Airways Aviation

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A globális hálózat pilótaképzés Akadémiák, szimulátor / Assessment Centers és alapítványi iskolák Airways Aviation megalapozott, mivel a vezető nemzetközi repülési képzési szervezet.

Működő 15 helyszínen szerte Európában, a Közel-Keleten, Ázsiában és Ausztráliában, Airways Aviation nyújt a nemzetközi légitársaságok közvetlen hozzáférést biztosít a legképzettebb és legképzettebb kereskedelmi pilóták. Köszönhetően 30 éve világszínvonalú repülési képzési tapasztalattal, a szervezet tökéletesen elhelyezett támogatja a hazai és a nemzetközi hallgatók, és hogy megfeleljen a kereslet gyors növekedésének a kereskedelmi pilóták világszerte.

Kínálunk törekvő pilóták az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA), vagy polgári légi közlekedés biztonsági Hatóság (CASA) jóváhagyott képzési utak és használata partnerségek a légi közlekedési ágazatnak, hogy mi motivált végzett pilóták beköltözni légitársaság pályára.

Airways Aviation elkötelezett a magas színvonalú oktatási és tanulási eredmények, valamint a felejthetetlen élményt a földön és a levegőben. Mi teljesen felszerelt, erre a célra épített tantermek és diák-nak, és fenntartani egy világszínvonalú légiflotta, hogy a diákok és a személyzet repül biztonságosan és bizalommal.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Diplomák » Tanfolyamok megjelenítése » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Repülési Diploma (kereskedelmi pilóta engedély - repülőgép) - Aranypart, Ausztrália

Campus Nappali 52 hetek February 2019 Ausztrália Bilinga

Ausztráliában nemzetközi diákjainknak a repülés előtti leggyorsabb és legközvetlenebb útvonalat kínálják a repülés diplomája (kereskedelmi pilóta engedély - repülőgép) számára. Ezt az intenzív tanfolyamot a Polgári Repülési Biztonsági Hatóság (CASA) hagyja jóvá, és az iparral együtt tervezték annak biztosítása érdekében, hogy befejezése után felkészüljenek arra a készségekre és ismeretekre, amiket professzionális pilótaként kell repülnie. [+]

Ausztráliában nemzetközi diákjainknak a repülés előtti leggyorsabb és legközvetlenebb útvonalat kínálják a repülés diplomája (kereskedelmi pilóta engedély - repülőgép) számára. Ezt az intenzív tanfolyamot a Polgári Repülési Biztonsági Hatóság (CASA) hagyja jóvá, és az iparral együtt tervezték annak biztosítása érdekében, hogy befejezése után felkészüljenek arra a készségekre és ismeretekre, amiket professzionális pilótaként kell repülnie. A légiforgalmi oklevelekkel rendelkező pilóták (kereskedelmi pilóta engedély - repülőgép) a különböző ágazatokban - a mezőgazdaságtól és a turizmustól a légi megfigyelés és a személyszállításig - dolgoznak.... [-]


Tanfolyamok

EASA Modular Training - Légi közlekedési kísérleti engedély - Egyesült Királyság

Campus Részidős 85 - 90 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Oxford Spanyolország Huesca + 2 további

Airways Aviation EASA moduláris képzési lehetőségei rugalmas, részmunkaidős ATPL alternatívát nyújtanak a diákoknak a teljes munkaidős integrált tanfolyamhoz. Minden önálló tanfolyamot (vagy modult) bármikor vállalhat, amely megfelel neked, és készségek és képesítések építése közben. [+]

Airways Aviation EASA moduláris képzési lehetőségei rugalmas, részmunkaidős ATPL alternatívát nyújtanak a diákoknak a teljes munkaidős integrált tanfolyamhoz. Minden önálló tanfolyamot (vagy modult) bármikor vállalhat, amely megfelel neked, és készségek és képesítések építése közben.

KURZUSSZERKEZET1. FOLYAMAT - Private Pilot License (PPL) Strukturált órák építése Éjszakai minősítés

SPANYOLORSZÁG

A PPL engedéllyel rendelkezik, hogy a repülőgépet magáncélra használja. Legalább 45 órás repülést fogsz végrehajtani, emellett a CPL-nek meg kell kezdened a Strukturált Órák építését (150 óra repülés közben). Az Éjszakai minősítés egy fejlett repülési képzési besorolás a pilóták számára, hogy éjjel repüljenek. Ez a modul 4 órás dupla repülési időt és 1 órás önálló repülési időt tartalmaz.... [-]


Tanfolyam: EASA integrált pilóta-képzés - légi közlekedési pilóta engedély - Egyesült Királyság

Campus Nappali 80 - 85 hetek January 2019 Egyesült Királyság Oxford Spanyolország Huesca + 2 további

Az Airways Aviation EASA integrált kísérleti képzési rendszere az Elite Pathways program, amelyet úgy alakítottak ki, hogy megfeleljen a növekvő iparági igényeknek a jól képzett, magasan képzett és alkalmazható diplomások számára. [+]

Az Airways Aviation EASA integrált kísérleti képzési rendszere az Elite Pathways program, amelyet úgy alakítottak ki, hogy megfeleljen a növekvő iparági igényeknek a jól képzett, magasan képzett és alkalmazható diplomások számára.

A tananyagot a vezető légitársaságokkal és kulcsfontosságú ipari szervezetekkel egyeztetve alakítottuk ki, és teljes mértékben összhangban van az IATA képzési és képesítési kezdeményezésével.

Ez a teljesen integrált program a repülési tapasztalatoktól (ab initio) nyújt Önt egy EASA engedéllyel rendelkező, iparilag kész pilóta számára.

KURZUSSZERKEZET1. Fázis - ATPL elmélet

EGYESÜLT KIRÁLYSÁG... [-]


Kapcsolat

Cím London Oxford Airport Langford Lane Kidlington Oxfordshire
OX5 1RA Oxford, England, Egyesült Királyság
Telefon undefined

Cím Huesca-Pirineos Airport Carretera 1217 Km. 3 Monflorite-Alcala del Obispo
22111 Huesca, Aragon, Spanyolország

Cím Airways Aviation Academy Gold Coast Hangar 51 Lores Bonney Circuit
4225 Bilinga, Queensland, Ausztrália