Arts University Bournemouth - Summer Courses

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kísérlet. Kérdés. Kihívás. Teremt. Csak néhány dolog, amit bátorítani fogunk a nyári tanfolyamokon.

A természettudományi csapataink, akik teljes idejű képzési programjainkon tanítanak, és akik oktatói, szakemberek és hallgatók diplomásai által támogatják, gyakorlati kurzusaink lehetővé teszik, hogy felfedezzék a kreatív gondolkodás és a különböző művészeti alkotások széles körű megközelítését formákat.

A kreatív technikák és folyamatok megismerése mellett nyári tanfolyamaink célja, hogy növeljék bizalmát a művészi képességeidhez, lehetőséget adva arra, hogy tájékozottabb döntést hozhass a jövődről.

Lehet, hogy beiratkozik a művészeti portfólió fejlesztésére, az egyetemi alkalmazás kiegészítésére vagy azért, mert szeretné gazdagítani az önéletrajzát vagy érdeklődését a kreatív világban.

Tanfolyamaink sok-sok korosztályt, hátteret és tapasztalatot vonzanak a diákok, a kreatív szakemberek és szabadúszók iránt az Egyesült Királyságból és a világ minden tájáról.

Háromhetes kurzusaink minden 13, 15 és 18 év közötti rajongó számára nyitva állnak; nincs felső korhatár.

Nyári kurzusaink lehetőséget nyújtanak Önnek, hogy:

  • Új kreatív készségek és technikák kifejlesztése
  • Készüljön elő egy egyetemi kurzusra
  • Tanulj meg a kreatív szakértőktől
  • Tapasztalja meg a brit művészeti egyetem tanulmányait
  • Növelje karrierlehetőségeit
  • Ossza meg ötleteit és készségeit a világ minden tájáról érkező hallgatókkal
  • Töltsön el időt az Egyesült Királyság legjobb nyári úticéljai egyikében
  • Fogadjon portfolió tanácsadást és egyetemi pályázati támogatást
  • AUB részvételi igazolás

FAQS

Ha kérdésére nem vonatkozik, kérjük , vegye fel velünk a kapcsolatot a summercourses@aub.ac.uk címen vagy hívja a 44 1202 363831/363823 telefonszámot. Skype-t is tudsz: nyári tanfolyamokAUB.

Ki vehet részt az AUB nyári pályán?

Nyári tanfolyamok nyitva állnak minden kreatív rajongó számára

A fiatalabb hallgatók vehetnek részt a kreatív művészetek nyári iskolájában , amelyet 14–16 éves korosztály (június tanfolyam) és 13–14 év (július tanfolyam) számára terveztek.

A tanfolyamok különféle háttérrel és tapasztalatokkal vonzzák a hallgatókat, kreatív szakembereket és bármilyen korú szabadúszókat az Egyesült Királyságból és a világ minden tájáról.

A nyári kurzusaink hasznára válik olyan emberek keveredése, akik együtt tudnak tanulni és együtt dolgozni.

Vannak különleges belépési követelmények a nyári tanfolyamokhoz?

A nyári kurzusainkban nincs formális belépési követelmény, mivel szeretnénk, ha a diákok és a kreatívok megoszthatnák és tanulhatnának, függetlenül attól, hogy milyen háttérrel vagy korábbi tapasztalattal rendelkeznek.

A tanfolyamok rendkívül praktikusak és írásosak azok számára, akik kifejezetten érdeklődnek a kreativitás iránt; egyszerűen arra számítunk, hogy a nyári diákok lelkesek és hajlandók tanulni egyénekként és egy csapat részeként.

Nincs szükség korábbi képesítésre a tanfolyamainkhoz.

Milyen nyelvben tartják a kurzust? Szükségem van egy tanúsítványra, vagy angolra vagy Ielts tesztre?

Minden nyári kurzust angolul tanítanak.

Nincs hivatalos angol beiratkozási követelmény, azonban javasoljuk, hogy középfokú angol nyelvtudással rendelkezzen, hogy teljes mértékben kihasználhassa nyári tanfolyamaink tapasztalatát, és képes legyen kommunikálni a tanfolyam vezetőjével és a diákjainkkal.

Ha kétségei vannak az angol nyelv megfelelőségével kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk a summercourses@aub.ac.uk weboldalon .

Hány ember lesz a pályámon?

A kurzusaink nagyon népszerűek, azonban annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a tanár nagyszerű tapasztalattal és elegendő idővel rendelkezik, megtartjuk az osztályméreteinket.

Az osztályszámok a tanfolyamtól függően változnak, de a nyári kurzusok jellemzően 15-25 tanulóra jutnak el, kurzusvezetővel, tanfolyamasszisztenssel és AUB hallgatói nagykövetekkel, akik támogatják Önt.

Hogyan foglalhatok le egy nyári kurzust?

Minden nyári kurzus könnyen lefoglalható online áruházunkon terheléssel vagy hitelkártyával.

Ha nem tud online fizetni, kérjük, hogy töltsön ki egy foglalási űrlapot, és bankszámlaadatainkat megadjuk, hogy banki átutalást szervezhessen (kérjük, vegye figyelembe, hogy további fizetési díjakat fizet, ha ezt választja módszer).

E-mail küldése a summercourses@aub.ac.uk címen a Foglalási űrlaphoz.

Tudjon meg többet arról, hogyan kell itt foglalni .

Nemzetközi diák vagyok - szükségem lesz egy vízumra, hogy egy nyári kurzust vegyek?

Ha nem rendelkezik UK / EU / EEA útlevéllel, vízumra van szüksége, amely lehetővé teszi, hogy itt tanulhasson az egyik tanfolyamunk elvégzéséhez.

Az Egyesült Királyságban egy rövid nyári tanfolyamot megcélozni szándékozó nemzetközi hallgatók többsége rövid távú tanulmányi vízumot használhat.

Azonban az Ön felelőssége annak meghatározása, hogy előzetesen be kell-e nyújtani a vízumot, és elegendő időt kell biztosítani a vízum megszerzéséhez.

A nyári tanfolyamon való részvétel előtt elegendő időt kell biztosítanunk ahhoz, hogy minden szükséges vízumot megszerezzünk, és az egyetem a teljes kifizetés kézhezvételét követően vízumigazolási visszaigazoló levelet küld.

Kérjük, olvassa el az Egyesült Királyság kormánya vízumát

A vízumokat és az úti okmányokat a jogosultság igazolására az érkezéskor az egyetemes szálláshelyen, vagy a regisztráció első napján ellenőrizni kell. Ha nem rendelkezik a megfelelő vízummal, akkor nem fogjuk tudni Önt csatlakozni a tanfolyamhoz, és nem lesz jogosult visszatérítésre.

Ha vízumkérelmet igényel, és vízumkötelezettsége érdekében igazolnia kell utazási és tanfolyamrendszereit, kérjük, vegye figyelembe, hogy a vízumkérelmek esetében a tanfolyami visszaigazoló levelek csak akkor kerülnek kiadásra, ha a kurzus díját és a szállásköltségét kifizetették teljesen.

Mire kell fizetnem?

Nyári tanfolyamaink teljes körűek, minden anyaggal és erőforrással együtt.

A szálláson tartózkodók számára reggeli és ebéd (hétfőtől péntekig) biztosított, így a diákoknak csak kiegészítő pénzre lesz szükségük esti és hétvégi étkezésükhöz. Célszerű extra abit-et hozni, ha ajándékokat, személyes vásárlásokat, további harapnivalókat és hétvégi tevékenységeket vásárol.

Ha helyi lakóhelyed van, vagy csak a nyári tanfolyamot választotta, és önállóan gondoskodik a szállásról, elegendő pénzösszeget kell biztosítania az ebédhez és bármilyen egyéb ételhez, tevékenységhez vagy személyes vásárláshoz.

Mit kapok a kurzus végén?

A kurzus sikeres befejezésekor egy AUB-tanúsítványt ad ki.

Ezt felhasználhatja a munka, amely hozzáadható a portfólióhoz vagy a cv. Ön is jogosult pályázni az otthoni egyetemi kreditek felé minden olyan tanulmányt, amely jelenleg dolgozik (pl. Egy tanulmány külföldön hallgató másik egyetemen, vagy egy diák vesz az IB a CAS hitelek).

Attól függően, hogy a nyári út során vettél, akkor is lehetősége van arra, hogy magával vigye magával az idő alatt készített munkát.

Például a Make-up hallgatóknak vázlatfüzetek és készletfotók digitális készítésű készleteinek sorozatai lesznek, a film- és animációs hallgatók rövidfilmeket készítenek, a divatiskolák haza tudják vinni befejezett divatruhájukat, valamint divatfóliáikat stb.

Helyszínek

Bournemouth

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket