Hivatalos Leírás

Egy kaland az oktatáson keresztül

Üdvözöljük a Bayswater College , amelyet 1973-ban alapítottak. Az élet minden szakaszában az oktatáson keresztül vonzó élményeket kínálunk. Akár iskolában, akár egyetemben vagy, álláskeresésben, szakképzettségben vagy nyugdíjasban, tanfolyamaink segítenek a karrierjének fejlesztésében és az életének javításában.

A Bayswater College kalandok, az oktatás és a formális képesítések révén több mint 45 éve nyújt értékelhető tapasztalatokat a globális polgároknak.

Üzenet az alapítóktól:

Bayswater Oktatást hoztunk létre, mert tudjuk, hogy az oktatás és az utazás az élet legnagyobb kalandjai. Küldetésünk, hogy inspiráljunk és oktassunk a gyönyörű, modern tantermekben, és kiterjed a világ minden tájára kiterjedő közösségekre és kultúrákra.

Platformot biztosítunk az utazás, szállás, osztályok és tevékenységi programok hatékony tanulásához, és strukturált útmutatást nyújtunk az utazás során. Mi is szeretnénk kiterjeszteni küldetésünket a határainkon túl, így amikor belépsz velünk, ugyanazt az oktatást ajánljuk egy hátrányos helyzetű személynek.

James Herbertson és Stephan Roussounis

Idővonal:

2017

 • Bayswater Oktatás alapított

2018

 • Az LSC Stanton, egy londoni két főiskola 2015-ben létrehozott főiskolájának felvásárlása Londonban.

2019

 • A Bayswater College London elindítása

117334_Pano_2110_2113-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Bayswater College

A globális polgárok számára

 • A határainkon túlra nézünk; új kultúrákat ölelünk fel, és gazdagabbak vagyunk. Hozzáférést biztosítunk az oktatáshoz London szívétől a világ többi részéhez. Mindannyian szívesen látjuk.

Útmutató

 • Az utazás minden lépésében gondoskodunk a kis dolgokról. A beiratkozástól a diploma megszerzéséig szeretnénk tudni, hogy mindig van valaki, aki segít.

Diákoknak

 • Mindent megteszünk a diákok sikeréhez és biztonságához. Tudjuk, hogy a bizalom a tanulás alapvető eszköze, és azért van, hogy ösztönözze ezt a bizalmat. Fókuszunk a jó dolgokra koncentrál.

A komoly szórakozásért

 • Az Ön általános tapasztalata fontos számunkra, és tudjuk, hogy a szórakozás a kaland nagy része. Célunk, hogy bemutassuk Önöket a hasonló gondolkodású embereknek, hogy a barátságok a mi örökségünk.

Üzleti jó

 • Az emberek életének megváltoztatásához szükséges készségeket biztosítjuk. Minden tanuló számára tanítunk egy másik hátrányos helyzetű hátteret. A határokon túli osztályokat biztosítunk, és az oktatás iránti elkötelezettségünket olyan régiókra terjesztjük, ahol a leginkább szükségük van.

Ránézésre

 • 15 Tanterem
 • 4 hallgatói társalgó
 • 65 "Interaktív TV-k
 • 5 perc a Hyde Parktól

Tanfolyamok

Bayswater College számos olyan kurzust kínál, amely segít javítani kommunikációs készségeit, vagy speciális szakértelemre van szükség a karrierjéhez. A tanáraink szenvedélyesen foglalkoznak azzal, amit csinálnak, törődnek a fejlődésével, és biztosítják, hogy megfeleljenek a céljainak.

Támogató csapatunk azért van, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az osztályon kívüli életed a lehető legjobban megfelel.

Itt vagyunk, hogy segítsünk és tanácsot adjunk, boldogságod a sikerünk mércéje.

117332_Pano_1770_1775-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Oktatás a jóért

Tudjuk, hogy az oktatás révén lehetőségeket tudunk biztosítani azoknak, akiknek szüksége van rájuk. Ezért elkötelezettek vagyunk egy olyan üzleti modell mellett, amely az embereket a nyereség elé állítja.

Az oktatás kulcsot ad az embereknek a világhoz. Küldetésünk az, hogy mindenki számára nyílt ajtókat nyissunk, és felfedezzük a felfedezők egy generációját.

Amit csinálunk:

Minden tanuló számára tanítunk egy másik hátrányos helyzetű hátteret. Egy-egy-egy alapon. Adományozunk időt, szakismereteket és forrásokat a gyermekek és jótékonysági szervezetek támogatására diákjaink hazájában.

Hangjaink segítségével aktívan részt veszünk az értékeinkhez igazodó okokon. Rendezvényprogramjaink közé tartoznak a nemzetközi jótékonysági szervezetek hangszórói, adománygyűjtő tevékenységek és részvétel olyan eseményeken, mint a Nemzetközi Nőnap vagy a Menekült Hét.

Nem vagyunk passzív intézmények, és arra ösztönözzük diákjainkat, hogy vegyenek részt mind a jó előmozdítás, mind a nyelvbe merítés módjaként.

Miért csináljuk:

A tanulás lehetősége nem korlátozódhat azokra, akik megengedhetik magukat. Az angol nyelv mint idegen nyelv tanulmányozása világszerte egyedülálló és magával ragadó élmény, amely bizalmat teremt és jobb munkahelyi kilátásokat kínál. Ezek a lehetőségek azonban egyszerűen nem érhetők el mindenki számára. Küldetésünk, hogy a fiatalok és hátrányos helyzetű emberek számára lehetőséget biztosítsunk arra, hogy megtanulják az alapvető készségeket, amelyek gazdagítják életüket, gazdasági helyzetüktől függetlenül. Szeretnénk inspirálni a felfedezők következő generációját, bárhol is vannak.

Ahogy mi csináljuk:

Együttműködünk olyan szervezetekkel, amelyek megosztják és támogatják misszióinkat az oktatás biztosítására, ahol a leginkább szükség van rá. Elkötelezzük a pénzeszközöket, amelyek egyébként profitot jelentenek.

Minden héten, amikor diákok tanulnak velünk, hetente adunk adományokat az országukból vagy régiójukból. Használjuk a meglévő helyi jótékonysági szervezeteket, és adunk adományozót egy tanárnak vagy az osztályok megfelelő finanszírozásának.

117333_Pano_1725_1731-110619_Tigg__Coll_Bayswater_College_Edit-Medium.jpg

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Diploma

Bayswater College

Az iparágvezető szakértők által kifejlesztett tanúsítási program bemutatja Önt a digitális marketing legmegfelelőbb és legátfogóbb aspektusainak. A vezető cégek szakértői ... [+]

Az iparágvezető szakértők által kifejlesztett tanúsítási program bemutatja Önt a digitális marketing legmegfelelőbb és legátfogóbb aspektusainak. A vezető cégek szakértői, mint például a Google, a Facebook és a Linkedin együttműködnek a Digitális Marketing Intézettel a programanyagok tervezésében és fejlesztésében, így a tanulást a gyakorlati tapasztalatok, a szakértői betekintés és az esettanulmányok alakítják.

Legyen szakértő az online médiastratégiákbanIsmerje meg a legújabb trendeket, és betekintést nyerjen a vállalatok sikeres kampányainak fejlesztésébeNyerjen képesítést, amely növeli karrierlehetőségeitAlkalmas különböző képzettségi szintekreKinek lesz?Marketing vezetők, vezetők, felsővezetőkIT menedzserekÜzlettulajdonosokBárki, aki felelős a digitális marketing stratégiájának kialakításáért és / vagy végrehajtásáért a szervezetük számáraBárki, aki karrierjét szeretné folytatni a digitális marketingbenLegfontosabb tényeket:4 hétMinden hónap kezdő időpontjai10 óra előadások hetente5 óra csoport projekt munkát hetenteFelső közepes (B2) angol szint szükségesÁr: £ 219530k diplomások világszerte115 ország1 Ipari szabványTanfolyam tartalomDigitális marketing alapítványokWebhely-optimalizálásTartalom marketingKözösségi média marketingSEOFizetett keresésKijelzőE-mail marketingAnalitikaDigitális stratégia... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Nyári Tanfolyamok

Bayswater College

A Bayswater College angol üdülést kínál az egész család számára. A szülők és a gyerekek egy általános általános angol nyelvtanfolyamon járnak reggel, ugyanabban az időben ... [+]

A Bayswater College angol üdülést kínál az egész család számára. A szülők és a gyerekek egy általános általános angol nyelvtanfolyamon járnak reggel, ugyanabban az időben, de a főiskola különböző részein. A délutáni órák szabadon felfedezhetik Londonot, vagy csatlakozhatnak a nyári programokhoz családok számára.

A tanfolyam segít:

A londoni nyaralás összevonása a családdal való oktatási tapasztalattal. Az Ön és gyermekei kulturális ünnepe lehetővé teszi, hogy javítsa angolul, felfedezze Londonot egy dedikált tevékenységprogramon keresztül, vagy saját útitervet készítsen.

Legfontosabb tényeket:Dátumok: június 17 - augusztus 28.Standard angol: 20 óraStandard angol és nyári tevékenységekVálasztható - családi tevékenység program (3 délután hetente)Kor: 8Fedezze fel a London témákat:... [-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Nappali
73 napok
Campus
Bővebben magyarul
Bayswater College

A Bayswater Summer interaktív órákat és izgalmas tevékenységeket kínál, hogy az angol nyelvtanulás szórakoztató legyen. A Hertfordshire-i Egyetem kompakt, modern egyeteme ... [+]

A Bayswater Summer interaktív órákat és izgalmas tevékenységeket kínál, hogy az angol nyelvtanulás szórakoztató legyen.

Campus létesítményekSzállás

Modern lakóházak fürdőszobás szobákkal és közös helyiségekkel.

Szoba típusa: Egyágyas szobaTisztítás: HetiTörölközők: Heti változásÁgynemű: Biztosított, heti változásMosoda: 1 szállásegységenként, érme működikBiztonságos: rendelkezésre áll a személyzet irodájábanBefizetés: £ 30 kártérítés érkezéskorWi-Fi áll rendelkezésre az egész campus területénAz egyetemenTöbbcélú sportközpont, beleértve a medencétKültéri sportpályákEgyetemi üzletPénztárgép (ATM)Galleria bevásárlóközpont az utca túloldalánÜzletekBanksEgészségügyi ellátásÉtkezések és menüNagy önkiszolgáló étkezőReggeli: kontinentális, beleértve a kávét, pirítóst, lekvár gabonát és gyümölcsötEbéd: 2 tanfolyam, 3 lehetőségEste: 2 tanfolyam, 3 lehetőségSnack: italautomata és cukrászda automatákCsomagolt ebédeket kínálnak a kirándulási napokon: víz, gyümölcs, szendvics, chips, keksz / süteményA táplálkozási igényeket figyelembe veszikIdőpontok:1. forduló: július 1–152. forduló: július 15–293. forduló: július 29. - augusztus 12.Egyéb érkezés dátuma a rendelkezésre állás függvényében... [-]
Egyesült Királyság Hatfield
Kérj Információt
Angol
Nappali
15 napok
Campus
Bővebben magyarul
Bayswater College

A Bayswater Summer interaktív órákat és izgalmas tevékenységeket kínál, hogy az angol nyelvtanulás szórakoztató legyen a Day Camp vagy Homestay programunkban. A képzett t ... [+]

A Bayswater Summer interaktív órákat és izgalmas tevékenységeket kínál, hogy az angol nyelvtanulás szórakoztató legyen a Day Camp vagy Homestay programunkban.

Dátum: 2019. június 30. - 2019. augusztus 11.Kor: 10 - 17ProgramfunkciókSzállásMagánszállás közös szobákbanFokozza az angol nyelvtanulási élményét a fogadó családdal együttélve. A fogadó családok a 4. zónán alapulnak, átlagosan 30-40 perces út az iskolába. Családjaink betartják a brit tanács szabványait.A Homestay korosztálya: 12-17 (14-17 fő)Szoba típusa: kétágyas standardFürdőszobák: megosztottIngyen wifiÉtkezések és menüA reggelit és a vacsorát a házigazdák látják el. Forró 2 fogásos ebédet szolgálnak fel az iskolában hétfőtől péntekig. A csomagolt ebédet hétvégén a házigazdák biztosítják.Standard csomagolt ebéd: víz, gyümölcs, szendvics, chips, keksz / süteményA táplálkozási igényeket figyelembe veszikMiért Marble Arch... [-]
Egyesült Királyság London Marylebone
Kérj Információt
Angol
Nappali
43 napok
Campus
Bővebben magyarul

Oklevél

Bayswater College

Ez a kurzus betekintést nyújt a divat világába, valamint a divat kommunikációjára összpontosító különféle módszerekbe és szakmákba. Magában foglalja a PR-t, a divat újság ... [+]

Ez a kurzus betekintést nyújt a divat világába, valamint a divat kommunikációjára összpontosító különféle módszerekbe és szakmákba. Magában foglalja a PR-t, a divat újságírást, a fényképezést és a digitális platformokat, valamint a divatelmélet áttekintését.

Kinek lesz?

Ez a kurzus minden szintre és tapasztalatra irányul, a kezdőktől a divatprofitokig. Bevezetés a divatkommunikáció különböző módszereibe, és alkalmas azok számára, akik divattudatunkat szeretnék bővíteni.

Legfontosabb tényeket4 hét, 60 órás tanfolyamDivatstílus előadások(Heti 9 óra)Csoportos projektek(Hetente 3 óra)Műhelyek és ipari látogatások(Hetente 3 óra)Záró bemutatóFelső-középszintű angol szintKezdő dátum: március 2., június 1., szeptember 7Divatkommunikációs bizonyítvány a Bayswater CollegeKombinálja a kurzust aAngol nyelvórákSzakmai diploma a digitális marketingbenEgyéb divatbizonyítványok *... [-]
Egyesült Királyság London Marylebone Hatfield
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Bayswater College

Ez a tanfolyam a londoni jelenlegi divatképről és kreatív életről szól. Tanuljon a divatipar tudósáitól és szakembereitől a kortárs divatképről, arról, hogyan lehet inspi ... [+]

Ez a tanfolyam a londoni jelenlegi divatképről és kreatív életről szól. Tanuljon a divatipar tudósáitól és szakembereitől a kortárs divatképről, arról, hogyan lehet inspirációt szerezni és megismerheti a városok főbb befolyásait és a divatművészeket. Hozzáférést kaphat a londoni bennfentesek divateseményeihez, és divattörténetet hozhat létre a kurzusvégű projektjéhez.

Kinek lesz?

Ez a kurzus minden szintre és tapasztalatra irányul, a kezdőktől a divatprofitokig. Azok számára készült, akik fokozni akarják divattudatjukat és bővítik divattudásukat a londoni divat szempontjából.

4 hét, 60 órás tanfolyamDivatstílus előadások(Heti 9 óra)Csoportos projektek(Hetente 3 óra)Műhelyek és ipari látogatások(Hetente 3 óra)Záró bemutatóFelső-középszintű angol szintKezdő dátum: január 6., április 6., július 6., október 5.Divatstílus-bizonyítvány a Bayswater CollegeKombinálja a kurzust aAngol nyelvórákSzakmai diploma a digitális marketingbenEgyéb divatbizonyítványok *... [-]
Egyesült Királyság London Marylebone Hatfield
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Bayswater College

A luxusmárka-menedzsment tanfolyam bevezetést nyújt a divatipar marketing és kommunikációs stratégiáinak alapjaihoz. ... [+]

A luxusmárka-menedzsment tanfolyam bevezetést nyújt a divatipar marketing és kommunikációs stratégiáinak alapjaihoz.

Ismerje meg a szociális digitális platformok fontosságát a sikeres márkaképzés kialakításában, és hogyan közelítheti meg a luxusmárka koncepcióját a világ divatvárosának szívében.

Kinek lesz?

Ez a tanfolyam bárkinek szól, kezdve a divatprofesszorig, akik fontos divatfővárosban kívánják fokozni divattudatüket, vagy diplomát vagy karriert folytatni a luxusmárka-menedzsment területén.

Legfontosabb tényeket4 hét, 60 órás tanfolyamLuxus márkamenedzsment előadásokLuxus márkamenedzsment előadások(Heti 9 óra)Csoportos projektek(Hetente 3 óra)Műhelyek és ipari látogatások(Hetente 3 óra)Záró bemutatóFelső-középszintű angol szintKezdő dátum: február 3., május 4., augusztus 3., november 2Luxus márkamenedzsment tanúsítvány a Bayswater CollegeKombinálja a kurzust aAngol nyelvórákSzakmai diploma a digitális marketingbenEgyéb divatbizonyítványokEgyesítsen 3 divatbizonyítványt divatdiplomáhozMinta menetrend... [-]
Egyesült Királyság London Marylebone Hatfield
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
4 hetek
Campus
Bővebben magyarul

Tanfolyamok

Bayswater College

A London felfedezése egy általános általános angol nyelvtanfolyam, amelyet tanárvezérelt tevékenységekkel kombinálnak Londonban az osztály után. Minden héten egy témát fe ... [+]

A London felfedezése egy általános általános angol nyelvtanfolyam, amelyet tanárvezérelt tevékenységekkel kombinálnak Londonban az osztály után.

Minden héten egy témát fedezünk fel, és kifejlesztettünk egy olyan feladat alapú tantervet, amely lehetővé teszi, hogy kölcsönhatásba lépjen a londoniakkal és megismerje a várost, a tanárával együtt.

A tanfolyam segít:

Gyakorolja az angol nyelvet, amit tanult az osztályteremben, miközben az osztálytársaival feltárja London témájú témáit.

Legfontosabb tényeket:30 óra hetente20 óra a reggeli Standard angol10 leckét Londonban a tanárával

Várja, hogy minden nap az osztályon kívül legyen!... [-]

Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
1 - 11 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Bayswater College

Készüljön fel erre a nemzetközileg elismert vizsgára, amely az egyetemek, a munkáltatók és a vízumkérelmek standard minősítése. Javítsa az angol nyelvtudását és megtanulj ... [+]

Készüljön fel erre a nemzetközileg elismert vizsgára, amely az egyetemek, a munkáltatók és a vízumkérelmek standard minősítése. Javítsa az angol nyelvtudását és megtanulja a vizsga céljainak eléréséhez szükséges készségeket.

A tanfolyam segít:

A legjobb IELTS vizsga eredmények elérése az olvasási, hallási, beszéd- és tudományos írási készségek fejlesztésével. A nyelvtan és a szókincs ismerete is javul. A minősített oktatók megosztják a vizsga-előkészítési technikákat, és a rendszeres gyakorlati vizsgák előkészítik Önt arra, hogy bizalommal fogadja el ezt a vizsgát.

Legfontosabb tényeket:Szint: Felső középsőTanfolyamok hetente - 20, 25 vagy 30Kezdés dátuma: minden hétfőnMinimális hetek száma: 1Diáktörténet... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Nappali
1 - 24 hetek
Campus
Bővebben magyarul
Bayswater College

Általános angol nyelvtanfolyamunk a négy alapvető nyelvi készségre összpontosít: hallgatás, beszéd, olvasás és írás, amely segít az angol nyelv hatékonyabb használatában. ... [+]

Általános angol nyelvtanfolyamunk a négy alapvető nyelvi készségre összpontosít: hallgatás, beszéd, olvasás és írás, amely segít az angol nyelv hatékonyabb használatában.

Modulórák hozzáadása a tanfolyamhoz fokozza a tanfolyamot és segít személyre szabni a tanulást. A tipikus modul tárgyak közé tartozik a nyelvtan, a beszélgetés, az IELTS előkészítés, az üzleti és mások.

A tanfolyam segít:

Akár angolul tanul, hogy javítsa karrierjét, felkészüljön az egyetemre, vagy személyes fejlődésre, ez a kurzus segít elérni céljait.

Kommunikáljon sokkal magabiztosabbanBeszéljen pontosabban és folyékonyabbanJavítsa nyelvtanátNövelje szókincsétKépesebbé válhat az angolul való szocializációraAngol nyelvtanfolyamokStandard (Core tanfolyamok)20 óra hetenteÁltalános angolIELTS előkészítésKöltségvetés angolul (csak PM)Intenzív (legnépszerűbb)25 óra hetenteÁltalános angolIELTS előkészítésSzuper intenzív30 óra hetenteÁltalános angolIELTS előkészítésFedezze fel Londonot... [-]
Egyesült Királyság London
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
15 - 22 órák
Campus
Bővebben magyarul

Bayswater College

Address
Bayswater College, 167 Queensway
W2 4SB London, Anglia, Egyesült Királyság