Ashburton Chefs Academy

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Amikor választotta a főzőtanfolyam győződjön meg róla, hogy válassza ki a legjobb szakács iskola a képzés. A Ashburton Chefs Academy egy híres, inspiráló főzőtanfolyamokat, kiváló szakács oktatók, első osztályú alapanyagokból és lenyűgöző helyen. Ezért mi is jelölték a "Cookery School of the Year" az Élelmiszer és utazási magazin olvasóinak Awards az elmúlt 3 évben.

A múlttal SIKER Mi már évek óta sikeresen működik főzőtanfolyamokat a hét 7 napján, 350 nap egy évben az elmúlt 10 évben, és eddig mint az egyik legsikeresebb szakácsművészet iskolák az országban. Szeretettel várjuk több mint 5000 hallgatót szakácsművészet iskolában évente.

Mi már évek óta elismert a következő díjakat:

Food & Travel Magazine - Győztes Cookery School of the Year 2013 Small Business of the Year - Győztes WMN Business Awards 2013 Brit Cookery School Awards -People Choice Award legjobb szakács Iskola 2013 Brit Cookery School Awards -Winner legjobb angol Cookery Iskola 2012 Brit Cookery School Awards -Winner Legjobb nagy szakács Iskola 2012 Food & Travel Magazine - Győztes Cookery School of the Year 2012

Még fontosabb a visszajelzést diákjaink. Diákok jelentkezését várják Értékelje teljesítmény végén minden kurzus vesznek - több mint 3 éve van egy 99% -os pozitív vevői elégedettség értékelése több mint 80% -a diákok ranglista minket 5 az 5-ből.

A széles TERVEZETT KÉPZÉSEK Kínálunk több mint 40 tervezett szakácsművészet kurzus félnapos tanfolyamokat és hétvégi szünetek a szakmai képesítések kulináris. Te biztos, hogy talál egy tanfolyamot, hogy megfeleljen a képzettségi szint, és érdeklődési területét. Mi több, mert a menetrend közzététele és fix legalább a következő 6 hónapban, meg tudja tervezni a főzőtanfolyamokat bizalommal.

Rugalmas tanulási PATH tetszik Létrehoztunk egy egyedülálló különböző tanfolyamok, meghatározott képzettségi szint, hogy tetszik, amit a korábbi szakácskönyv tapasztalat. Akár új a szakácsművészet, egy lelkes otthon főzni, vagy egy profi szakács, meg fogja találni a szintet szakácskönyv és útvonal-képzés, amely tökéletes az Ön számára.

Hivatásos szakács oktatók Amikor kiválaszt egy szakácskönyv iskola meg kell bizonyosodni arról, hogy a képzési fogsz kapni, hogy a legmagasabb színvonalon. A Ashburton Chefs Akadémia, mind a szakács oktatók profi szakácsok nagy tapasztalattal rendelkező vendéglátó-ipari, dolgozó fej szakácsokat nagyra értékelt éttermek.

Ők teljes munkaidőben dolgoznak a szakácsművészet iskola és folyamatosan fejlődő tanfolyamok, hogy a legmagasabb szinten. Hisszük, hogy a képzés minőségét által kínált profi szakács oktatók páratlan körében szakácsművészet iskolák, és ez az oka, így sok diák jött vissza hozzánk.

Kiscsoportos méretben Átlagos osztálylétszám 10 fő. Tapasztalt szakács oktatók tudom, hogy nem mindenki tanul ugyanabban az ütemben, vagy ugyanúgy, és így, miközben meg fog együtt dolgozni, mint egy csoport, és a pár, akkor is megkapja a sok egyéni figyelmet a chef oktatók.

Gyakorlati képzés At The Ashburton Chefs Akadémia úgy véljük, a legjobb módja annak, hogy megtanulják, főzni által ténylegesen főzés nem nézi. A tanfolyamok irányul, hogy maximalizálja az összeget a gyakorlati szakácsművészet akkor elvégzi során minden nap. Az összes összetevő előre elkészített az Ön részére a Kezdetben minden nap, a mosogatás is gondoskodott, és egy konyha asszisztens dolgozik, hogy segítse a szakács és a diákok egész nap.

A konyhák vannak kialakítva, hogy úgy érzi, mint közel egy otthoni konyhában lehetséges, és biztos lehet benne, hogy a készségek vagy recepteket tanulni velünk is ugyanolyan könnyen reprodukálni otthon, mint egy profi konyhában.

Fenntartható, etikus, HELYI, ORGANIC Az első naptól kezdve mi már elkötelezett aziránt, hogy a legjobb minőségű, etikailag forrásból származó termékeket tudunk. A minőségi összetevők Devon kiemelkedő, és szerencsések vagyunk, hogy van néhány fantasztikus szállítók közvetlenül a küszöbön Ashburton.

Ételeink termesztik és helyi forrásból a lehető legnagyobb mértékben csökkenteni "élelmiszer mérföld", és hogy támogassa a helyi termelőket. Mi ragaszkodunk ismerve a származási ételeinket, és hogy a fenntartható és etikus elő. A minőségi különbség lehet megkóstolni minden ételt.

Gyakorlati szakácsművészetre ÖN HASZNÁLJA Minden kurzus úgy tervezték, hogy a hozzáférhető és gyakorlati lehető felkészülési otthon.

A hozzávalókat használjuk könnyen beszerezni a mindennapi szállítók, és akkor nem talál a hangsúly a ritka vagy egzotikus összetevők általában tovább tart megtalálni, mint hogy a recept is.

Bármely "out-of-the-rendes" összetevők, mi mindig ajánlom másik alternatíva, hogy könnyen megtalálja. Mi is tudatában van, hogy az élelmiszer-költségvetés tovább kell mennünk ezekben a napokban, és fejlesztjük receptek, hogy megfizethető jól, mint finom.

Egy remek hely TANULNI A diákok elmondták nekünk, hogy élvezze a meleg és barátságos környezetben, Ashburton Chefs Akadémia és szeretik az értelemben a "tulajdonost" a tér dolgozik is, és tartózkodik. Rengeteg olyan háborítatlan területeket, kívül és belül egyaránt a szünetek alatt és után a kurzus, és a végén egy izgalmas nap a konyhában, a festői Ashburton kínál néhány jó kocsmák, éttermek és üzletek felfedezni.

Helyszínek

Exeter

Address
Old Exeter Road
Ashburton
Devon TQ13 7LG

Exeter, Anglia, Egyesült Királyság