Hivatalos Leírás

Kísérlet. Kérdés. Kihívás. Teremt. Csak néhány dolog, amit bátorítani fogunk a nyári tanfolyamokon.

A természettudományi csapataink, akik teljes idejű képzési programjainkon tanítanak, és akik oktatói, szakemberek és hallgatók diplomásai által támogatják, gyakorlati kurzusaink lehetővé teszik, hogy felfedezzék a kreatív gondolkodás és a különböző művészeti alkotások széles körű megközelítését formákat.

A kreatív technikák és folyamatok megismerése mellett nyári tanfolyamaink célja, hogy növeljék bizalmát a művészi képességeidhez, lehetőséget adva arra, hogy tájékozottabb döntést hozhass a jövődről.

Lehet, hogy beiratkozik a művészeti portfólió fejlesztésére, az egyetemi alkalmazás kiegészítésére vagy azért, mert szeretné gazdagítani az önéletrajzát vagy érdeklődését a kreatív világban.

Tanfolyamaink sok-sok korosztályt, hátteret és tapasztalatot vonzanak a diákok, a kreatív szakemberek és szabadúszók iránt az Egyesült Királyságból és a világ minden tájáról.

Három hetes kurzusaink minden 16 év feletti rajongó számára nyitottak; nincs felső korhatár.

Nyári kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek, hogy:

  • Új kreatív készségek és technikák kifejlesztése
  • Készüljön elő egy egyetemi kurzusra
  • Tanulj meg a kreatív szakértőktől
  • Tapasztalja meg a brit művészeti egyetem tanulmányait
  • Növelje karrierlehetőségeit
  • Ossza meg ötleteit és készségeit a világ minden tájáról érkező hallgatókkal
  • Töltsön el időt az Egyesült Királyság legjobb nyári úticéljai egyikében
  • Fogadjon portfolió tanácsadást és egyetemi pályázati támogatást
  • AUB részvételi igazolás

FAQS

Ha kérdésére nem vonatkozik, kérjük , vegye fel velünk a kapcsolatot a summercourses@aub.ac.uk címen vagy hívja a 44 1202 363831/363823 telefonszámot. Skype-t is tudsz: nyári tanfolyamokAUB.

Ki vehet részt az AUB nyári pályán?

A 3 hetes tanfolyamaink minden 16 év feletti kreatív rajongó számára nyitottak és nincs felső korhatár.

A fiatalabb diákok részt vehetnek a kreatív művészeti nyári iskolában , melyet lelkes 14 és 15 éves kreatívoknak terveznek.

Bár a nyári kurzusaink közül sokan 16-21 évesek, a kurzusok vonzanak minden korosztályból érkező hallgatókat, kreatív szakembereket és szabadúszókat az Egyesült Királyságból és a világ minden tájáról, különböző háttérrel és tapasztalattal.

A nyári kurzusaink hasznára válik olyan emberek keveredése, akik együtt tudnak tanulni és együtt dolgozni.

Vannak különleges belépési követelmények a nyári tanfolyamokhoz?

A nyári kurzusainkban nincs formális belépési követelmény, mivel szeretnénk, ha a diákok és a kreatívok megoszthatnák és tanulhatnának, függetlenül attól, hogy milyen háttérrel vagy korábbi tapasztalattal rendelkeznek.

A tanfolyamok rendkívül praktikusak és írásosak azok számára, akik kifejezetten érdeklődnek a kreativitás iránt; egyszerűen arra számítunk, hogy a nyári diákok lelkesek és hajlandók tanulni egyénekként és egy csapat részeként.

Nincs szükség korábbi képesítésre a tanfolyamainkhoz.

Milyen nyelvben tartják a kurzust? Szükségem van egy tanúsítványra, vagy angolra vagy Ielts tesztre?

Minden nyári kurzust angolul tanítanak.

Nincs hivatalos angol beiratkozási követelmény, azonban javasoljuk, hogy középfokú angol nyelvtudással rendelkezzen, hogy teljes mértékben kihasználhassa nyári tanfolyamaink tapasztalatát, és képes legyen kommunikálni a tanfolyam vezetőjével és a diákjainkkal.

Ha kétségei vannak az angol nyelv megfelelőségével kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a summercourses@aub.ac.uk weboldalon .

Hány ember lesz a pályámon?

A kurzusaink nagyon népszerűek, azonban annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a tanár nagyszerű tapasztalattal és elegendő idővel rendelkezik, megtartjuk az osztályméreteinket.

Az osztályszámok a tanfolyamtól függően változnak, de a nyári kurzusok jellemzően 15-25 tanulóra jutnak el, kurzusvezetővel, tanfolyamasszisztenssel és AUB hallgatói nagykövetekkel, akik támogatják Önt.

Hogyan foglalhatok le egy nyári kurzust?

Minden nyári kurzus könnyen lefoglalható online áruházunkon terheléssel vagy hitelkártyával.

Ha nem tud online fizetni, kérjük, hogy töltsön ki egy foglalási űrlapot, és bankszámlaadatainkat megadjuk, hogy banki átutalást szervezhessen (kérjük, vegye figyelembe, hogy további fizetési díjakat fizet, ha ezt választja módszer).

Tudjon meg többet arról, hogyan kell itt foglalni .

Nemzetközi diák vagyok - szükségem lesz egy vízumra, hogy egy nyári kurzust vegyek?

Ha nem rendelkezik UK / EU / EEA útlevéllel, vízumra van szüksége, amely lehetővé teszi, hogy itt tanulhasson az egyik tanfolyamunk elvégzéséhez.

Az Egyesült Királyságban egy rövid nyári tanfolyamot megcélozni szándékozó nemzetközi hallgatók többsége rövid távú tanulmányi vízumot használhat.

Azonban az Ön felelőssége annak meghatározása, hogy előzetesen be kell-e nyújtani a vízumot, és elegendő időt kell biztosítani a vízum megszerzéséhez.

A nyári tanfolyamon való részvétel előtt elegendő időt kell biztosítanunk ahhoz, hogy minden szükséges vízumot megszerezzünk, és az egyetem a teljes kifizetés kézhezvételét követően vízumigazolási visszaigazoló levelet küld.

Kérjük, olvassa el az Egyesült Királyság kormánya vízumát

A vízumokat és az úti okmányokat a jogosultság igazolására az érkezéskor az egyetemes szálláshelyen, vagy a regisztráció első napján ellenőrizni kell. Ha nem rendelkezik a megfelelő vízummal, akkor nem fogjuk tudni Önt csatlakozni a tanfolyamhoz, és nem lesz jogosult visszatérítésre.

Ha vízumkérelmet igényel, és vízumkötelezettsége érdekében igazolnia kell utazási és tanfolyamrendszereit, kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízumkérelmek esetében a tanfolyami visszaigazoló levelek csak akkor kerülnek kiadásra, ha a kurzus díját és a szállásköltségét kifizetették teljesen.

Mire kell fizetnem?

Nyári tanfolyamaink teljes körűek, minden anyaggal és erőforrással együtt.

A szállásunkban tartózkodók minden étkezést biztosítanak, így a diákoknak csak extra pénzre van szükségük saját vásárlásukhoz, mint például ajándékok, személyes vásárlások, további snackek és hétvégi tevékenységek.

Ha helyi lakóhelyed van, vagy csak a nyári tanfolyamot választotta, és önállóan gondoskodik a szállásról, elegendő pénzösszeget kell biztosítania az ebédhez és bármilyen egyéb ételhez, tevékenységhez vagy személyes vásárláshoz.

Mit kapok a kurzus végén?

A kurzus sikeres befejezésekor egy AUB-tanúsítványt ad ki.

Ezt felhasználhatja a munka, amely hozzáadható a portfólióhoz vagy a cv. Ön is jogosult pályázni az otthoni egyetemi kreditek felé minden olyan tanulmányt, amely jelenleg dolgozik (pl. Egy tanulmány külföldön hallgató másik egyetemen, vagy egy diák vesz az IB a CAS hitelek).

Attól függően, hogy a nyári út során vettél, akkor is lehetősége van arra, hogy magával vigye magával az idő alatt készített munkát.

Például a Make-up hallgatóknak vázlatfüzetek és készletfotók digitális készítésű készleteinek sorozatai lesznek, a film- és animációs hallgatók rövidfilmeket készítenek, a divatiskolák haza tudják vinni befejezett divatruhájukat, valamint divatfóliáikat stb.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Nyári Tanfolyamok

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Lehetősége lesz arra, hogy az iparágban szabványos felszereléssel dolgozhasson dedikált animációs stúdiónkban, beleértve a professzionális szabványos szerelvényeket és a ... [+]

Ról ről

2020. július 21. - augusztus 7. (3 hét)

Fedezze fel az animációs folyamatot, és készítse el saját animációs rövidfilmjét.

A kurzus csúcspontjai a következők:

12 Az animáció alapelveiNarratíva és történetírásRajz technikák és fejlesztésForgatókönyvírás és történetírásVágás technikákÁllítsa le a mozgás bábáitpixilationHagyományos 2D animációElrendezés és háttérKreatív Post Production SzerkesztésFilmfelvétel és kritika

Ismerkedjen meg az animációval és a termelés tervezésével a kézzel rajzolt technikák feltérképezésével, kivágásával és stop-motion-jával, valamint megfigyelési és tervezési készségek kifejlesztésével a vázlatokon, a filmes történetíráson, a forgatókönyvíráson, a forgatókönyvíráson és az elképzeléseken keresztül.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideális bevezetés a brit építészet és design, ez a kurzus alapja a kreatív folyamatok "gondolkodás és döntéshozatal", hogy fokozza a megértését az építészeti tervezés. ... [+]

Ról ről

2020. július 21. - augusztus 7. (3 hét)

Egy rendkívül praktikus tanfolyam, amely egy sor tanulmányutakat tartalmaz a brit építészet és formatervezés elveinek bemutatására.

A kurzus csúcspontjai a következők:

Az építészeti tervezés alapelveiTér érzékVárostervezésTantárgyi tanulmányutak, beleértve Stonehenge, BathProjekt: Ősi és modernKutatási és vázlatoskönyvekEgy építészeti rövidre válaszolvaKísérleti tervezés és nagyméretű létesítményekÉpítészeti anyagok, szerkezetek és építkezésDigitális rajzLézervágás és CAD szoftverek3D modell kifejlesztése

Ideális bevezetés a brit építészet és design, ez a kurzus alapja a kreatív folyamatok "gondolkodás és döntéshozatal", hogy fokozza a megértését az építészeti tervezés.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideális azok számára, akik további tanulmányokat vagy karriert terveznek, ez a kurzus bemutatja a divattervezés legfontosabb koncepcióit, és ösztönözni fogja Önt saját di ... [+]

Ról ről

2020. július 27. - augusztus 7. (2 hét)

Fedezze fel a divattervezés és a textília kulcsfogalmait, és ezzel kísérletezzen a szövetek és technikák széles választékával.

A vázlatfüzet és a divatkutatás egészen a színes paletták megértéséig, a divatos formák rögzítéséig és a szövet manipulációjának megismeréséig gyakorlati műhelyek és inspiráló tanulmányi ciklusok növelik a tervezési ismereteket, a kritikus tudatosságot és fejlesztik a divatos illusztrációs készségeket. A kreatív tervezési folyamat végigvezeti Önt, és ösztönözni fogja saját stílusára.

A teljesen felszerelt divatstúdióinkban és a szakembereink útmutatása alapján megtanulja lefordítani vizuális ötleteit sokféle anyag és technika segítségével, ideértve a digitális nyomtatás kísérleteit is. A tanfolyam vége a ruháinak fotózásával zárul, professzionális modelljeink és egy sminkes segítségével. A fényes fénykép sorozatával távozik, amely ideális a portfólió hozzáadásához.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Az egyesült királyságbeli filmipar továbbra is a világ egyik legnagyobb filmes szórakoztató szolgáltatója, és törekszik a szenvedélyre, a kreativitásra, a technikai képes ... [+]

Ról ről

2020. július 21. - augusztus 7. (3 hét)

A forgatókönyvírástól kezdve a kész filmig egy esély, hogy megismerjék a filmkészítés alapjait.

A kurzus csúcspontjai a következők:

Hozzon létre egy rövidfilmt a kezdeti ötletből a post-produkcióbaIsmerje meg a filmkészítés alapjaitStoryboard fejlesztés: Narratív technikákSzkriptírás és Piszkozatok kidolgozásaTermelési tervCasting és próbákA rendezés művészete; A színészekkel való együttműködésVilágító jelenetKamera szögek és fényképezés2 - 3 napos élőfilmfelvételSzerkesztés és Post Production technikákHangszerkesztésFilmfelvétel csoportos kritikával

Az egyesült királyságbeli filmipar továbbra is a világ egyik legnagyobb filmes szórakoztató szolgáltatója, és törekszik a szenvedélyre, a kreativitásra, a technikai képességekre, a látásra, a kutatásra és az elkötelezettségre. Ez az intenzív és gyors tempójú kurzus ideális azok számára, akik filmes vagy médiával kapcsolatos kutatásokat kívánnak folytatni. Ez az intenzív és gyors tempójú kurzus lehetőséget ad arra, hogy különböző filozófiai szerepeket tárjon fel a filmkészítési folyamat során, és megismerje mind a kreatív, mind a technikai szempontokat. egy film.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Gyakorlati műhelyek, demonstrációk és kutatások keveréke révén felfedezheti a történelmi és kortárs dráma sminkjeit és hajtervezését. Kísérletezik a speciális effektusokk ... [+]

2020. július 27. - augusztus 7.Ról ről

Fedezze fel, hogyan tervezheti, készítheti és alkalmazhatja a különféle smink-stílusokat és speciális effektusokat a filmek, televíziók és színházak számára.

A kurzus csúcspontjai a következők:

Ismerje meg a kulcsfontosságú technikákat és a kreatív make-up folyamatokatAvant Garde kísérletezésCasualty Simulation SminkKarakter fejlesztéseZombi műhely: Latex és különleges hatások1920-as, 1940-es és 1960-as évek Smink stílusokParóka munka és PeriódusÖregedési hatásokHasználjon ipari szabványos felszerelést professzionális smink-stúdiókbanSorozatok fotózások, amelyek rögzítik a létrehozott stílusokat, hogy hozzáadhassanak a portfólióhoz... [-]
Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Az egyetemi szakemberek által tanított, műhelytalálkozók útján vezetnek a jelmez- és előadástervezés szempontjából releváns különböző technikák és folyamatok során. A kül ... [+]

Ról ről

2020. június 15–26

Az egyetemi szakemberek által tanított, műhelytalálkozók útján vezetnek a jelmez- és előadástervezés szempontjából releváns különböző technikák és folyamatok során. A különleges jelmezstúdiókban dolgozva felfedezheti a jelmezkészítést és a felügyeletet, valamint a szövetválasztást, a festést és a manipulációt.

A hangsúlyt a tervezés értelmezésének és a fogalmi gondolkodásnak a fejlesztésére helyezik annak érdekében, hogy egy karaktert sikeresen át lehessen alakítani az egyéni tervezésbe.

Ingyenes gyakorlati látogatások olyan helyekre, mint a Berrington Hall, a Globe Theatre és az Angel Costumiers, kiegészítik a kontextust a gyakorlati műhelyekkel, két éjszakás tartózkodással és egy színházi előadással is. Az iparági szakemberek illusztrált beszélgetései lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy tovább bővítsék tudásukat és megértésüket e lenyűgöző témáról.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Június 2020
Angol
Részidős oktatás
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Az elmélet, a workshopok és a gyakorlati projektek kombinációja révén megismerkedhetnek a tervezés alapjaival, beleértve a vonal, a hangszín, a színelmélet, az elrendezés ... [+]

Ról ről

2020. július 27. és augusztus 7.

Az elmélet, a workshopok és a gyakorlati projektek kombinációja révén megismerkedhetnek a tervezés alapjaival, beleértve a vonal, a hangszín, a színelmélet, az elrendezés, a kompozíció, a típust és a képet digitális és papír alapú formátumokban. Az ötleteken alapuló problémamegoldás hangsúlyozásával fejleszti a vizuális kommunikáció kritikus tudatosságát, és foglalkozni fog a tipográfiai és tervezési projektekkel. Megvizsgálja továbbá a különféle szemléltetési módszereket és technikákat, hogy jobban megértse a tervezési folyamatot, és hatékonyan kommunikálja az ötleteket 2D és 3D formában.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Július 2020
Angol
Részidős oktatás
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bournemouth népszerű hely a turisták és a látogatók számára, különösen a forgalmas nyári hónapokban, sok szálloda éjszakánként kb. 100 fontot számol fel szállásért, amely ... [+]

Ról ről

Szerezzen szállást, élelmet, társadalmi tevékenységeket és még sok minden mást a szálloda áránál kevesebbel.

Bournemouth népszerű hely a turisták és a látogatók számára, különösen a nyüzsgő nyári hónapokban, sok szállodában éjszakánként körülbelül 100 fontot számláz, ami nem tartalmaz élelmiszereket és egyéb költségeket.

A lakossági programunk kiváló ár-érték arányt kínál annak biztosítására, hogy mindent megtett, hogy támogassa az idejét, miközben itt vagy a nyári kurzusunkat velünk.

Választhat úgy, hogy a 2 vagy 3 hetes nyári tanfolyam mellett a Nyári Lakossági Programot is lefoglalja, amely magában foglalja az egyetemi szállást, a reggelit és az ebédet, valamint az élénk társadalmi tevékenységi programunkat, hogy az estét és hétvégi időt a lehető legtöbbet felhasználhassa.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Augusztus 2020
Angol
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ezt a fotós tanfolyamot úgy tervezték, hogy ön és fényképezőgépe kilépjen az automatikus módból, a stúdióba, és ellenőrizze mind a kamerát, mind a környező környezetet. A ... [+]

Ról ről

2020. július 27. és augusztus 7.

Ezt a fotós tanfolyamot úgy tervezték, hogy ön és fényképezőgépe kilépjen az automatikus módból, a stúdióba, és ellenőrizze mind a kamerát, mind a környező környezetet.

A fotózás során hatalmas előrelépést elősegítő tanfolyam fejleszti a lenyűgöző stúdió felvételek készítéséhez szükséges kreatív folyamatok megértését, továbbfejleszti tudását a kompozícióban, a keretben, a tárgyban és a világításban.

Fedezze fel a kamera funkcióit, felszerelését, színét, munkafolyamat-kezelését és a stúdió világítását. Kísérlet a portrék, a csendélet és a termékfotózás területén, miközben fejleszti saját kreativitását és ötleteit.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Július 2020
Angol
Részidős oktatás
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Több mint 3 hét alatt elkészítheti munkáját a fizikai és digitális portfólió feltérképezéséhez, beleértve a rajzot és az illusztrációkat, a grafikai tervezést, a divatot, ... [+]

Ról ről

2020. július 21. - augusztus 7. (3 hét)

Tapasztalja meg a különböző művészeti tárgyköröket, fedezze fel kreatív kifejezését, és dolgozzon ki egy átfogó portfoliót munkájáról, hogy bemutassa művészi képességeit.

A kurzus csúcspontjai a következők:

Gyakorlati műhelyek és tematikus projektekVázlatfüzetek: kreatív ötletek fejlesztéseTipográfia és formatervezés, kísérletek a kompozícióban és a kollázsbanRajz és illusztráció, grafikai tervezésDivat és textíliaFényképezésÉpítészet és 3D tervezésVegyes média és nyomtatásElrendezés és portfólió bemutatóPortfolió áttekintése

Élvezze a különböző művészeti tárgyak tapasztalatait és kreatív képességeit bizalommal e változatos és ösztönző kurzussal.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
3 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses

A rajzolás minden művészeti és tervezési specialitás lényeges eleme, valamint azok számára, akik a kreatív iparágakban szeretnének dolgozni, és ez a lényeg az, amit itt c ... [+]

2020. július 27. - augusztus 7.

A rajzolás minden művészeti és tervezési specialitás lényeges eleme, valamint azok számára, akik a kreatív iparágakban szeretnének dolgozni, és ez a lényeg az, amit itt csinálunk az AUB-ban.

Függetlenül attól, hogy kezdő illusztrátor vagy, vagy egyszerűen csak a kreativitás fejlesztése érdekében kívánja fejleszteni a rajzkészségét - ez az új tanfolyam lehetőséget ad arra, hogy beragadjon különféle közegekbe, készítsen izgalmas és eredeti munkákat, és fejlessze rajzát. technikákat. Lehetősége van arra, hogy részt vegyen a rajz-műhelyek széles skáláján, inspiráló oktatók sokféleségének vezetésével. Kísérleteket készít, megtanul a hibáiból és fejleszti a munkájának kritikai megértését.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Nappali
14 napok
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ez a kurzus kifejezetten fiatal diákok számára készült, akik érdeklődnek a művészet, a formatervezés és a média iránt, akik művészi tehetségüket szeretnék fejleszteni. Tö ... [+]

Ról ről

Június 15., hétfő - 2020. augusztus 7., péntek (2 hét) 14–17 éves korban

RajzÁbraGrafikai tervezésDivatDigitális fényképészet3D tervezés / modellezésÉlénkségNyomtatás készítéseKevert médiaAdobe csomagokPortfolió előkészítése

Ez a kurzus kifejezetten fiatal diákok számára készült, akik érdeklődnek a művészet, a formatervezés és a média iránt, akik művészi tehetségüket szeretnék fejleszteni. Több mint két hét alatt a nyári iskola izgalmas gyakorlati kurzust kínál, amely ötvözi a kreatív tanítást ösztönző műhelyekkel és gyakorlati foglalkozásokkal, hogy a diákok felfedezhessék a kreatív Pathways és fejlesszék készségeiket a jövőjükre. Ösztönözni fognak arra, hogy kísérletezzenek a különböző művészeti tárgyakkal, így lehetőséget adva arra, hogy feltárja saját kreatív stílusát és a kreatív folyamat megértését, az ötlettől az elkészült darabig.... [-]

Egyesült Királyság Bournemouth
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Arts University Bournemouth - Summer Courses