelés során az első napon, a tanfolyam készítményt megerősíti vagy módosítja ezt a kurzus részét.

Kis csoport tantárgy tartalma

Kis csoport tanfolyamok lehet általános vagy üzleti angol. A terápia általában négy modulból épül fel - az első koncentrál Pontosság és így néz helyes használata nyelvtani és szókincs, a második pedig, értése - vagy receptív készségek -, segíti a par6cOants hogy javítsák hallgató és olvasó; A harmadik dimenzió a Tudás és képzést biztosít az ülések, telefonálás, társasági, prezentációk, stb és az utolsó elem ismételten hangsúlyozza közleményében és dolgozik a következő területeken: folyékonyan, kiejtés, intonáció és a bizalom. A tartalom minden kis csoport természetesen nem rögzített, azonban, és igazítani az igényeket a csoport tagjainak. Ez folyamatosan felülvizsgálják és szükség esetén felülvizsgálják.... [-]

Egyesült Királyság Kelet-Budleigh
Angol
Nappali
40 órák
Campus
Bővebben magyarul
Accent International

Úgy tervezték, hogy az Ön igényeinek. Szakterületek tól Z-ig. ... [+]

Úgy tervezték, hogy az Ön igényeinek. Szakterületek tól Z-ig.

A kombinált tanfolyamok

A kombinált kurzusok vegyes program néhány egyéni képzés és néhány kisebb csoportos oktatás.

Egyes elemei kombinált tanfolyamok

Ez a komponens összpontosít egyéni igények a tanfolyam résztvevője. Meg lehet orvosolni személyes nyelvtani problémák koncentrálni egyéni kiejtés vagy javítása folyékonyan, például. Ez az intenzív munka középpontjában különösebb szakértelem szükséges pl zenehallgatás, olvasás vagy írás. Végül meg lehet fordítani nagyon speciális angol - a pénzügy, marketing, jogi, műszaki, orvosi, stb A kombinált tanfolyamok, hogy egy sor egyéni képzési naponta. ... [-]

Egyesült Királyság Kelet-Budleigh
Angol
Nappali
40 órák
Campus
Bővebben magyarul
Accent International

A legtöbb ember tanfolyamon vegyenek részt Accent, mert szükség van angol a munkájukat. Abban Accent megkapjuk a férfiak és a nők nagyon sokféle vállalkozások és szakmák ... [+]

A legtöbb ember tanfolyamon vegyenek részt Accent, mert szükség van angol a munkájukat. Abban Accent megkapjuk a férfiak és a nők nagyon sokféle vállalkozások és szakmák - az Banking Pharmaceuticals, a mérnöki Medicine, honnan Insurance vasút, a Space Corporations az ügyvédek.

Tény, hogy a Automotive Industries zoológusok - szó szerint dolgozunk tól Z-ig Minden kurzus más és különleges, és bármely két pénzügyi vezetők, például különböző igényeket. Van azonban számos olyan szakterületek, amelyek úgy tűnik, hogy nagyobb a kereslet, mint mások, és ezt a betegtájékoztatót, hogy adjak egy ötlet azoknak. Ez a lista csak egy minta. Amint látni fogja a hátán a betegtájékoztatót, akkor általában egy speciális programot - függetlenül a konkrét igényeket.... [-]

Egyesült Királyság Kelet-Budleigh
Angol
Nappali
1 hét
Campus
Bővebben magyarul

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International