Anglolang Academy of English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A hagyományos brit hely

Anglolang egy nemzetközi angol nyelvű iskola, 1985-ben alakult, a történelmi turisztikai Scarborough a gyönyörű North Yorkshire partjainál. Az iskola mindössze 15 percnyi sétára a strandtól és a legtöbb szállás. Ez egy hagyományos brit helyet tanulmányi és kényelmes hozzáférést biztosít a főbb városokban Anglia és Skócia.

Jól megalapozott minőségi angol iskola

Az iskola egy 19. századi kastély nagy kerttel. Szolgáltatások felajánlott közé WiFi, interaktív táblák, mozi, nagy üvegház kávézó, könyvtár és társalgót.

Széles évben tanfolyamok, többek között az Erasmus + tanfolyamok

Anglolang angol nyelvtanfolyamok fejleszteni a szükséges készségeket kommunikálni angolul bizalommal. Kínálunk széles skáláját évben tanfolyamok felnőtteknek, beleértve a tanárképzést, IELTS előkészítő és szakmai angol. Kínálunk tanfolyamokat a családok és a fiatalabb diákok a nyári.

Anglolang Online

Minden Anglolang diákok hozzáférhetnek Anglolang Online - hallgatói övezet, amely 24 órás hozzáférést biztosít ingyenes leckéket, valamint linkek hasznos weboldalak.

Barátságos szállás

Nagy figyelmet fordítunk amikor kiválasztja a szállás, és gondoskodik, ha marad egy angol család, egy vendégház, hotel vagy önellátó szállás.

Helyszínek

Scarborough

Anglolang Academy Of English Language

Address
Anglolang Academy of English
20 Avenue Road

YO12 5JX Scarborough, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 1723 367141