Anglolang Academy of English

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A hagyományos brit hely

Anglolang egy nemzetközi angol nyelvű iskola, 1985-ben alakult, a történelmi turisztikai Scarborough a gyönyörű North Yorkshire partjainál. Az iskola mindössze 15 percnyi sétára a strandtól és a legtöbb szállás. Ez egy hagyományos brit helyet tanulmányi és kényelmes hozzáférést biztosít a főbb városokban Anglia és Skócia.

Jól megalapozott minőségi angol iskola

Az iskola egy 19. századi kastély nagy kerttel. Szolgáltatások felajánlott közé WiFi, interaktív táblák, mozi, nagy üvegház kávézó, könyvtár és társalgót.

Széles évben tanfolyamok, többek között az Erasmus + tanfolyamok

Anglolang angol nyelvtanfolyamok fejleszteni a szükséges készségeket kommunikálni angolul bizalommal. Kínálunk széles skáláját évben tanfolyamok felnőtteknek, beleértve a tanárképzést, IELTS előkészítő és szakmai angol. Kínálunk tanfolyamokat a családok és a fiatalabb diákok a nyári.

Anglolang Online

Minden Anglolang diákok hozzáférhetnek Anglolang Online - hallgatói övezet, amely 24 órás hozzáférést biztosít ingyenes leckéket, valamint linkek hasznos weboldalak.

Barátságos szállás

Nagy figyelmet fordítunk amikor kiválasztja a szállás, és gondoskodik, ha marad egy angol család, egy vendégház, hotel vagy önellátó szállás.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Tanfolyamok megjelenítése »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Tanfolyamok

Intenzív angol és IELTS

Campus Nappali Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Scarborough

Anglolang intenzív angol és IELTS tanfolyam tökéletes a diákok, akik abban reménykednek, hogy tanulni egy brit főiskola vagy egyetem a jövőben, de nem rendelkeznek a magas [+]

Anglolang intenzív angol és IELTS tanfolyam tökéletes a diákok, akik abban reménykednek, hogy tanulni egy brit főiskola vagy egyetem a jövőben, de nincs elég magas szinten angolul.

Ez a kurzus 25 óra csoportos oktatás minden héten kis multinacionális osztályok. A kombináció a reggeli osztályok, melyek középpontjában a négy készség, valamint a nyelvtan és a szókincs fejlesztése és délutáni órák, amelyek középpontjában a IELTS vizsga stratégiák segít a diákoknak, hogy elérjék a pontszám, hogy szükség van a IELTS teszt. Így lehetővé teszi számukra a haladást, hogy a Unversity mértékben az általuk választott.

IELTS tanfolyam foglalható 4 hétig vagy tovább.... [-]


Nyelv és módszertan angoltanár

Campus Nappali 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Scarborough

A több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a tanárképzés Anglolang kínál dinamikus, motiváló és jól gyakorlati képzés során az elsődleges, másodlagos és harmadlagos tanárok. A cél a két hetes kurzus célja, hogy ösztönző gyakorlati oktatás [+]

A több mint húsz éves tapasztalattal rendelkezik a tanárképzés Anglolang kínál dinamikus, motiváló és jól gyakorlati képzés során az elsődleges, másodlagos és harmadlagos tanárok. A cél a két hetes kurzus célja, hogy ösztönző gyakorlati tanítási ötleteket és fejlesztésére angol nyelvtudás.

Módszertan ülések lehetnek: - szókincs tanulás, felvétel és újrahasznosítás - tanulói autonómia - tanulók motiválása beszélni - Project munka az osztályteremben - használata dráma és szerepjáték - különböző módokon tanítás nyelvtan Ezt a tanfolyamot rendszeres és három óra az egész év.

Erasmus +

Dolgozók egy iskola, főiskola vagy oktatási intézmény jogosult lehet Erasmus + finanszírozásának ezt a tanfolyamot. Ha egy tanár az EU-tagállam, vagy egy nem-EU program Ország (volt jugoszláv, Liechtenstein, Svájc, Macedónia, Norvégia, Törökország és Izland), az intézménynek kell alkalmazni az Erasmus + finanszírozásra.... [-]


Nyári vakáció tanfolyamok

Campus Nappali June 2019 Egyesült Királyság Scarborough

Anglolang a Summer Vacation tandíjat tartalma: 4 óra csoportos oktatás minden reggel (maximum 15 diák egy osztályban), a szervezett szociális programok minden délután, egy egész napos [+]

Jó szórakozást és tanulni

Anglolang a Summer Vacation tandíj tartalmazza: - 4 óra csoportos oktatás minden reggel (maximum 15 diák egy osztályban), - szervezett szociális programok minden délután - egy egész napos tanulmányút a látnivaló minden szerdán (tanulmányi kiránduláson, amely része az akadémiai program) Diákok is csatlakozhat egy opcionális hétvégi egész napos kirándulások idegenvezetővel további költsége mintegy 25 £ - £ 35.

Példák a délutáni tevékenységek Sea Life Centre - Sea Cruise - Scarborough vára - Beltéri úszómedence - Indoor tálak - Sports Centre - Scarborough Art Gallery - Mini Golf - Art Workshop Felhívjuk figyelmét, hogy a nyári program (június 16-tól augusztus 22-ig 2014-ben), vannak felnőttek , tizenévesek és a gyermekek az iskolában. A tizenévesek, akik 13 és 16 éves tanítják külön alatti gyermekek 13 éves korig. [-]

tanárképzés: hatékony technológia használata az oktatásban

Campus Nappali 2 hetek Nyílt Beiratkozás Egyesült Királyság Scarborough

A tapasztalható egy sor gyakorlati oktatási módszerek, a résztvevők bővíthetik saját üzemi osztályterem ötleteket, miközben üdítő és fejlesztik angol [+]

Ez a tanfolyam azoknak a tanároknak, akik szeretnék, hogy növeljék a tudatosságot és a technológia használata a tanítási helyzetet. Reggel ülés középpontjában a nyelvi fejlődésre, ahol a résztvevők bízni a angol. A délutáni ülés módszertan bevezetésére friss és kommunikációs megközelítések a technológiát a tanításban.

A tapasztalható egy sor gyakorlati oktatási módszerek, a résztvevők bővíthetik saját dolgozó osztályterem ötleteket, miközben üdítő és fejlesztik angol nyelvtudás.

Végére a tanfolyam résztvevői lesznek: - fokozott tudatosításához, hogy a technológia lehet használni az osztályteremben - Szerzett új ötleteket motiválása a diákok - Összegyűjtött portfolió tananyagok - közös ötletek és tapasztalatok - fokozott tudatosság, hogyan kulturális háttérrel befolyásolhatja osztálytermi dinamika - Készítette hálózat oktatási kapcsolatok Európában Ezt a tanfolyamot rendszeres időpontját, egész évben. Bár ez egy két hetes, lehetséges, hogy csatlakozzon egy hétig csak.... [-]


Videók

About the School

Accomodation

Scarborough

Nightlife!